- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Şimdi çektiğimiz videodan hesapladım benim de sanki 170 gibi. Hadi bakalım hayırlısı.Kız bebişlerin kalbi 140 ve üzeri atarmış
Bnım 170 idi yüksekti gerckten kız çıktı
A Afratafrac cnm bnım yuzuk testim, çin takvimi hepsi doğru çıktı
Canım senin ağrın belki ilaçlardandırKızlar mide ağrısı yaşayan var mı aranızda?
Kuzum benim olmuştu geçen hafta gaviscon verdi doktor bir kere kullandım bir daha olmadıKızlar mide ağrısı yaşayan var mı aranızda?
Gaviscona devam ediyor musun canım ?Kuzum benim olmuştu geçen hafta gaviscon verdi doktor bir kere kullandım bir daha olmadı
Ağrı değilde yanma çok oluyor bende rennie kullanıyorumKızlar mide ağrısı yaşayan var mı aranızda?
kız benim bebem de çok az hareket ediyor.. milletin usg görntüsüne bakıyorum maşallah bebeleri 2dk durmuyor benimki anca elini bacağınnı oynatırsaÇevremde oğlu olan bi çok kişiden böyle duydum bende. Kız kardeşimin de oğlu var oda az hareket ediyordu dedi. Bende dedim herhalde enerjilerini doğduktan sonraya saklıyorlar
Şimdi çektiğimiz videodan hesapladım benim de sanki 170 gibi. Hadi bakalım hayırlısı.
Ağrın olursa iç demişti doktorum o yüzden içmiyorum sürekli bulantım var ya zaten gavisconun tadı da mahvetti beniGaviscona devam ediyor musun canım ?
Sağlıklı olsun da cinsiyet elbet öğrenilir kuzum banada doktorum 12 haftalikken kıza benziyor dedi 16 haftalikken yüzde yüz erkek olduğunu gördükkız benim bebem de çok az hareket ediyor.. milletin usg görntüsüne bakıyorum maşallah bebeleri 2dk durmuyor benimki anca elini bacağınnı oynatırsaama %70 kız dediler su anlık bacak arasını göremedik gerçi de 12.haftamda da %65 erkek demislerdi cok merak konusu her hafta değişiyor
benimki dönüyor ama öyle bacağımı oynatıyım elimi kaldırıyım hiç yok anca ağzı oynıyoSağlıklı olsun da cinsiyet elbet öğrenilir kuzum banada doktorum 12 haftalikken kıza benziyor dedi 16 haftalikken yüzde yüz erkek olduğunu gördükbenim oğlanda bugün kontrolde uslu uslu yatıyordu doktor biraz hareket etsin diye dürttü falan ama yok hiç banamisin demiyor keyifçi bu diyor doktor
Hadi inşallah görürsünüz canım. Benimki de ya yatıyor ya kafa yukarıda hiç ters dönmedi. Şimdi de aşağı aşağı sallıyor tekmeleribenimki dönüyor ama öyle bacağımı oynatıyım elimi kaldırıyım hiç yok anca ağzı oynıyoen sevdiği pozisyon baş aşağı herhalde her gittğimzde baş aşağı duruyor bende çarşamba gidicem yine kontrole bu sefwr görürüz sanırım bacak arasını
kaç haftalıksınız canım? Senin bebiş keyifç herhaldeHadi inşallah görürsünüz canım. Benimki de ya yatıyor ya kafa yukarıda hiç ters dönmedi. Şimdi de aşağı aşağı sallıyor tekmeleri
19 haftalik canım. Yok ya hiç belli olmuyor o bazen bir süre sonra bazende son zamanlara yakın çocuk dönmüş oluyormuş kafa yukarıda olabiliyormuşkaç haftalıksınız canım? Senin bebiş keyifç herhaldeBenimkine de etraftaki herkes baş aşağı dueuyosa erken doğar diyolar korkuyorum bu araa
Yok canımm haftaya salı kontrole gidicem inşallah o zamana netleşir çünkü detaylı ultrasonum taa 6 kasımda
ağzı olan konuşuyor işte..biz stressiz hamilelik geçirelim derken saçma şeyleri sokuyolar kafamıxa19 haftalik canım. Yok ya hiç belli olmuyor o bazen bir süre sonra bazende son zamanlara yakın çocuk dönmüş oluyormuş kafa yukarıda olabiliyormuş
bende dün gittim bu sefer de %70 kız dediler bağdaş kuruyodu gerçi bide bakan doktor bile değildi asistanda değildi sanırım böyle yanlarında yardımcı olanlar varya onlardandı çok güvrnemedim çünkü tam bırakacğaı sırada cinsiyeti sordum 1dk bile bakmadı aceleyle baktı...ama sanki bacak arası boştuYok canımm haftaya salı kontrole gidicem inşallah o zamana netleşir çünkü detaylı ultrasonum taa 6 kasımdasen naptın
Ayyy gerçekten aceleye getirmişler bebişin de göstermeye pek niyeti yokmuşbende dün gittim bu sefer de %70 kız dediler bağdaş kuruyodu gerçi bide bakan doktor bile değildi asistanda değildi sanırım böyle yanlarında yardımcı olanlar varya onlardandı çok güvrnemedim çünkü tam bırakacğaı sırada cinsiyeti sordum 1dk bile bakmadı aceleyle baktı...ama sanki bacak arası boştubende haftaya çarşamba gidicem haberleşelim
Beñde 18+5 den sesleniyorum hic kipirdama olmadi hissetmedim yani18+6 dan bildiriyorum. Hala en küçük bir hareketlenme yok benim kızdarahatı yerinde heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?