Canım coook geçmiş olsun kendine dikkat et bu süreçte buraya yaz sonra merak ederiz seni
Kuzum çok geçmiş olsun . Seninki gebelikte adet görenler oluyor ya öyle bişey mi oluyor ki acaba. Benim annem en küçük kardeşimde her ay düzenli adet olmuş o yüzden gebeliğini 6. Ayda öğrenmiş. İnşallah bebekler iyidir. Güzel haberlerle gel
Canım çok geçmiş olsun inşallah sende bebislerinde iyidirler haberdar et bizi
Canımm bizi habersiz bırakma. Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, güzel haberlerini bekliyoruzz inşallah
Canım çok geçmiş olsun
Canım mutlaka haber et inşallah önemli bir şey değildir dualarımız seninle, biz iyiyiz demeni bekliyoruz inşallah
Kızlar hepinizden Allah razı olsun
Canımm inşallah kanaman hemen biter ve bir daha ki kanaman bebislerin sağlıkla doğduktan sonraki adetin olurKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
Her şeyin yolunda olmasına sevindim :)Kızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
Hayır yeme demedi özellikle, bende yedim bir kere :) levrek çok severim bir sıkıntıda olmadı şükürKızlar deniz levreği yiyebiliyor muyuz? internete baktığımda 2ye ayrılmış durumda yenir yenmez gibi her balık tüketilmiyor ya kararsız kaldım bende var mı fikriniz doktor bir şey dedi mi?
Bahçelievler Nisa Hastanesi : 2 Bin TL ,Beylikdüzü Medilife Hastanesi 2.500 TL , Esenyurt Medihouse 1.600 TL ben de henüz karar vermedim .. 21+ larda yaptırırırm heraldePeki kizlar İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason yaptırabilecegim hangi hastane veya doktor var, devlet veya özel fark etmez dicem ama özel fiyatlar nasıl acaba bilgisi olan var mı ?
Mutlaka sormalısın canım, belki hastaneye çağırır ya da önemli bir şey değilse de içini rahatlatırKızlar selam pazartesi doktordaydım bebeğin eşi aşağıda kanama riskin var demişti o yüzden fitil yazmıştı. Bugün çok ani şekilde giren bildiğiniz adet sancısı çekiyorum 16+4 hiç böyle bi şikayetim olmamıştı sanki bi anda kanamam olcakmış gibi ağrı giriyor çok kötü hissediyorum kendimi doktora sormalımıyım
Çok sağol canım Allah herkese sağsalim bu süreciniz tamamlamayı nasip etsin inşallahCanımm inşallah kanaman hemen biter ve bir daha ki kanaman bebislerin sağlıkla doğduktan sonraki adetin olurikizlerin iyi olmasına çok sevindim bol bol dinlen dua edeceğim senin için ve tüm hamileler için
Çok geçmiş olsun cnm Allah bebislerini sağlıcakla size bağışlasın insallahKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
Aminn inşallah hepimiz sağlıkla vakitlice kucağımıza alalım canım en önemlisiÇok geçmiş olsun cnm Allah bebislerini sağlıcakla size bağışlasın insallah
Demek ki böyle geçecek canım gebelik .yeter ki bebekler iyi olsun,sağsalim kucağına alKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
Resmen korkarak okudum şükür canım hep iyi olunKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
Ben de yedim geçen gün levrek. Hatta çipura da ikiye bölünmüş. Onu da 2 kere yedim. Somon yenebilirmiş . Ama somon çipura ve levrekten daha büyük bi balık. Civası düşük küçük balıklar yenebilir dediklerinden küçük gibi geldi levrek de çipura da .Kızlar deniz levreği yiyebiliyor muyuz? internete baktığımda 2ye ayrılmış durumda yenir yenmez gibi her balık tüketilmiyor ya kararsız kaldım bende var mı fikriniz doktor bir şey dedi mi?
dip balığı o yeme diyende cok ye faydalı çok diyende tükendimBen de yedim geçen gün levrek. Hatta çipura da ikiye bölünmüş. Onu da 2 kere yedim. Somon yenebilirmiş . Ama somon çipura ve levrekten daha büyük bi balık. Civası düşük küçük balıklar yenebilir dediklerinden küçük gibi geldi levrek de çipura da .
Bilemedim valla. Çok balık cinsi de bilmiyorum ben . 4-5 cins vardır ömrüm boyunca yediğim.dip balığı o yeme diyende cok ye faydalı çok diyende tükendim
valla bende bilmem of her neyse 1 kereden bir şey olmazBilemedim valla. Çok balık cinsi de bilmiyorum ben . 4-5 cins vardır ömrüm boyunca yediğim.
Afiyet olsun.valla bende bilmem of her neyse 1 kereden bir şey olmaz
Canım çok sevindim seninde bebeklerininde iyi olmasına. Dualarım seninle. Kuzum bir süreyi böyle atlayacağız. Yatarak geçecek. Şükür rahim uzunluğu falan iyiymiş, bol bol dinlen canım. Progestan devam mı kullanıyor musunKızlar hepinizden Allah razı olsunsabah 6 da acıyla uyandım kalkıp WC ye gideyim dedim tuvaletim gelmiştir belki uyku sersemi anlamadım wc ışığını da açmıyorum uykum açılmadın diye sensörlü ışık almıştım oraya nedense peçeteye bakasım geldi peçeteye ve altıma bakınca bi karartı gördüm ışıkları açınca her şeyin kan olduğunu görünce eşimi uyandırdım hemen acile gittik utanmasam adet olacağım yani öyle bir kasık ve bel ağrısı yaşadım ama sakin kaldım stres daha fazla kasılma yapmasın diye ilkinden dolayı temkinli davrandım bir de bebekleri hissediyordum o yüzden bir tık rahattım giderken ultrasonla iki bebekte çok şükür iyiydi nst ye girdim 2 kez yine sabah doktorum geldi ilaçlar serumlar iğneler derken vajinal muayene etti rahim ağzı açıklığı ya da uzunluğunda şükür sorun görmedi kanama hala geçmedi ne yazık ki eve geldik şimdi hala kanama var doktorum yine de oksapar kan sulandırıcı yapmaya devam dedi önceki kaybımdan dolayı kesmek istemedi evde sadece yatmamı istedi 4 gün sonra yine kontrole çağırdı bakmak için iyiyiz çok şükür tam 18+0 olduk. Hepinize teşekkürler sorduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?