2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Tabi bildirdim kan verdim aradılar hatta ben bildirmeden bekleyeyim bu hafta olmadı ben gidiyim en iyisi
Aynen bencede bi sor kuzum bazilarina 18. Haftada bile gel demisler bi haber vermeleri lazimdi unutmuslardir belki

Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Canım istanbul avrupa yakası ben varım. Doktorum perinatolog Prof Mehmet Aytaç Yüksel önerebileceğim bu.

Aynen bencede bi sor kuzum bazilarina 18. Haftada bile gel demisler bi haber vermeleri lazimdi unutmuslardir belki
Nasıl unutur ama ya bende bilmesem yapılacağını nolcak ihmalkarlık yani . Bir hafta daha bekliyim de gideceğim sağol canım

Kızlar yaaa İstanbul Avrupa yakasında oturan yok mii Detaylı ultrason için eşimle konuştuk yaptırmaya karar verdik. Ama nerde nasil bilemiyorum, önereceğiniz doktor var mı ?
Bende varım detaylı için doktorum yönlendirdi ama önerebilir miyim bilmiyorum ilk gidişim olacak :) haftaya gideceğim 28 inde dilerseniz gittikten sonra paylaşırım zaten burada o zaman yeri söylerim memnun kalırsam :)

beşik 20.000 tl ürüne bayıldım ama bilemedim ya fazla gibi o paraya birçok şeyi alınır :)
tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı ( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun

çok çok efendi tatlı bir doktor ben de bir kaç kez kendisine gittim hastane kalabalık diye sevmedim o acıbademe gidemedim
Evet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükür ama dediğin gibi hastane aşırı yoğun haftaiçi haftasonu hiç farketmiyor.

Merhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dedi

tabiki de canım 4-5 yasına kadar kullanılıyor ama yine de çok pahalı ( bir de kullan at olacak sonuçta 2. eli de pahalı satılır belki ama yine de park yataklar ne kadar yaşa kadar kullanılabilir biliyor musun
Geniş bir park yatak alırsanız en az 3 4 yasa kadar kullanır. Benimki 70*120. Oğlum 2 yaşında ve çok memnunum gerçekten.

Evet Aytaç hocaya gerçekten benimde içim çok sindi. Bende bırakmak istemedim memnunum da şükür ama dediğin gibi hastane aşırı yoğun haftaiçi haftasonu hiç farketmiyor.
acıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değil kimse hastanelere düşürmesin

Bu ıkea tipi olan beşikten arkadaşımın kızı 5 yaşına kadar kullandı sonrasında montessori yatak ve takımını aldılar. Park yataklarda 2 2,5 yaşına kadar kullanılabilir bence.

Merhaba doktorunuz nioli yağına izin verdi mi ? Benimki kullanma dedi ya halbuki ben çok memnundum nioli yağı baya etki ediyor bende. Yalnızca sirkeli su ile yap temizliğini dedi
Aslında doktora sormadım
Sadece arastrdığım kadarıyla kullandım

T tweeetyyy cnm walla bebeğe zararı yok dedi doktor ama önceden demişti şimdi bılmıyorum sormadım onu
Şu kızılcık hapınıda sormadım

Telefonunu verdı dur sorayım bi

acıbadem internationalı tercih ettik yakınız diye bambaşka bir yer çok sessiz sakin temiz hastane gibi değil rahat ediyor insan ama sonuç iyi olsun da hastanede önemli değil kimse hastanelere düşürmesin
Evet aslında orayı da düşünmüştük. Bende Atakent’e yakınım ama benim için önemli olan doktorun içime sinmesiydi. Takıntılıyım bu konuda biraz. Amin bende hep öyle diyorum Allah düşürmesin

Cnm sendemi burdasın nasıl gidiyo hamilelik iyisinizdir inşallah oğlun olacaktı değil mi seninde sağlıcakla gelsin inşallah
Yaa ne güzel seni görmek iyiyiz çok şükür evet oğlum olucak Allahın izniylesende durumlar nasıl?detaylıya gitdinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…