- 10 Haziran 2022
- 4.530
- 7.074
- 108
Yaa bizim de Alya ne kadar benziyorlarBizim de netleşsin de ben de bakayım baribelki denk gelirim. Şu an için bizim ismimiz Arya gibi
Yok bana söyledi sadece unuttum o kadar daha önemli sorularım vardıki boyu aklımda tutmadım bile..birazdan bende bakarım yazılmışmı üstünde bendeBanada söylemedi doktor boyunu netten baktım ultrasonda FL yazan değeri 7 ile çarparak boy ölçüsünü anlayabilirmişiz. Benim bebiş oradaki ölçüme göre 20 cm falan
Ayyy bunu yazdın ya rahatladım bak bi. Çünkü başını falan da ölçtü. Ben de diyorum bir sıkıntı mı vardı acaba. Bir de her gitmemde kalp atışını dinliyor mutlaka. O da normal mi? E benimkinin uyluk 1.74 çıkmış. Boyu için 15-16 cm dedi doktorBebekler büyüdüğü icin artık crl ölçümü yani baş popo ölçümü yapılmaz kuzum kafatasi göbek çevresi ve en uzun kemik olduğu için uyluk kemiği ölçülür ortalaması alınır uyluk kemiğinin ölçüsünü 7 ile çarpınca bebeğin boyunu veriyorve ben bunları neden biliyorum agdgagdha yazarken sorguladım kendimi
YaaaYaa bizim de Alya ne kadar benziyorlar
hiç öyle düşünme canım ben de 31 de atandım :) ki ben atanırken 40 lı yaşlarda 2 3 çocuğu olan bayan hocalardan bir sürü atanan oldu benim branşımda. 49 yaşında bir bey de oldu hatta.hic atanacagimi dsunmuyorm canim cunku benim 3 hamilelik cok supriz oldu 5 yasinda kizim 3 yasinda oglum var bide hamileyim sabah aksam cocuklarin pesindeyim bransim bedenegitimi ogretmenligi bu sene calisirim cocuklarda az buyudu diyordum kismet degilmis hamileligim zor geciyor surekli kusuyorum uyuyorm
Senin branşın ne kuzum? Sen nerde görev yapıyorsun?hiç öyle düşünme canım ben de 31 de atandım :) ki ben atanırken 40 lı yaşlarda 2 3 çocuğu olan bayan hocalardan bir sürü atanan oldu benim branşımda. 49 yaşında bir bey de oldu hatta.
Ben İstanbuldayım canım kimya öğretmeniyim.Senin branşın ne kuzum? Sen nerde görev yapıyorsun?
Emin misin 1.74 olduğuna canım. FL yani uyluk mm olarak yazıyor ultrason kağıdında. Mesela benim 29.1 mm yazıyor. Çarpı 7 yapınca 203.7 mm çıkıyor. Cm e çevirince de 20 küsür cm çıkıyorAyyy bunu yazdın ya rahatladım bak bi. Çünkü başını falan da ölçtü. Ben de diyorum bir sıkıntı mı vardı acaba. Bir de her gitmemde kalp atışını dinliyor mutlaka. O da normal mi? E benimkinin uyluk 1.74 çıkmış. Boyu için 15-16 cm dedi doktor
Merhaba kac haftaliksinizEmin misin 1.74 olduğuna canım. FL yani uyluk mm olarak yazıyor ultrason kağıdında. Mesela benim 29.1 mm yazıyor. Çarpı 7 yapınca 203.7 mm çıkıyor. Cm e çevirince de 20 küsür cm çıkıyor
Merhaba sata göre tam 19 ama ultrasonda 18+4 çıktı bugünMerhaba kac haftaliksiniz
Bende sata göre 16.Merhaba sata göre tam 19 ama ultrasonda 18+4 çıktı bugün
Daha küçükler belli belirsiz olması çok normal. İlk gebelikse 20 den sonra daha net hissedersiniz. Benim 3.gebelik 19 haftalık ultrasona göre 18+4 hatta. Baya baya hissetmeye başladım ben.Selam kizlar bu gun 16 haftalik olduk. Hastaneden çiktik. 15+3 de sanki yavas yavas harketlerini biliyorum galiba ama net degil ha bu gercekten bebegin hareketi denilecek kadar belirgin degil.
17 haftalikken belli belirsiz hissediyordum. Her geçen gün biraz daha netleşiyor hareketler. Ultaronlardaki farklılıklar çok fazla neden öyle inanın bende bilmiyorumBende sata göre 16.
13 haftalikken 11 haftalik dedi.
15 haftalikken 15 haftalik dedi. Ama iki cihazda ayri. Artik hangisine inanicam bilemedim. Harektlerini hissetnzmi ne zman
Ikinci gebelik. Ilkini 17+3 de tam hissettim. Ikinci erken olur denilince bekliyorumDaha küçükler belli belirsiz olması çok normal. İlk gebelikse 20 den sonra daha net hissedersiniz. Benim 3.gebelik 19 haftalık ultrasona göre 18+4 hatta. Baya baya hissetmeye başladım ben.
Her ikisi ayri cihaz. 15 haftalik diyen cihaz Araya 5 gun falan koyardi en son. 2 hafta kuculten cihazda. Daha onceki bebegimde de 2 hafta kuculterek soylemisti17 haftalikken belli belirsiz hissediyordum. Her geçen gün biraz daha netleşiyor hareketler. Ultaronlardaki farklılıklar çok fazla neden öyle inanın bende bilmiyorum
1.74 cm yazıyor kuzum ben de mm değilEmin misin 1.74 olduğuna canım. FL yani uyluk mm olarak yazıyor ultrason kağıdında. Mesela benim 29.1 mm yazıyor. Çarpı 7 yapınca 203.7 mm çıkıyor. Cm e çevirince de 20 küsür cm çıkıyor
Ohhh ne kadar güzelBen İstanbuldayım canım kimya öğretmeniyim.
Yok canım her gitmende artık bu şekilde ölçecek her birini ölçerken sağ altta kaç haftayı veriyor yazar ona göre de haftasıyla uyumlu derler kalp atışını sanırım birazda anneler duysun rahatlasın diye dinletiyorlar ama bazen de dakikada kaç atıyor ona bakıyorlar işte diyoruz ya benim bebeğin 160 atıyor dedi falan.. seninki neredeyse 2 çıkmış 14 cm yapıyor belki ultrasonda artı eksi yanılma payı oluyor ya yuvarlak hesap söylemiştir çünkü bana da en son gittiğimde 9 cm gözüküyordu 10 cm falan dediAyyy bunu yazdın ya rahatladım bak bi. Çünkü başını falan da ölçtü. Ben de diyorum bir sıkıntı mı vardı acaba. Bir de her gitmemde kalp atışını dinliyor mutlaka. O da normal mi? E benimkinin uyluk 1.74 çıkmış. Boyu için 15-16 cm dedi doktor
Hahah adama resmen psikolojik taktik uygulamissin zavallim ismi kendi koydu saniyordurYaaaben Alya yı da çok beğeniyorum aslında Pera yı da beğeniyorum da eşim onu beğenmiyor Arya yı beğeniyor. Ben sıraladım beğendiklerimi eşim de seçti içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?