- 16 Mart 2022
- 3.282
- 3.261
- 83
- 33
Kaçıncı haftada oldu bu canım . Allah'tan bebeğine bişey olmamış.Aynen cnm benim ilk gebeliğimde gece 3te altıma azcık kacrdm diye uyandım sonra iç çamaşırı degstrdim yine geldi sonra 2 3 kere daha degstrdm dedim ki yok ben altıma kaçamıyorum suyum geliyor insan anlıyor gelirken bile İnternet'e baktm hep birden saldır saldır geliyor yazıyor ama benim öyle olmadı en son ped koyup hastanesinin kadın doğum katındaki hemşiresi aradım şansın yoksa gelme dedi gece yarısı olduğu iicn doktorumu aramadım salak gibi sabah 9 gbi doktorum muayene ettiğinde suyun yarısı bitmişti ama hala sandım yok suni sancı verildi mecbur ben suanda çok pişmanım hemşiresi dinlediğim için dogumum zor oldu Allah korudu bebeğimi vakumlu alındı burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı illa gelecek diye birsy yok yani onu anladım doktorunuza aramaktan da çekinmeyin
Günde 1 defa canım doktor 2 defa bile dedi kullana bilirsinNiqu canım bu magnezyumu nasıl kullanıyorsun. Uzun yola gidiyorum ağrım olursa kullanayım diye aldım.
O nasıl ayarlanıyor canım . Ben bulamadım hiç kimsede bişey göremiyorumcanım sen haftaları göremiyorsun galiba ayarı var onun ben görüyorum mesela çoğu kişinin haftasını
canım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heraldeO nasıl ayarlanıyor canım . Ben bulamadım hiç kimsede bişey göremiyorum
Benim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devamGünde 1 defa canım doktor 2 defa bile dedi kullana bilirsin
Sakinlik yok bendedeBenim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devam
canım modele göre değişiyor puseti olsun bebek arabası olsun ben kendi beğendiğimi yazayım sana operaistanbul mağazasından aldım bu fiyatı direk internet sitesinde de aynı rakam indirim vs yapmadılar aksine zam gelecek dediler.Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.
Ekledim o tarihi ama olmadı . Bakınayım biraz canımcanım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heraldesana da günlük gibi her gün hamileliğin ile ilgili gelişmeleri belirtiyor
Bütun aktarlarda vardirÇok teşekkür ederim at kestanesi yagı satılıyor mu her yerde bende kantaron yağı var o da etkili mı acaba?
Yaaaa oglusundur gaz bu kadar yapmazDün dedim acaba gazmı ama yok gaz diğil oğluşum bu kesin çünkü sabahta pıt pıt hiss etdim şimdide oldu bende göbekten aşağıda oluyor
Ay Amin canımYaaaa oglusundur gaz bu kadar yapmazbende ilk baslarda gaz mi bebek mi derken 1 hafta icinde aşırı hissettirdi kendini suan bile kipir kipir insallah seninde oyle olur
canım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heraldesana da günlük gibi her gün hamileliğin ile ilgili gelişmeleri belirtiyor
Bende İstanbuldayim 3 kasima randevu aldım Fehmi Yazıcıoğlu 2000 TLBen İstanbuldayım burada duyduğum fiyatlar 1700 den başlayıp 2bin hatta 3bin bile duydum
Evet canım Cybex ile ilgili bende baya güzel şeyler okudum. Bende bunu beğenmiştim. İnşallah bir an önce doktor yatmana gerek yok artık der de ben gidip bakarımcanım modele göre değişiyor puseti olsun bebek arabası olsun ben kendi beğendiğimi yazayım sana operaistanbul mağazasından aldım bu fiyatı direk internet sitesinde de aynı rakam indirim vs yapmadılar aksine zam gelecek dediler.
Cybex Balios (silver) olarak 22.865 dedi
pusette ben uzayan neredeyse 2 yaşına kadar kullanılabilen puseti beğendim oto koltuğu da oluyor Cloud Z size 14.365 tl dedi lacivert rengi için kırmızı için daha uyguna gelir ama elimde yok dedi
Doona bana mantıksız geldi
Hadi hayırlısı olsun güzel sonuçlar olsunBende İstanbuldayim 3 kasima randevu aldım Fehmi Yazıcıoğlu 2000 TL
Bende Recep hocaya 9 kasıma randevu aldımBende İstanbuldayim 3 kasima randevu aldım Fehmi Yazıcıoğlu 2000 TL
Aminn canim insallahVallahi canım hiç bilmiyorum ki, 4000lik olanda 10 tane iğne var içinde, 3 kutu veriyorlar yani 1 aylık, sonra yeniden yazdırıyorum ama bir fark görülmedi neye göre yapışıyor bilmiyorum
Evet çok haklısın bende her seferinde 12 saat sancı çekip sezeryan oluyorum, ama olsun sağlıkla geldiler dünyaya, karnımızdakileri de sağlıkla alalım kucağımıza, iyi düşünelim hep iyi olsunlar
Bende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)Tüp bebek tedavisi zamaninda bu şırıngaları saklamıştım bebegim dogunca fotograf çekerim diye şimdi o kadar zor geliyo ki bakmak bile dün dolaptaki ilaçlari ayırırken gördüm hemen attım bırak foto çekmeyi görmek bile istemiyorumbide buz dağının görünen kısmı bu bir bu kadar da atmıştım bir kere negatif gordugumde dellenip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?