2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?

Bebeğin iyi olmasına çok sevindim inşallah sen de en kısa sürede enfeksiyonlardan arınırsın cinsiyetine de kesin kız dedi değil mi

Ay cok sevindim iyi olmasına maşallahhh darısı gruptaki herkesin basına

Detaylı ultrasonu neden bu kadar erken yaptı şimdi fark ettim 19mussunuz

Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Canım ben Recep hocaya gideceğim. Recep has, doktorum iki doktor ismi önerdi Aytül Çobanoğlu ve Recep Has ben Recep hasa aldım randevu

Canım çok sevindim benim 124 çıkmıştı serum verdi, sende serumu kesin al. Bak dutu kaynat suyunu iç çok iyi geliyor. Ben iki hafta neler çektim neler kızılcık ilacını keşke sorsaydın bana o iyi geldi

Bizimkilerden de aynı performansı bekliyorum . Anneme espri yapıyorum bazen çocuk doğduğunda bi öpme 100 TL ona göre tüp bebek masrafını anca karşılar diye şaka bir yana katılıyorum kimse takmasa da olur kimseden bir beklenti içine girip hamile kalmadık sonuçta :)

Mantıklı bu masrafları bir yerden çıkarmak gerekiyor aynen öyle canım Allah sağlık versin bize ve eşlerimize ki çocuğumuza iyi bir hayat sunabilelim. Inşallah bebeklerimiz de sağlıkla doğarlar

Canım çok sevindim benim 124 çıkmıştı serum verdi, sende serumu kesin al. Bak dutu kaynat suyunu iç çok iyi geliyor. Ben iki hafta neler çektim neler kızılcık ilacını keşke sorsaydın bana o iyi geldi
Cnm dut olayını yaptım ben daha once faydası olmadı, yıne yapıcam ama bılmıyorum, nioli yağı kullanıyorum fayda yok hiçbişyden kızılcık evde var, ağaçtan topladım, kaynatıp içerim ama oda kabız yapıyor zaten kabızım

Canım bu doktoruna sor derim

Eklentiler

• A8479F57-1B0E-4B4B-8250-13F941817D1C.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 58
Ohhhh bebiş iyi çok şükür maşallah kuzum bu enfeksiyon bebeğe zarar değil dimi? Büze sıkıntılı? Bilmediğim için soruyorum kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…