Sağol kuzum benimAl kuzum hele siyahını mutlaka al bordosu da güzelmiş bak sana da çok yakismis yoksa cesaret edip alamam bende alicam başka renklerinigüle güle giy canım benim
Sağol kuzum. Lise matematikAllah kolaylık versinne öğretmeniydin sen canım
Benim karnımda böylemaşallah gayet normal bir göbek ilk gebeliklerde 5 aydan sonra daha hızlı büyüyor göbek
Hem lise hem matematik, dersler yoğun olur, çocuklar ergenSağol kuzum. Lise matematik
Liselilerin en sevmediği derslerden biri. Gerçi liseliler hangi dersi seviyo kiSağol kuzum. Lise matematik
Maşallah maşallahKızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi ve bana benziyecek dedi sırt üstüydü gülüyordu Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani
Ayy sorma kuzum ergenlerle uğraşmak zor gerçektenHem lise hem matematik, dersler yoğun olur, çocuklar ergen
Benimde ortaokul çocuğum var
Liselilerin en sevmediği derslerden biri. Gerçi liseliler hangi dersi seviyo kiergenliğin en buhranlı dönemi. Allah yardımcın olsun. 2+2: 10 desen kalkıp da hocam cevap yanlış demezler de ilerde bunlar ne işimize yarıcak derler. Arkada lise var çıkışlarıona gidip dövesim geldi
Oyyyy maşallah annesiKızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi ve bana benziyecek dedi sırt üstüydü gülüyordu Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani
Kızzzzz nasıl buldun dolapta maşallahKapı süsümüz geldi teyzeleriiiaslında bi süre odası olmicak ama hastane kapısını süsleme hevesim var ondan aldım çok da tatlıı Eymenikom benimmm Hemdeee gardrops uygulamasında buldum 60 tl daha ne olsun
Merhaba bugün ne kadarlık bebeğiniz her gün hissediyor musunuz günde kaç kez nası şekilde hissediyorsunuz bende 18+4 ü bugün bir kaç gün önce bi hisseder gibi oldum ama iki 3 gündür hissetmiyorum hisseden her gün hissediyor mu acabaGünaydııınnnAile hekimliğinden geldim kızlar kan idrar tahlili ve idrar kültürü istemişti doktor onlari verdim oradaki ebeyle kilo tansiyon ödem ölçümü yaptık +1.5 kg ile yola devam Bebeğin kalbini dinlemedim kimsede dinleyelim demedi gerçi çok şükür hareketleri basladigindan beri rahatım o konuda
çok sevindim canımCanım kızlar selam.2 günüm yazışmalarınızı okumakla geçti.Umarım yakalayabilirim sizi.Anca iyi hissetmeye başladım.Panik atağı ilaçsız halletmeye çalıştım.Küçük ödevlerle sanırım kontrol altına almayı başarabildim.İnşallah sizdede herşey yolundadır.Alışverişlere başlanmışBende sepet beşik ve anne yanı ikea beşik ve birde sifonyer aldım.Henüz hiç kıyafet almadım en son onları halledeceğim inşallah
ben henüz hissetmiyorum ama doktorum ilk gebelik olduğu için 19. hafta itibariyle hissedersin demişti ama her gün değil demişti büyüdükçe her gün hissedeceğiz :)Merhaba bugün ne kadarlık bebeğiniz her gün hissediyor musunuz günde kaç kez nası şekilde hissediyorsunuz bende 18+4 ü bugün bir kaç gün önce bi hisseder gibi oldum ama iki 3 gündür hissetmiyorum hisseden her gün hissediyor mu acaba
Kızlar bir ben cumartesi doktoruma, Sezeryan istediğimi ve kesinlikle genel anestezi istediğimi söyledim. Oda daha erken dedi bunları konuşmak için bende hayır hocam ben kesin ve net böyle istiyorum dedi, sizler ne düşünüyorsunuz
Ben doktora sorduğumda gebelikte akıntı artışlarının çok normal olduğunu söyledi ancak benimki bariz mantardı. Kaşıntı falan da yoktu ama gebelik öncesi de mantar enfeksiyonu geçirdiğim emindim.merhabalar enfeksiyon tutunmayı etkiledi mi sizde ? İlk başlarda
Benimde boy 1.69 ama kalçadan dolayı L giyiniyorumYok kız değilimBoy 170 kilo 71. 40 beden L bir kızçeyim. Dur bak 3 ay öncesinden foto atim. Üstelik bu fotoda daha hamilelik yoktu
Eki Görüntüle 3316683
Amin canım sende güzel haberler alMaşallah maşallah
Oksapar bende kullanıyorum, bazen morarıyor göbeğimolsun sağlıkla doğsunlarda
Darısı başıma salı günü güzel haberler almak bana da nasip olsun, herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?