Anladım kuzum çok sağolYok canım her gitmende artık bu şekilde ölçecek her birini ölçerken sağ altta kaç haftayı veriyor yazar ona göre de haftasıyla uyumlu derler kalp atışını sanırım birazda anneler duysun rahatlasın diye dinletiyorlar ama bazen de dakikada kaç atıyor ona bakıyorlar işte diyoruz ya benim bebeğin 160 atıyor dedi falan.. seninki neredeyse 2 çıkmış 14 cm yapıyor belki ultrasonda artı eksi yanılma payı oluyor ya yuvarlak hesap söylemiştir çünkü bana da en son gittiğimde 9 cm gözüküyordu 10 cm falan dedi
Hahah adama resmen psikolojik taktik uygulamissin zavallim ismi kendi koydu saniyordurhepsi de çok güzel adıyla büyüsün prenses
Rica ederim canimmAnladım kuzum çok sağolinşallah sağlıkla devam etsin hepimizin hamilelikleri sağlıkla kucağımıza alalım
Kalp atışını da her seferinde dinletiyor, Baş çevresi, karın çevresi ve bacak boyu ölçülüyor artık her haftamızda, hatta benim doktor 3 ayrı ultrason kağıdı veriyor biri kafa biri bacak biri de karınAyyy bunu yazdın ya rahatladım bak bi. Çünkü başını falan da ölçtü. Ben de diyorum bir sıkıntı mı vardı acaba. Bir de her gitmemde kalp atışını dinliyor mutlaka. O da normal mi? E benimkinin uyluk 1.74 çıkmış. Boyu için 15-16 cm dedi doktor
Doğru söylüyorsun vallao kadar da olsun yani. Sonuçta tüm eziyet biz de aslında Mila ismini koyacaktım yıllardır buydu. Sonra K.V. ismine çok benzeyince bunu sunmadım bile
15+6 da bana 15-16 cm 120 gr dedi. Herşey yolunda dedi. Suyu plesantası güzel dedi. Herşeyini de ölçtüKalp atışını da her seferinde dinletiyor, Baş çevresi, karın çevresi ve bacak boyu ölçülüyor artık her haftamızda, hatta benim doktor 3 ayrı ultrason kağıdı veriyor biri kafa biri bacak biri de karın
Birde bütün olarak verse fena olmaz
15 haftalıkken bana da 17 cm 178 gr demişti
sagol canımOyyy maşallah kuzum nasıl uzunsunuz siz
Miray. Vallahi hiç onlara benzesin istemiyorum açıkçası. Eşimin gözlerinin rengini alsın boyunu pozunu eşimden alsın benim saçlarımıDoğru söylüyorsun vallahahah kayinvalidenin adı ne bak merak ettim şimdi sen şimdi öyle diyince bazı erkekler annemin,babamin adı olsun diyor kocalarimiz ya öyle ısrar etseydi
Maşallah15+6 da bana 15-16 cm 120 gr dedi. Herşey yolunda dedi. Suyu plesantası güzel dedi. Herşeyini de ölçtü
Benim şansıma 2022 şubat atamasında kontenjanın yarısı İstanbul olmuştuOhhh ne kadar güzelbiz de açılmadı ben tercih yaparken batı. 34 kişi İstanbul açıldı sadece
Benim de uzun değil 165 aslında ama eşimin uzunMaşallahhep herşey yolunda olsun
Sizin boylarda maşallah, bizim eşimle boylarımızda kısa
Sen benden sonra atanmışsın kuzum. Benden sonraki seneler açıldı çok İstanbul. Bir sene sonra girsem İstanbul olurdu benim deBenim şansıma 2022 şubat atamasında kontenjanın yarısı İstanbul olmuştukendimi hep doğuya hazırlamıştım ilçe ilçe araştırmıştım Van ya da Bitlis düşünüyordum batı açılmasaydı :)
Engellemez eğer 5. gün embriyosu ise test yapabilirsin çıkar ama 3. gün embriyosu ise beklemelisin canım. Bu arada benim akıntım olmamıştı ama olan çok kişi okumuştum herkes farklı yaşıyor inşallah sağlıkla pozitif sonuç alırsınMerhabalar benim de beyaz akıntım var çok korkuyorum 4 ekim de transfer oldum sizce tutunmayı engeller mi ya da akıntı normal mi doktoruma da sordum cevsp bekliyorum
İnşallah tutar canımMerhabalar benim de beyaz akıntım var çok korkuyorum 4 ekim de transfer oldum sizce tutunmayı engeller mi ya da akıntı normal mi doktoruma da sordum cevsp bekliyorum
ben formasyonu 2020 de aldım yani mezun olduktan 8 sene kadar sonraSen benden sonra atanmışsın kuzum. Benden sonraki seneler açıldı çok İstanbul. Bir sene sonra girsem İstanbul olurdu benim deben 2020 de girdim sınava
Birde ne derece doğru bilmiyorum ama erkek bebekler daha az hareket eder anne karnında diyorlar.Ikinci gebelik. Ilkini 17+3 de tam hissettim. Ikinci erken olur denilince bekliyorum
Evet gerçekten İstanbul çok zor. Ama açılsa ben yazardım. Çünkü doğuyu hiç bilmiyordum. Ve çok uzak. Benim annemler İstanbul’da. Ben de 2020 öncesinde özelde çalıştım girmedim sınava. Bir anda karar verdim istifa ettim ve sınava hazırlanacağım dedim. Şükür ilk girmemde kazandımben formasyonu 2020 de aldım yani mezun olduktan 8 sene kadar sonra2021 sınavına ancak hazırlanabildim. Şükür tek seferde oldu doğu batı demeden nere olsak gidecektik eşimle Önceden çok az açılırdı İstanbul gerçekten. Şimdi de ağırlık burda ama kiralardan korkuyor gelecek olanlar haklı olarak
Kalp atışı ile ilgili de bir söylenti vardı şöyleyse kız böyleyse erkek diye o nasıl bir şeydiBirde ne derece doğru bilmiyorum ama erkek bebekler daha az hareket eder anne karnında diyorlar.
Ultrason kağıtlarına baktım. Bugün devlette verilen mm olarak yazıyor özelde verilenlerde benimde cm olarak yazıyormuş kuzum1.74 cm yazıyor kuzum ben de mm değil
Ben de özele gidiyorum kuzumUltrason kağıtlarına baktım. Bugün devlette verilen mm olarak yazıyor özelde verilenlerde benimde cm olarak yazıyormuş kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?