2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sağol kuzum. Lise matematik
Liselilerin en sevmediği derslerden biri. Gerçi liseliler hangi dersi seviyo ki ergenliğin en buhranlı dönemi. Allah yardımcın olsun. 2+2: 10 desen kalkıp da hocam cevap yanlış demezler de ilerde bunlar ne işimize yarıcak derler. Arkada lise var çıkışlarıona gidip dövesim geldi

Kızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedive bana benziyecek dedisırt üstüydü gülüyorduKarnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani

Maşallah maşallah
Oksapar bende kullanıyorum, bazen morarıyor göbeğim olsun sağlıkla doğsunlarda
Darısı başıma salı günü güzel haberler almak bana da nasip olsun, herkese

dediğin gibi hangi dersi seviyorlar ki. Ama beni seviyorlar o yüzden ders hızlı geçiyormuş hep öyle derler bir de hamileyim diye ekstra dikkatliler bana karşı yorulmayın hocam diye ama dediğin gibi yanlış söylesen bile yanlış demezler yeni nesil çok zor

Oyyyy maşallah annesi kuzum o bir hafta ön ya da geri olabilen birşeymiş. Bana sadece haftasıyla uyumlu dedi son kontrolde. Şu hafta demedi yani. Boyu kaç çıktı kuzum? Senin boyun kaç? Ben çok merak ediyorum acaba uzun mu olur diye. Eşim 188, ben 165

Kapı süsümüz geldi teyzeleriii aslında bi süre odası olmicak ama hastane kapısını süsleme hevesim var ondan aldım çok da tatlıı Eymenikom benimmm Hemdeee gardrops uygulamasında buldum 60 tl daha ne olsun

Eklentiler

• 20231012_144953.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 68
  • 20231012_145033.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 66
Kızzzzz nasıl buldun dolapta maşallah

Merhaba bugün ne kadarlık bebeğiniz her gün hissediyor musunuz günde kaç kez nası şekilde hissediyorsunuz bende 18+4 ü bugün bir kaç gün önce bi hisseder gibi oldum ama iki 3 gündür hissetmiyorum hisseden her gün hissediyor mu acaba

çok sevindim canım

ben henüz hissetmiyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 19. hafta itibariyle hissedersin demişti ama her gün değil demişti büyüdükçe her gün hissedeceğiz :)

Merhabalar benim de beyaz akıntım var çok korkuyorum 4 ekim de transfer oldum sizce tutunmayı engeller mi ya da akıntı normal mi doktoruma da sordum cevsp bekliyorum

Ayyy kızlar bir şey sorcam ama bana gülmeyin benn bulyondan oldum olası sevmem yani kayinvalideme derim o da kullanmiyordu ama bugün pilav da kullanmış bende yemek yerken ağzıma bir parçası geldi çıkaramadım da yutmak zorunda kaldım, zararı olur mu yaaa hiç sevmiyorum ya böyle bir tuhaf oldum ne bileyim

Kızlar selam bebem erkekmiş 15+3 olduk çok şükür bu sene kesin erkek senesi düzgün durmadigi için güzel görüntü yakalayamadı doktor ultrasonla dürttü baya karnımı ama içerde kafa üstü duruyo benim deli şimdiden kuduruk olacak galiba sağlıkla gelsinler inşallah

Maşallah maşallah
Oksapar bende kullanıyorum, bazen morarıyor göbeğim olsun sağlıkla doğsunlarda
Darısı başıma salı günü güzel haberler almak bana da nasip olsun, herkese
Amin canım sende güzel haberler algöbek çok fazla morardı bende geçtim kalçaya..tabi yeterki sağlıklı doğsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…