2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tek seferde olmuş ya bundan daha güzeli yok canım Sınav süreci çok yıpratıcı gerçekten. Ben çok farklı bir sektördeydim hiç öğretmenlik yapmamıştım. Özelin zorluklarından sonra canıma tak etti formasyon aldım sonraki sene de sınava girdim. Meğer ne çok yıpranmışım öğretmenliğe başladıktan sonra fark ettim.

Canlar ben salı günü gebe okuluna gittim. Benim 3.gebelik ama grup olarak güzel geçer değişiklik olur diye gittim. Benim sezeryan olacak ama normal doğum yapacak olanlar pelvik egzersizleri mutlaka yapsınlar, perine masajı yapsınlar dedi ebe. Birde bacaklarda kasılmalarınız varsa ayak parmak diplerine eşlerinizden masaj yapmalarını rica edin dedi. Çok faydası oluyormuş.

Kızlar yüzük testi yapajn var mı cinsiyet için. tuttu mu

Maşallah annesiiiiii

Gerçekten öyle. Devlet rahatlık. Ben de mezun olur olmaz girebilirmişim. Direk özelde başladım öğretmenliğe. Neyse bu günlere şükür

Amiinn hahah sen baya gurusun bu işte arada taktik ver

Kız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmış
Bnım 170 idi yüksekti gerckten kız çıktı

A Afratafrac cnm bnım yuzuk testim, çin takvimi hepsi doğru çıktı
Çİn takvimi bana erkek diyor. Yüzükten hiç bişi anlamadım öylece durdu. Kalp atışı hakkında bilgi vermedi

Kızlar mide ağrısı yaşayan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…