- 14 Temmuz 2023
- 5.360
- 7.430
- 128
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.gebeliklerde biraz daha erken hissediliyormuş sanıırm. İlk hamileliğinizde kaçıncı haftalarda hssetmeye başlamıştınız16+4 den selamlar. Hareketini 15+3 de falan hissettim. Ama tam hareketi diyemem. Bikac gundur yerinde durmuyor minik ama babasi elini koyunca tık yok.
bide ben grip olmusum ya. Ilac iciyorum doktor icebilirsn dedi. Baska neler yapabilirim.
Bana doktor 22 de bekliyoruz demişti. 2.gebelikler için 17 itibariyle gözlenebilirmiş. Zaten ben tombiş olduğumdan 22 den önce beklemiyorum2.gebeliklerde biraz daha erken hissediliyormuş sanıırm. İlk hamileliğinizde kaçıncı haftalarda hssetmeye başlamıştınız
Korkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacakBen de eşim girsin çok istiyorum. Bir de çok endişe etmeye başladım vakit geçtikçe korkum artıyor
Valla bilmiyorum ki canım ben ilk kızımda 19 haftalıkken artık bariz tekmelerini falan bile hissediyordum. Bu oğlan daha sakin tabiki ara ara hissediyorum ama hala öyle pek hareketli değilBenim ilkide Buda erkek. Kendim zayifim ondanmi bilmiyorum erken hissediyorum. Hareketini. Yani 20 haftalara kadar beklemiyorum hareketi için.
Bugün kemerle birşey giyeyim dedim kemer kapanmadıben de sıkmak istemedim çıkardım
Kuzum bende hissetmiyorum hiç . Hatta şu birkaçg gündür göbeğim aşırı küçüldü. hiç hamilelik belli olmuyor. Bi tırsmaya başladım artık :)Bana doktor 22 de bekliyoruz demişti. 2.gebelikler için 17 itibariyle gözlenebilirmiş. Zaten ben tombiş olduğumdan 22 den önce beklemiyorum![]()
Benim de beli biraz bol olan pantolonum vardı kemerle destekleyip giyiyordum. O pantolonu kapatınca karnım sıkıştı zor kapattım çıkardım giymedimBugün kemerle birşey giyeyim dedim kemer kapanmadıben de sıkmak istemedim çıkardım
Gün içinde hep koşturma halinde misin canımKızlar 19+3 oldum hala hiç hareket hissetmedim ben. Normal mi ya. doktor zayıf olduğun için artık hissedersin demişti ama bunu diyeli 2 hafta oldu tık yok.![]()
Yattığım zamanlarda da hiç hissedemedim canım yaaa artık bende buraya yazmak istiyorumGün içinde hep koşturma halinde misin canımyatıp dinlenirken kendini belli ediyor hafif hafif
![]()
Ya beni korkutan ya yapamazsam ya doğuramazsam kısmıKorkma canım genel anlamda doğum yapan çoğu kişinin yorumu "kucağınıza bebeğinizi verdiklerinde her şey geçiyor" demeleri oluyor. Kavuşunca tüm acılar da geride kalacak![]()
Benim de vardı işte takayım dedim takamadım. Lastikli değildi ayarlıydı. Ayarlarını da sona getirip denemedim dedim daralırım böyle herhalde en iyisi takmayayımben bel kemerleri kullanıyorum ayarı var zaten uygun olana takıyorum ama ilerleyen aylarda bebiş iyice yukarı çıkınca o da kullanılmaz
![]()
Bence sen zayıfladın kuzum. Ya da mideni rahatsız eden şeyler yemedin şişmedi gazdan falan o da olabilirKuzum bende hissetmiyorum hiç . Hatta şu birkaçg gündür göbeğim aşırı küçüldü. hiç hamilelik belli olmuyor. Bi tırsmaya başladım artık :)
17+3 de tam hissetmistim2.gebeliklerde biraz daha erken hissediliyormuş sanıırm. İlk hamileliğinizde kaçıncı haftalarda hssetmeye başlamıştınız
Benim de beli biraz bol olan pantolonum vardı kemerle destekleyip giyiyordum. O pantolonu kapatınca karnım sıkıştı zor kapattım çıkardım giymedim![]()
benim göbek yağsız ya hisseder miyim acabaKuzum bende hissetmiyorum hiç . Hatta şu birkaçg gündür göbeğim aşırı küçüldü. hiç hamilelik belli olmuyor. Bi tırsmaya başladım artık :)
Şimdilik biraz okudum ve anladımki gerçekten cok heves ediyorum bu kadar lazımsız olucaksa bende almıcam dedikleriniKızlar link olarak eklemeye çalıştım ama ilk defa link ekledim bilmiyorum açılacak mı. Toplam 8 sayfalık baya güzel bilgiler yazılmış. Göz atmak istersiniz belki diye düşündüm.Bebek büyütürken keşke almasaydım dediğiniz neler var?
Tecrübeli annişlerimizi lütfen piste alalım. Bence çok elzem bir konu. Birçok siteyi araştırdım. Özellikle bu konu için ne başlık açılmış ne blog yazılmış. 2012 yılında yazılan bir başlığın içinde bir şeyler buldum. Onun dışında detaylı bir konu bulamadım. Şimdiye kadar az çok okuduklarımdan...www.kadinlarkulubu.com