• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen normal doğum yapmış biri olarak sürekli alt tarafında bir kontrol var zatn çatala alınınca altını içerdekiler görüyor benim ilk dogumumda bayan doktorda şimdiki erkek ama nedense rahatım yeter ki dogumum kolay olsun bebek sağlıklı olsun o kısımları hiç düşünmüyorum
Aynen canım. Yeter ki kolayca doğuralım. Sağlıkla kucağımıza alalım. Gerisine katlanırız😊😊

Hala kizlarimda bir saç var iki elinle tutmaya çalışınca sığmıyor ama bir de kıl var bellerinde bile çıkıyor küçükken dalga geçerdim😂😂 şimdi lazer oldular mis gibi o yüzden keşke kıllı olsaydım ama saçım çok olsaydı 😂😂
Bazen lazerin de çözüm olmadığı zamanlar oluyor 😂 deme kız öyle kızın tüylü olursa bile bile kızılcık şeftali yedim dersen gıcık olur sana 😂

Kizlar bebislerin gelmesine son kaç gün. Gebelik uygulamasi var Onda 164 gun diyor. Ama ben sezeryan olucagim icin daha erken olabilir. Kizlar sezeryan genellikle kaçinci haftada yapiliyor. Bide ameliyat sirasinda odada çiplak oluyormussun dogru mu bu.
Genelde aksi bi durum yoksa sancıların başlama ihtimaline karşılık 38 haftalıkken yapılıyor canım. Arkası bağlamalı yarım kollu bi önlük gibi bişey giydiriyorlar. Ameliyathanede yatınca yukarı çekiyorlar etek kısmını.

Önce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanınca 😀 steril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor 😀 tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya 😀
ay bir korktum ben yaaa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

Yaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorum 😂😂 ayy belki senin bebişte kızıl olur 😍😍
ben de babam da çilliyizdir sarısınızdır eşimde açık kumral bakalım nasıl olacak 😍 erkek olunca kıza göre daha rahat güzelliği ama uzun boylu saçları açık kumral bal rengi gözlü amerikan vari bir erkek hayal ediyorım hep üstünde ralph lauren gömlek şort artık kızları kıskançlıkltan her gün botoxa giderim 😂bahtları güzel olsun sağlıkları yerinde olsun da 🙏

ay bir korktum ben yaaa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Aslında korkulacak bir şey yok çünkü bir şey hissetmiyorsun garip yani 😅 düşün ben sürekli bunların içindeydim ama bi korkum yok çünkü biliyorum hiç farkında değil anne olayların o yüzden rahat olun pozitif hikayeler okuyun olumlu doğumlar ya da hiç okumayıp gözü kapalı girin gitsin 😂 çok araştırmak iyi değil bazıları o sezeryan ve normal doğum videosunu izliyormuş iyi cesaret yani

Yaa ciddi misin çoğu insan sevmez ama ben çil seviyorum 😂😂 ayy belki senin bebişte kızıl olur 😍😍
Ben de sevmiyorum 🙈 öğretmenlerim arkadaşlarım lisedeyken çok kızardı buna nasıl sevmezsin çok güzel diye 😂 ama artık kabullendim hiç yüzüme makyaj yapmam 😌 sadede göz makyajı. Bakalım nasıl olacak ❤️ eşim de yeşil gözlü ❤️😍 gözleri eşimden saçları benden alsın derim hep ❤️❤️

Önce hastane önlüğü ile ameliyathaneye alınıyorsun anestezi doktoru geliyor spinal anesteziyi yapıyor anestezi etki gösterince ameliyat sedyesine yatıyorsun ameliyathane kapısı kapanınca başının altına boyun kısmına boyundan aşağını görmemen için bir set koyuluyor genelde steril ameliyathane örtüsü oluyor sonra ameliyathane önlüğünü hemşireler ya da ameliyathane çalışanları çıkarıyor hemşire sonrayı takıyor çıplak kalmaya başlıyorsun kadın doğum uzmanı geliyor hemşireler o sırada bütün vücudunu batikonluyor steril etmek için bütün vücudun kahverengiye boyanınca 😀 steril ameliyathane örtüleri hemşireler örtüyor sadece batın dediğimiz göbek bölgen açık bırakılıyor doktor o sırada ellerini steril edip steril eldiven önlüğünü giyiyor seni hemşireler hazır ettikten sonra doktor anestezi tuttu mu diye test yapıyor sen anlamıyorsun iğne batırabilir neşterle hafif dokunabilir cimcirebilir cımbız gibi bir aletle etini sıkabilir sen anlamadığın içni doktor anestezinin tuttuğunu anlayıp sezeryana başlıyor 😀 tüm dikişler bitince hemşireler üstünü siliyor steril bir şekilde altını bezliyorlar ameliyathane önlüğünü giydiriyorlar sonra odada üstüne örttükleri o pike gibi şeyi de serip üstüne ameliyathaneden çıkarıyorlar odaya 😀
2 sezeryan geçirdim ama genel anestezi ile bu kadar detay bilmiyorum 😂 maşallah 🧿

Back
X