2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Anladım kuzum çok sağol inşallah sağlıkla devam etsin hepimizin hamilelikleri sağlıkla kucağımıza alalım

Hahah adama resmen psikolojik taktik uygulamissin zavallim ismi kendi koydu saniyordur hepsi de çok güzel adıyla büyüsün prenses
o kadar da olsun yani. Sonuçta tüm eziyet biz de aslında Mila ismini koyacaktım yıllardır buydu. Sonra K.V. ismine çok benzeyince bunu sunmadım bile

Kalp atışını da her seferinde dinletiyor, Baş çevresi, karın çevresi ve bacak boyu ölçülüyor artık her haftamızda, hatta benim doktor 3 ayrı ultrason kağıdı veriyor biri kafa biri bacak biri de karın
Birde bütün olarak verse fena olmaz
15 haftalıkken bana da 17 cm 178 gr demişti

o kadar da olsun yani. Sonuçta tüm eziyet biz de aslında Mila ismini koyacaktım yıllardır buydu. Sonra K.V. ismine çok benzeyince bunu sunmadım bile
Doğru söylüyorsun valla hahah kayinvalidenin adı ne bak merak ettim şimdi sen şimdi öyle diyince bazı erkekler annemin,babamin adı olsun diyor kocalarimiz ya öyle ısrar etseydi

15+6 da bana 15-16 cm 120 gr dedi. Herşey yolunda dedi. Suyu plesantası güzel dedi. Herşeyini de ölçtü

Doğru söylüyorsun valla hahah kayinvalidenin adı ne bak merak ettim şimdi sen şimdi öyle diyince bazı erkekler annemin,babamin adı olsun diyor kocalarimiz ya öyle ısrar etseydi
Miray. Vallahi hiç onlara benzesin istemiyorum açıkçası. Eşimin gözlerinin rengini alsın boyunu pozunu eşimden alsın benim saçlarımı bahtı ömrü güzel olsun ayyy ben daha hamile bile değilken eşimi ilmek ilmek işledim şöyle olmaz böyle olmaz diye. Özellikle büyütürken asla karışmalarına izin vermeme konusunda da işledim

Ohhh ne kadar güzel biz de açılmadı ben tercih yaparken batı. 34 kişi İstanbul açıldı sadece
Benim şansıma 2022 şubat atamasında kontenjanın yarısı İstanbul olmuştu kendimi hep doğuya hazırlamıştım ilçe ilçe araştırmıştım Van ya da Bitlis düşünüyordum batı açılmasaydı :)

Sen benden sonra atanmışsın kuzum. Benden sonraki seneler açıldı çok İstanbul. Bir sene sonra girsem İstanbul olurdu benim de ben 2020 de girdim sınava

Merhabalar benim de beyaz akıntım var çok korkuyorum 4 ekim de transfer oldum sizce tutunmayı engeller mi ya da akıntı normal mi doktoruma da sordum cevsp bekliyorum
Engellemez eğer 5. gün embriyosu ise test yapabilirsin çıkar ama 3. gün embriyosu ise beklemelisin canım. Bu arada benim akıntım olmamıştı ama olan çok kişi okumuştum herkes farklı yaşıyor inşallah sağlıkla pozitif sonuç alırsın

Sen benden sonra atanmışsın kuzum. Benden sonraki seneler açıldı çok İstanbul. Bir sene sonra girsem İstanbul olurdu benim de ben 2020 de girdim sınava
ben formasyonu 2020 de aldım yani mezun olduktan 8 sene kadar sonra 2021 sınavına ancak hazırlanabildim. Şükür tek seferde oldu doğu batı demeden nere olsak gidecektik eşimle Önceden çok az açılırdı İstanbul gerçekten. Şimdi de ağırlık burda ama kiralardan korkuyor gelecek olanlar haklı olarak

Evet gerçekten İstanbul çok zor. Ama açılsa ben yazardım. Çünkü doğuyu hiç bilmiyordum. Ve çok uzak. Benim annemler İstanbul’da. Ben de 2020 öncesinde özelde çalıştım girmedim sınava. Bir anda karar verdim istifa ettim ve sınava hazırlanacağım dedim. Şükür ilk girmemde kazandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…