2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yaaa benim özel sigortam da yok ben de medicalparkta paket alıp detayliyi da orada yaptırmayı planlamistim ben nagehan hanımı düşünüyorum nasıl sence
Sigortacı dönüş yaptı sgk nın karşılamadığı kategoriymiş. Ben Merve hanım a gidiyorum başından beri enerjisinden çok memnunum güven veriyor başka birini bilmiyorum

Kızlar süt için hangi makinayı almayı düşünüyorsunuz elektrikli mi manuel mi? Çift pompa mı tek mi? Ben lansınoh çift pompa düşündüm elektrikli ama daha almadım 6. Aydan sonra almayı düşünüyorum

Tekli elektrikli lansinoh düşünüyorum en sonda almayı

Recep Has değil mi en iyisi o diyorlar 3000 mi dedi nişantasında mı yeri canım ben de kendi doktorum yapmak isterse diye çekiniyorum (
Kendi doktorun yapmak istemez bence, perinotolog bakıyor ve daha detaylı ultrason. Eğer ki kendi doktorun perinotogsa o zaman bilemem, Recep Has 11 yıl önceki hamileliğimde bile çok popülerdi çok iyi yorumlar okudum onunla ilgili, birde bir kaç yıldır Ali Ekiz i duyuyorum, ondan da çok memnun gidenler
Kızlar kasık ağrınız oluyor mu sizinde ?
Oluyor oluyor, olmaz mı rahim genişliyor diyor doktor
Doktor da öyle dedi işte ama böyle hissedenleri okuyunca korkuyorum zaten panik bi insanım takacak şey çok bende :))
Bende henüz hissetmedim, ultrasonda da hep uyuyor

Ben bunu düşünüyorum instagramda videolarina belki denk gelmissinizdir yurt disinda cok kullaniliyo bu tarz pompalar prize falan gerek kalamdigi icin atletin icinde is yaparken kullanilabiliyo ilk zaman icin yeterli bence belki gerek bile kalmaz da kösede dursun

Eklentiler

• Screenshot_20231006-201553_Trendyol.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 55

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-06-20-28-23-65_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
Sen yazınca hemen yorumları okudum ama malesef çekim gücü iyi diğilmiş diyorlar bende sevindim ne güzel diye

Şimdi okudum da herkes hissetmiş bebeğin hareketlerini . 14. Haftada bile hisseden olmuş . Ben 17+4 üm hala tık yok . Ultrasonda da öyle çok hareket görmedim sürekli uyuyor heralde . Endişelenmeye başladım
Canım ben geçen haftalarda hissettim gibi olmuştu 2 kere.bi daha olmadı . artık yok uzun zamandır . olmadığına göre benim bağırsak hareketim gibi bişeymiş galiba

Sen yazınca hemen yorumları okudum ama malesef çekim gücü iyi diğilmiş diyorlar bende sevindim ne güzel diye
Bilmiyorum valla kuzum ben küçük çaplı bi fenomenden gormustum çok memnundu hemen almicam zaten 1 2 ay daha beklerim o zamana kadar kullananlarda cogalir yeni çıktığı icin fazla yorum yoktu

perinatolglar kendileri mi bakıp görüyor yoksa aşette sorun varsa parlama mı oluyor onu merak ediyorum aslında :))

Bilmiyorum valla kuzum ben küçük çaplı bi fenomenden gormustum çok memnundu hemen almicam zaten 1 2 ay daha beklerim o zamana kadar kullananlarda cogalir yeni çıktığı icin fazla yorum yoktu
Aynen öyle acele etmeyek..lansinoh zaman kaybı diyorlar sanki vazgecicem

perinatolglar kendileri mi bakıp görüyor yoksa aşette sorun varsa parlama mı oluyor onu merak ediyorum aslında :))
Canım kendileri görüyor. Birde makineleri onların daha farklı, her organı tek tek inceliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…