2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu

Kıyamam ya, sırf karşındaki insan üzülmesin kırılmasın diye
Ben çıkartıyorum böyle durumlarda direkt. Ancak merak etme bir zararı olmaz.

Anasının balası deseneee yerim onuuu yaa maşallah ne güzel büyümüş rabbim hep güzel haberlerini duyursun bak herşey de iyi çıkmış iki gün sonra yine endişelenmeye başlama

Bende çok kısıtlanıyorium ilk hamileligimde de kısıtlamamistim

Niqu canım bebişin iyi olmasına çok sevindim maşallah ay güzelde kilo almış minnoş maşallah dün banada uzun olacak dedi ben 1.73 eşim 1.90a falan eşimin aile hep uzun erkekler kadınlar. Ayyy maşallah artık için ferah olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım

19+0 son adet tarihine gore ama ultrasonda biraz ileri ben de ilk baslarda senin gibi hissediyodum 1 gun oynuyosa 2 3 gun fark edemiyodum ama her hafta biraz daha belli ediyo kendini merak etme biraz ic karinla kiloyla falanda alakalı sen hic kafanı sıkma boyle durumla 1 hafta 10 gune kesinlesir hareketler hem bazi bebekler uykucu oluyo belki seninki uyuyodur bol bol

Benim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu
Bilmiyorum ki kuzum peki bacaklarını ayrı ölçtü mü? Biz de ayrıca ölçtü bacak boyunu da normal mi bu yaptığı acaba

Maşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.

Oyyy maşallah kuzum nasıl uzunsunuz siz

valla bende tabiki sağlıklı beslenmeye cok özen gösteriyorum ama hamburger pizza döner yediğimde oluyor yani o kadar kasamam kendimi pimpirik ve evhamlı olmaktan hiiiçç hoşlanmam ne kadar pimpirik ve evhamlı olunursa o kadar başına bir şey geliyor insanın doktorum sen rahat olduğun için bebeğinde sürecinde çok rahat ilerliyor maşallah diyor :)

Anasının balası deseneee yerim onuuu yaa maşallah ne güzel büyümüş rabbim hep güzel haberlerini duyursun bak herşey de iyi çıkmış iki gün sonra yine endişelenmeye başlama
Amin canım AminHepimiz güzel haberlerle hep doktordan çıkakAynen ya kendimi doğurucamYok birdahakına çok var şimdiden susmaya devam

Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan

Yaaa çok güzel Adıyla yaşasın güzel kızçemiz bende kızım olursa Ahsen veya Ecmel çok istiyodum nasip olmadi artk 2.ye insAllaah
Amin inşallah hepimizin sağlıkla yaşasınlar Eymen ve Ecmel güzel uyar kuzum ben tek çocuk düşünüyorum açıkçası sağlıklı sıhhatli bir tane güzelce büyütelim

Aynen çok şükürayyy siz bizdende uzunsunuzuzun olmama şansı yok bebişinAmin canım Amin hepimiz sağ salim kucağımıza alak

Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan
Fl bacak boyu işte kuzum benimkinin bacak boyu 1.74 çıkmış. Ultrasonda boyu da 14 çıkmış. 15-16 cm dedi bana

Maşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.
Ay o zaman sıkıntı yok canım doktorum diyor bundan sonra öyle çıkıcak.MaşAllah senin bebişinde gramı çok iyi

Bilmiyorum ki kuzum peki bacaklarını ayrı ölçtü mü? Biz de ayrıca ölçtü bacak boyunu da normal mi bu yaptığı acaba
Bebekler büyüdüğü icin artık crl ölçümü yani baş popo ölçümü yapılmaz kuzum kafatasi göbek çevresi ve en uzun kemik olduğu için uyluk kemiği ölçülür ortalaması alınır uyluk kemiğinin ölçüsünü 7 ile çarpınca bebeğin boyunu veriyor ve ben bunları neden biliyorum agdgagdha yazarken sorguladım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…