2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
5 aylık karın diğilki kuzum evet zayıfım ayy nasıl heyacanlıyım doktor ne söylicek diye
Gayet 5 aylık karın iste ben sana moral veriyodum meger benimki senden de küçükmüş bende bu bile yok Sımdi doktordan güzle haberler al da gel ❤

Gayet 5 aylık karın iste ben sana moral veriyodum meger benimki senden de küçükmüş bende bu bile yok Sımdi doktordan güzle haberler al da gel ❤
O zaman ben abartıyorumayy bekliyorum heyacanla kalbim duracak gibi

Ay di mi tulumlarda o sorun var bi de ben de bol 2 tane lastikli pantolonumla elbiselerle yazı bitiricem. Beli düğmeli olan her şeyim sıkıyor artık. Kış için bişeyler alıcam
Ben beli düğmelileri giymiyorum artık. Sıkınca nefes alamıyorum. Zaten zor nefes alıyorum nefes nefeseyim hep

Ay MaşAllah canım valla sen kilolu görmedin demekki çokta iyisin tulumda süper sadece ben üşüyen biriyim bek kot tulum alıcam kışlık
Normal halime göre kilo aldım kuzum depresyondan geçen kış. 73 ile hamile kaldım şimdi 70im ben de kot tulum da bakacağım çok beğeniyorum

Eveet aynıyızçok teşekkür ederim erkekler biraz daha erken belli ediyormuş sanırım o yüzden erken görebildik acaba seninki kız mı çok merak ettim şimdii
Canım ultrason resmin varsa atar mısın özelden ya cinsiyet tahmini yapmak istiyorum

Aaaaa bunun aynısı bende de var hamilelikten çok önce almıştım kışın giyilmez ama ya son bir kaç hafta giymek için sanki üşütür bence
Kız valla içime tayt giyip öyle giyiyorum şuan çünkü artık esiyor buda çok ince bakalım kalın taytlada bı denerim duruma göre giyerim artık

Kız valla içime tayt giyip öyle giyiyorum şuan çünkü artık esiyor buda çok ince bakalım kalın taytlada bı denerim duruma göre giyerim artık
Evet denenebilir kuzum zaten her sabah ne giyicem diye dolapla bakışıyoruz hiç bir şeyim olmuyor artık bende öyle giyerim bir süre fikir oldu bana da :)

Ayy kuzum vallahi beni bitirdi. Okula gel ders anlat bazen derste bile öğürdüm. Benim de iştahım açıldı gibi ama yine de herşeyi yemiyorum
Allah kolaylık versin ne öğretmeniydin sen canım
Söz verdiğim gibi bu benim küçük karnımiki tane çektim birini tutarak çektimki belli olsun yoksa takımlarım hep böyle boş
Benim karnımda böyle maşallah gayet normal bir göbek ilk gebeliklerde 5 aydan sonra daha hızlı büyüyor göbek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…