Benim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormuOyyyy maşallah annesikuzum o bir hafta ön ya da geri olabilen birşeymiş. Bana sadece haftasıyla uyumlu dedi son kontrolde. Şu hafta demedi yani. Boyu kaç çıktı kuzum? Senin boyun kaç? Ben çok merak ediyorum acaba uzun mu olur diye. Eşim 188, ben 165
Kıyamam ya, sırf karşındaki insan üzülmesin kırılmasın diyeAyyy kızlar bir şey sorcam ama bana gülmeyinbenn bulyondan oldum olası sevmem yani kayinvalideme derim o da kullanmiyordu ama bugün pilav da kullanmış bende yemek yerken ağzıma bir parçası geldi çıkaramadım da yutmak zorunda kaldım, zararı olur mu yaaa hiç sevmiyorum ya böyle bir tuhaf oldum ne bileyim
Anasının balası deseneeeKızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi ve bana benziyecek dedi sırt üstüydü gülüyordu Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani
Bende çok kısıtlanıyorium ilk hamileligimde de kısıtlamamistimHey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor
Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde
Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya
19+0 son adet tarihine gore ama ultrasonda biraz ileriMerhaba bugün ne kadarlık bebeğiniz her gün hissediyor musunuz günde kaç kez nası şekilde hissediyorsunuz bende 18+4 ü bugün bir kaç gün önce bi hisseder gibi oldum ama iki 3 gündür hissetmiyorum hisseden her gün hissediyor mu acaba
Ay evet çok güzel denk geldi aslında magnet bakıyodum gardrops veya dolapta falan çok oluyo oyle magnet satan küçük işletmeler Eymen magnet falan yazdim direkt bu çıktı şansımaKızzzzz nasıl buldun dolapta maşallah
Bilmiyorum ki kuzumBenim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu
Maşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.Kızlar çıktım oğluşum çok çok şükür büyümüş260 gram MaşAllah sadece en sonuncu defa giderken normalde bu gün 19+2 ama ultrasonda 18+6 çıktı sordum dedi adet tarixine göre normal hatda artık 1 hafta bile geriden ola bilir 2 günle hiçbir şey olmaz.Oksapar ve progestan fitil ve iğnesi devam.Suyu iyi rahim ağzı uzunluğu iyi çok şükür..boyu uzun olucak dedi ve bana benziyecek dedi sırt üstüydü gülüyordu Karnıma baktı iyi dedi tabi hem dedi senin boyun uzun normal yani
Bizim de netleşsin de ben de bakayım bariAy evet çok güzel denk geldi aslında magnet bakıyodum gardrops veya dolapta falan çok oluyo oyle magnet satan küçük işletmeler Eymen magnet falan yazdim direkt bu çıktı şansıma
Oyyy maşallah kuzum nasıl uzunsunuz sizNiqu canım bebişin iyi olmasına çok sevindim maşallah ay güzelde kilo almış minnoş maşallah dün banada uzun olacak dedi ben 1.73 eşim 1.90a falan eşimin aile hep uzun erkekler kadınlar. Ayyy maşallah artık için ferah olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım
valla bende tabiki sağlıklı beslenmeye cok özen gösteriyorum ama hamburger pizza döner yediğimde oluyor yani o kadar kasamam kendimi pimpirik ve evhamlı olmaktan hiiiçç hoşlanmamHey Allahım bende sevmezdim hiç ama canım istiyor
Ay ne bilim . Hiç kısıtlama getiremiyorum kendime. Bir şey olmaz yaaa modundayım genelde
Bende öyle canım . Burger falan asla yemedim diyo etrafımdaki hamileler . Ya da ne bileyim salam sosis yemiyorlarmış. Ben canım istediyse hepsinden yemekle meşgulüm ya
Amin canım AminAnasının balası deseneeeyerim onuuu yaa maşallah ne güzel büyümüş rabbim hep güzel haberlerini duyursun bak herşey de iyi çıkmış iki gün sonra yine endişelenmeye başlama
Yaaa çok güzelBizim de netleşsin de ben de bakayım baribelki denk gelirim. Şu an için bizim ismimiz Arya gibi
Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falanBenim 1.69 eşimin 1.70 ama unutdum ya ne kadar dedi hatda eşim şimdi sordu ne kadar dedi doktor bende tamamen unutmuşum ultrasonda acaba yazıyormu
Amin inşallah hepimizin sağlıkla yaşasınlarYaaa çok güzelAdıyla yaşasın güzel kızçemiz bende kızım olursa Ahsen veya Ecmel çok istiyodum nasip olmadi artk 2.ye insAllaah
Aynen çok şükürNiqu canım bebişin iyi olmasına çok sevindim maşallah ay güzelde kilo almış minnoş maşallah dün banada uzun olacak dedi ben 1.73 eşim 1.90a falan eşimin aile hep uzun erkekler kadınlar. Ayyy maşallah artık için ferah olsun canım sağlıklı kucağımıza alalım
Fl bacak boyu işte kuzum benimkinin bacak boyu 1.74 çıkmış. Ultrasonda boyu da 14 çıkmış. 15-16 cm dedi banaBanada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan
Ay o zaman sıkıntı yok canım doktorum diyor bundan sonra öyle çıkıcak.MaşAllah senin bebişinde gramı çok iyiMaşallah canım evet 1 haftaya kadar geriden bile olabilirmiş. Bende bugun kontrole gittim. Benimde Sata göre 19 hafta ultrasonda 18+4 çıktı. 280 gr olmuş.
Bebekler büyüdüğü icin artık crl ölçümü yani baş popo ölçümü yapılmaz kuzum kafatasi göbek çevresi ve en uzun kemik olduğu için uyluk kemiği ölçülür ortalaması alınır uyluk kemiğinin ölçüsünü 7 ile çarpınca bebeğin boyunu veriyorBilmiyorum ki kuzumpeki bacaklarını ayrı ölçtü mü? Biz de ayrıca ölçtü bacak boyunu da normal mi bu yaptığı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?