Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Bende varım detaylı için doktorum yönlendirdi ama önerebilir miyim bilmiyorum ilk gidişim olacak :) haftaya gideceğim 28 inde dilerseniz gittikten sonra paylaşırım zaten burada o zaman yeri söylerim memnun kalırsam :)
Benim ikinci olduğu için var elimde o yüzden pek bir şey almayacağım ama ilk olsaydı da henüz almazdım sanırım:) 28-30. Haftalardan sonra topluca almak daha mantıklı geliyor bana
tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı ( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun
Evet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükür ama dediğin gibi hastane aşırı yoğun haftaiçi haftasonu hiç farketmiyor.
Cnm dut olayını yaptım ben daha once faydası olmadı, yıne yapıcam ama bılmıyorum, nioli yağı kullanıyorum fayda yok hiçbişyden kızılcık evde var, ağaçtan topladım, kaynatıp içerim ama oda kabız yapıyor zaten kabızım
Merhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dedi
tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı ( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun
Evet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükür ama dediğin gibi hastane aşırı yoğun haftaiçi haftasonu hiç farketmiyor.
acıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değil kimse hastanelere düşürmesin
Bu ıkea tipi olan beşikten arkadaşımın kızı 5 yaşına kadar kullandı sonrasında montessori yatak ve takımını aldılar. Park yataklarda 2 2,5 yaşına kadar kullanılabilir bence.
Merhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dedi
acıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değil kimse hastanelere düşürmesin
Evet aslında orayı da düşünmüştük. Bende Atakent’e yakınım ama benim için önemli olan doktorun içime sinmesiydi. Takıntılıyım bu konuda biraz. Amin bende hep öyle diyorum Allah düşürmesin