Bebeğin iyi olmasına çok sevindimKızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallahherseyıne baktı. Sata göre 19+0
Ultrasona göre 3-4 gun gerideyiz
275 gr, baş-ayak uzunluğu 20 cm dedi, çok hareketli maşallah dedi
Gel gelelimki idrar enfeksiyonum tahmın ettıgım gbi yukselmiş, idrarda kan çıktı ve lokosit 66ya yükselmiş, kum döküyo olabılırsın dedi,
Bu agrılar, aşağı baskılar enfeksiyondan dedi. Hocam dedim gerekirse serum istıyorum, c. Tesi eşimle gdip serum yicem, onun dışında 2 adet antıbıyotık yazdı, 3 adet vajınal fitil, kaşıntı için krem
Kan ilacı içmen grek dedi tahlılde düşük çıkmasada birde magnezyum yazdı, magnezyumum düşük zaten
Bayaa bi ilacım oldu anlıyacagınız..
Bol sulu akıntı için bebişin suyu iyi dedi
Ay cok sevindim iyi olmasına maşallahhh darısı gruptaki herkesin basınaKızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallahherseyıne baktı. Sata göre 19+0
Gel gelelimki idrar enfeksiyonum tahmın ettıgım gbi yukselmiş, idrarda kan çıktı ve lokosit 66ya yükselmiş, kum döküyo olabılırsın dedi,
Bu agrılar, aşağı baskılar enfeksiyondan dedi. Hocam dedim gerekirse serum istıyorum, c. Tesi eşimle gdip serum yicem, onun dışında 2 adet antıbıyotık yazdı, 3 adet vajınal fitil, kaşıntı için krem
Kan ilacı içmen grek dedi tahlılde düşük çıkmasada birde magnezyum yazdı, magnezyumum düşük zaten
Detaylı ultrasonu neden bu kadar erken yaptı şimdi fark ettim 19mussunuzKızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallahherseyıne baktı. Sata göre 19+0
Canım ben Recep hocaya gideceğim. Recep has, doktorum iki doktor ismi önerdi Aytül Çobanoğlu ve Recep Has ben Recep hasa aldım randevuKızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok miiDetaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Canım çok sevindim benim 124 çıkmıştı serum verdi, sende serumu kesin al. Bak dutu kaynat suyunu iç çok iyi geliyor. Ben iki hafta neler çektim neler kızılcık ilacını keşke sorsaydın bana o iyi geldiKızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallahherseyıne baktı. Sata göre 19+0
Bizimkilerden de aynı performansı bekliyorum . Anneme espri yapıyorum bazen çocuk doğduğunda bi öpme 100 TL ona göre tüp bebek masrafını anca karşılar diyebenim de ama eşiminkilerden çok bir şey çıkmaz sanmıyorum benim ailem takar altını bir de eşimin ailesi ama amcalar cart curt onlar 100er takar geçerler diye düşünüyorum aman benim bebeğim olmuş o kadar mücadeleyle kimse bir şey takmasın umrumda da değil açıkçası ben takarım kızçeme
Cnm kagıthanede fehmi hoca varKızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok miiDetaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Bizimkilerden de aynı performansı bekliyorum . Anneme espri yapıyorum bazen çocuk doğduğunda bi öpme 100 TL ona göre tüp bebek masrafını anca karşılar diyeşaka bir yana katılıyorum kimse takmasa da olur kimseden bir beklenti içine girip hamile kalmadık sonuçta :)
Detaylı ultrason değil cnmDetaylı ultrasonu neden bu kadar erken yaptı şimdi fark ettim 19mussunuz
Mantıklı bu masrafları bir yerden çıkarmak gerekiyor aynen öyle canım Allah sağlık versin bize ve eşlerimize ki çocuğumuza iyi bir hayat sunabilelim. Inşallah bebeklerimiz de sağlıkla doğarlar
Beşiği önce görseydim fikrim değişebilirmiş, çok hoşben de bu beşikleri beğeniyorum mama sandalyesi ile ama pahalı karar veremedim :/ stokke bu markanın tüm ürünleri benlik
Beşiğe ba yıl dımmm hemen bir bakayım bende çok hoşben de bu beşikleri beğeniyorum mama sandalyesi ile ama pahalı karar veremedim :/ stokke bu markanın tüm ürünleri benlik
Cnm dut olayını yaptım ben daha once faydası olmadı, yıne yapıcam ama bılmıyorum, nioli yağı kullanıyorum fayda yok hiçbişydenCanım çok sevindim benim 124 çıkmıştı serum verdi, sende serumu kesin al. Bak dutu kaynat suyunu iç çok iyi geliyor. Ben iki hafta neler çektim neler kızılcık ilacını keşke sorsaydın bana o iyi geldi
Ben de fiyatlarını çok buluyorum ama bayıldım buna yaaaEvet modeller çok güzel ama fiyatları yüksek geldi bana ya verilir mi bilemedim bir giydiğini 2.ye giydirebilecek miyiz muallakta
Evet çok tatlıymış gerçekten :)Ben de fiyatlarını çok buluyorum ama bayıldım buna yaaa
Canım bu doktoruna sor derimCnm dut olayını yaptım ben daha once faydası olmadı, yıne yapıcam ama bılmıyorum, nioli yağı kullanıyorum fayda yok hiçbişydenkızılcık evde var, ağaçtan topladım, kaynatıp içerim ama oda kabız yapıyor zaten kabızım
Ohhhh bebiş iyi çok şükürKızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallahherseyıne baktı. Sata göre 19+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?