2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Banada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan
Yok bana söyledi sadece unuttum o kadar daha önemli sorularım vardıki boyu aklımda tutmadım bile..birazdan bende bakarım yazılmışmı üstünde bende

Ayyy bunu yazdın ya rahatladım bak bi. Çünkü başını falan da ölçtü. Ben de diyorum bir sıkıntı mı vardı acaba. Bir de her gitmemde kalp atışını dinliyor mutlaka. O da normal mi? E benimkinin uyluk 1.74 çıkmış. Boyu için 15-16 cm dedi doktor

hiç öyle düşünme canım ben de 31 de atandım :) ki ben atanırken 40 lı yaşlarda 2 3 çocuğu olan bayan hocalardan bir sürü atanan oldu benim branşımda. 49 yaşında bir bey de oldu hatta.

hiç öyle düşünme canım ben de 31 de atandım :) ki ben atanırken 40 lı yaşlarda 2 3 çocuğu olan bayan hocalardan bir sürü atanan oldu benim branşımda. 49 yaşında bir bey de oldu hatta.
Senin branşın ne kuzum? Sen nerde görev yapıyorsun?

Emin misin 1.74 olduğuna canım. FL yani uyluk mm olarak yazıyor ultrason kağıdında. Mesela benim 29.1 mm yazıyor. Çarpı 7 yapınca 203.7 mm çıkıyor. Cm e çevirince de 20 küsür cm çıkıyor

Emin misin 1.74 olduğuna canım. FL yani uyluk mm olarak yazıyor ultrason kağıdında. Mesela benim 29.1 mm yazıyor. Çarpı 7 yapınca 203.7 mm çıkıyor. Cm e çevirince de 20 küsür cm çıkıyor
Merhaba kac haftaliksiniz

Selam kizlar bu gun 16 haftalik olduk. Hastaneden çiktik. 15+3 de sanki yavas yavas harketlerini biliyorum galiba ama net degil ha bu gercekten bebegin hareketi denilecek kadar belirgin degil.

Merhaba sata göre tam 19 ama ultrasonda 18+4 çıktı bugün
Bende sata göre 16.
13 haftalikken 11 haftalik dedi.
15 haftalikken 15 haftalik dedi. Ama iki cihazda ayri. Artik hangisine inanicam bilemedim. Harektlerini hissetnzmi ne zman

Selam kizlar bu gun 16 haftalik olduk. Hastaneden çiktik. 15+3 de sanki yavas yavas harketlerini biliyorum galiba ama net degil ha bu gercekten bebegin hareketi denilecek kadar belirgin degil.
Daha küçükler belli belirsiz olması çok normal. İlk gebelikse 20 den sonra daha net hissedersiniz. Benim 3.gebelik 19 haftalık ultrasona göre 18+4 hatta. Baya baya hissetmeye başladım ben.

Bende sata göre 16.
13 haftalikken 11 haftalik dedi.
15 haftalikken 15 haftalik dedi. Ama iki cihazda ayri. Artik hangisine inanicam bilemedim. Harektlerini hissetnzmi ne zman
17 haftalikken belli belirsiz hissediyordum. Her geçen gün biraz daha netleşiyor hareketler. Ultaronlardaki farklılıklar çok fazla neden öyle inanın bende bilmiyorum

Daha küçükler belli belirsiz olması çok normal. İlk gebelikse 20 den sonra daha net hissedersiniz. Benim 3.gebelik 19 haftalık ultrasona göre 18+4 hatta. Baya baya hissetmeye başladım ben.
Ikinci gebelik. Ilkini 17+3 de tam hissettim. Ikinci erken olur denilince bekliyorum

17 haftalikken belli belirsiz hissediyordum. Her geçen gün biraz daha netleşiyor hareketler. Ultaronlardaki farklılıklar çok fazla neden öyle inanın bende bilmiyorum
Her ikisi ayri cihaz. 15 haftalik diyen cihaz Araya 5 gun falan koyardi en son. 2 hafta kuculten cihazda. Daha onceki bebegimde de 2 hafta kuculterek soylemisti

1.74 cm yazıyor kuzum ben de mm değil

Yok canım her gitmende artık bu şekilde ölçecek her birini ölçerken sağ altta kaç haftayı veriyor yazar ona göre de haftasıyla uyumlu derler kalp atışını sanırım birazda anneler duysun rahatlasın diye dinletiyorlar ama bazen de dakikada kaç atıyor ona bakıyorlar işte diyoruz ya benim bebeğin 160 atıyor dedi falan.. seninki neredeyse 2 çıkmış 14 cm yapıyor belki ultrasonda artı eksi yanılma payı oluyor ya yuvarlak hesap söylemiştir çünkü bana da en son gittiğimde 9 cm gözüküyordu 10 cm falan dedi

Yaaa ben Alya yı da çok beğeniyorum aslında Pera yı da beğeniyorum da eşim onu beğenmiyor Arya yı beğeniyor. Ben sıraladım beğendiklerimi eşim de seçti içinden
Hahah adama resmen psikolojik taktik uygulamissin zavallim ismi kendi koydu saniyordur hepsi de çok güzel adıyla büyüsün prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…