2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kaçıncı haftada oldu bu canım . Allah'tan bebeğine bişey olmamış.

Günde 1 defa canım doktor 2 defa bile dedi kullana bilirsin
Benim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devam

Benim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devam
Sakinlik yok bendedeben diyorum şimde 1 kullanayım ireli haftalarda kasılmalarımız daha çok olucak o zaman 2 ederim

Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.
canım modele göre değişiyor puseti olsun bebek arabası olsun ben kendi beğendiğimi yazayım sana operaistanbul mağazasından aldım bu fiyatı direk internet sitesinde de aynı rakam indirim vs yapmadılar aksine zam gelecek dediler.
Cybex Balios (silver) olarak 22.865 dedi
pusette ben uzayan neredeyse 2 yaşına kadar kullanılabilen puseti beğendim oto koltuğu da oluyor Cloud Z size 14.365 tl dedi lacivert rengi için kırmızı için daha uyguna gelir ama elimde yok dedi

Doona bana mantıksız geldi

Çok teşekkür ederim at kestanesi yagı satılıyor mu her yerde bende kantaron yağı var o da etkili mı acaba?
Bütun aktarlarda vardir kantaron yagi daha cok yanik yara izi falan onlarda iyi ama istersen at kestanesi yagiyla biraz karistirip kullanabilirsin kabiz olmamayada cok dikkat et bol su ic kayisi ye bende demir ilacindan sebeb kabizlik vardi çok korktum baslicak diye de Allaha şükür olmadi çok zor tahmin edebiliyorum Allahim yardimcin olsun

Dün dedim acaba gazmı ama yok gaz diğil oğluşum bu kesin çünkü sabahta pıt pıt hiss etdim şimdide oldu bende göbekten aşağıda oluyor
Yaaaa oglusundur gaz bu kadar yapmaz bende ilk baslarda gaz mi bebek mi derken 1 hafta icinde aşırı hissettirdi kendini suan bile kipir kipir insallah seninde oyle olur

Yaptım canım. Teşekkür ederim ben bunu çok eskiden bu forumda görüyordum kaldırmışlar sanmıştım hiç görmeyince ayarlarım kapalıymış
canım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heralde sana da günlük gibi her gün hamileliğin ile ilgili gelişmeleri belirtiyor

Evet canım Cybex ile ilgili bende baya güzel şeyler okudum. Bende bunu beğenmiştim. İnşallah bir an önce doktor yatmana gerek yok artık der de ben gidip bakarım

Eklentiler

• 6FAC495A-A371-4FB7-8BBA-22B451290F6E.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 42
Aminn canim insallah

Bende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)

Azönce WC gittiğimde iç çamaşırımda yine ıslaklık vardı ve 1 damla kadar zıbınıma da geçmiş . Doktoru aradım yarın gel alttan muayene edelim dedi. Kızlar çok korkuyorum yaa bir şey yoktır dimi . Kendime engel olamıyorum durup durup ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…