2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Çevremde oğlu olan bi çok kişiden böyle duydum bende. Kız kardeşimin de oğlu var oda az hareket ediyordu dedi. Bende dedim herhalde enerjilerini doğduktan sonraya saklıyorlar
kız benim bebem de çok az hareket ediyor.. milletin usg görntüsüne bakıyorum maşallah bebeleri 2dk durmuyor benimki anca elini bacağınnı oynatırsa ama %70 kız dediler su anlık bacak arasını göremedik gerçi de 12.haftamda da %65 erkek demislerdi cok merak konusu her hafta değişiyor

Sağlıklı olsun da cinsiyet elbet öğrenilir kuzum banada doktorum 12 haftalikken kıza benziyor dedi 16 haftalikken yüzde yüz erkek olduğunu gördük benim oğlanda bugün kontrolde uslu uslu yatıyordu doktor biraz hareket etsin diye dürttü falan ama yok hiç banamisin demiyor keyifçi bu diyor doktor

benimki dönüyor ama öyle bacağımı oynatıyım elimi kaldırıyım hiç yok anca ağzı oynıyo en sevdiği pozisyon baş aşağı herhalde her gittğimzde baş aşağı duruyorbende çarşamba gidicem yine kontrole bu sefwr görürüz sanırım bacak arasını

Hadi inşallah görürsünüz canım. Benimki de ya yatıyor ya kafa yukarıda hiç ters dönmedi. Şimdi de aşağı aşağı sallıyor tekmeleri

Hadi inşallah görürsünüz canım. Benimki de ya yatıyor ya kafa yukarıda hiç ters dönmedi. Şimdi de aşağı aşağı sallıyor tekmeleri
kaç haftalıksınız canım? Senin bebiş keyifç herhalde Benimkine de etraftaki herkes baş aşağı dueuyosa erken doğar diyolar korkuyorum bu araa

kaç haftalıksınız canım? Senin bebiş keyifç herhalde Benimkine de etraftaki herkes baş aşağı dueuyosa erken doğar diyolar korkuyorum bu araa
19 haftalik canım. Yok ya hiç belli olmuyor o bazen bir süre sonra bazende son zamanlara yakın çocuk dönmüş oluyormuş kafa yukarıda olabiliyormuş

Yok canımm haftaya salı kontrole gidicem inşallah o zamana netleşir çünkü detaylı ultrasonum taa 6 kasımdasen naptın
bende dün gittim bu sefer de %70 kız dediler bağdaş kuruyodu gerçi bide bakan doktor bile değildi asistanda değildi sanırım böyle yanlarında yardımcı olanlar varya onlardandı çok güvrnemedim çünkü tam bırakacğaı sırada cinsiyeti sordum 1dk bile bakmadı aceleyle baktı...ama sanki bacak arası boştu bende haftaya çarşamba gidicem haberleşelim

Ayyy gerçekten aceleye getirmişler bebişin de göstermeye pek niyeti yokmuş inşallah haftaya güzel güzel haberlerini bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…