2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
sfk_busem canım detaylı için Recep Hasa gideceğim Aytül Çorbacıoğlunuda araştırdım. Recep hocaya gitmeye kadar verdim en iyi hafta 21. Hafta dediler bana öyle aldım randevuyu 3.000 tl

Şimdi okudum da herkes hissetmiş bebeğin hareketlerini . 14. Haftada bile hisseden olmuş . Ben 17+4 üm hala tık yok . Ultrasonda da öyle çok hareket görmedim sürekli uyuyor heralde . Endişelenmeye başladım
Canım bende hissetmedim hiç neler yapıyorum ama tık yok. Tatlı yiyorum elimde uyarıyorum hiç hareket yok

Aynısı yaşıyorum canım, banada hep normal diyor dün hatta mesaj attım normal dedi yine

Canım bende hissetmedim hiç neler yapıyorum ama tık yok. Tatlı yiyorum elimde uyarıyorum hiç hareket yok
Ben de çikolata yiyorum kahve içiyorum dinliyorum sürekli yok .. eşim bi kere gece ben uyurken elini koymus hissetmiş güya ama ben gaz oluşundan şüpheleniyorum :)

Kızlar yok mu detaylı ultrason için bilgi alan
Benim randevum 23 ekimde 21. Haftada en net sonuc aliniyormus gelmeden 30dk once 1kutu meyve suyu ve 1 tane cikolata ye dediler 30 40 dk sürüyomus son 10 dk eşimide alıyolarmış aynı gün doktora gösterebilirmisim fiyatida 2.500 dü sanirim ama benim dogum paketi vardi onun icinde

ayyy kızlar cok yoruldum keske hamileyken kimse gidip gelmese yakındakiler yemek falan getirse hatta (gerci baskasının yaptığını da asla yiyrmem)

Şimdi okudum da herkes hissetmiş bebeğin hareketlerini . 14. Haftada bile hisseden olmuş . Ben 17+4 üm hala tık yok . Ultrasonda da öyle çok hareket görmedim sürekli uyuyor heralde . Endişelenmeye başladım
yok daha neler endişelenecek döneme yakın bile değiliz 21-22 ye kadar hissetmeyen de dolu bence tüm bebekler aynıdır da kendi fizyolojik durumumuza göre hissediyoruz bir de bebeğin plesentasının yerleşimine göre galiba yoksa hissedenin bebeği sağlıklı daha güclü vs olduğuna asla inanmıyorum

sfk_busem canım detaylı için Recep Hasa gideceğim Aytül Çorbacıoğlunuda araştırdım. Recep hocaya gitmeye kadar verdim en iyi hafta 21. Hafta dediler bana öyle aldım randevuyu 3.000 t

Recep Has değil mi en iyisi o diyorlar 3000 mi dedi nişantasında mı yeri canım ben de kendi doktorum yapmak isterse diye çekiniyorum (

bir de yürü ve merdiven çık biraz :) uyanıyor galiba :))

Recep Has değil mi en iyisi o diyorlar 3000 mi dedi nişantasında mı yeri canım ben de kendi doktorum yapmak isterse diye çekiniyorum (
Vallahi en bilmiyorum en iyisi diyorlar. Şişlide Osmaniye’ye doğruymuş muayahanesi, çok iyi şeyler okudum onun için. Ona gideceğim canım.

Vallahi en bilmiyorum en iyisi diyorlar. Şişlide Osmaniye’ye doğruymuş muayahanesi, çok iyi şeyler okudum onun için. Ona gideceğim canım.
ben de çok iyi şeyler okudum onu için çok iyi bir tercih bence canım hayırlı sonuçların olsun

Ben de çikolata yiyorum kahve içiyorum dinliyorum sürekli yok .. eşim bi kere gece ben uyurken elini koymus hissetmiş güya ama ben gaz oluşundan şüpheleniyorum :)
Canım inşallah hissedeceğiz. 20 sine kadar hissetmezsem doktora soracağım bende, bende böyle sırtı üstü yatınca bir yerime toplanıyor onu hissediyorum. Ama daha böyle pıt pıt birsey hissetmedim ama.

Kızlar kasık ağrınız oluyor mu sizinde ?

Doktor da öyle dedi işte ama böyle hissedenleri okuyunca korkuyorum zaten panik bi insanım takacak şey çok bende :))

Canım inşallah hissedeceğiz. 20 sine kadar hissetmezsem doktora soracağım bende, bende böyle sırtı üstü yatınca bir yerime toplanıyor onu hissediyorum. Ama daha böyle pıt pıt birsey hissetmedim ama.
İnşallah kuzum hemen yazcam buraya hissedince ben de .. sen de yaz

Değilmiş, bende şaşırdım. Benim sigortam var doğum içinde ama bir sigortacımla görüşücem yinede
Yaaa benim özel sigortam da yok ben de medicalparkta paket alıp detayliyi da orada yaptırmayı planlamistim ben nagehan hanımı düşünüyorum nasıl sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…