2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
çok güzel hepsiiii güzel günlerde giysin prenses ya eldveni tam hatırlamıyorum ama 1-2 haftadan sonra takmamak gerekiyomus sanırım..Bende 40 mevlidi okutucam büyük ihtimalle 3 aydan sonrası için çok fazls hediye gelir diye az almayı düşünüyorum çünkü eşimin tarafı da benim tarafımda aşırı kalabalık

Şimdi aklıma geldikçe gözlerim dolar o üzüldüğüm günleri şuan yaşıyor olduğuma inanamıyorum bazen, o zaman hiç gerçek olmayacak gibiydi :/ duygulandımmm çok şükür diyelim tekrardan :)
Oooo ben de ara ara ağlarım çok şükür kuzum bir de sağlıkla kucağımıza alalım

Zaten bu tulumların eldiveni ister tak ister takma şeklinde. Ben de 40 mevlidi yapacağım ama bizim çok yok yakınımız eşimin akrabaları var o da hepsi değil benimkiler de memleketteler o yüzden daha çok bizim için olacak mevlid o yönden şanslısın da inşallah hediye alanlar zevklidir

Ay inşallah güzel leyler gelir Ben napıcam bilmiyorum çok kalabalık olucak ama yapmazsam da 2 yık bitiremem her gün biri gelir çocuk görmeye

Şu hediye almak yerine parası verilse ya da hediye çeki alınsa mesela e bebekten daha güzel bence ya :) herkesin zevki bir olmuyor beğenmediğin şeyler gelince boşa para vermiş oluyor alan kişi :)

Ay inşallah güzel leyler gelir Ben napıcam bilmiyorum çok kalabalık olucak ama yapmazsam da 2 yık bitiremem her gün biri gelir çocuk görmeye
Zaten en mantıklısı öyle ben de o yüzden yapacağım zaten gelmek isteyenlere mevlidimize bekleriz demek için, kalabalık değiller ama dediğin gibi her gün biri gelmek ister. 4 amca ve eşleri 1 hala, bir de eşimin bu saydığım kişilerden 2şer 3er kuzenleri var hepsi de yetişkin çocuklu. O yüzden mevlid en mantıklısı 1 günde çıkar hepsini oh mis zaten ben bir şey yapmam muhtemelen annem, kardeşim, görümcem falan ağırlar ben bebişle ilgilenirim

Şu hediye almak yerine parası verilse ya da hediye çeki alınsa mesela e bebekten daha güzel bence ya :) herkesin zevki bir olmuyor beğenmediğin şeyler gelince boşa para vermiş oluyor alan kişi :)
Ay evet ya keşke öyle akıl edebilseler bizim de işimize gelir en azından çocuğun ihtiyacını alırız kendi zevkimize göre

benimkinde de çalışcak çok kişi var bize bir temizliği kalır ona da yardıma gelirler

Para altın en sevdiğim
benim de ama eşiminkilerden çok bir şey çıkmaz sanmıyorum benim ailem takar altını bir de eşimin ailesi ama amcalar cart curt onlar 100er takar geçerler diye düşünüyorum aman benim bebeğim olmuş o kadar mücadeleyle kimse bir şey takmasın umrumda da değil açıkçası ben takarım kızçeme

Kızlar ben doktordan çıktım, detaylı yarım saat inceledi, kızım iyi maşallah herseyıne baktı. Sata göre 19+0
Ultrasona göre 3-4 gun gerideyiz
275 gr, baş-ayak uzunluğu 20 cm dedi, çok hareketli maşallah dedi

Gel gelelimki idrar enfeksiyonum tahmın ettıgım gbi yukselmiş, idrarda kan çıktı ve lokosit 66ya yükselmiş, kum döküyo olabılırsın dedi,
Bu agrılar, aşağı baskılar enfeksiyondan dedi. Hocam dedim gerekirse serum istıyorum, c. Tesi eşimle gdip serum yicem, onun dışında 2 adet antıbıyotık yazdı, 3 adet vajınal fitil, kaşıntı için krem
Kan ilacı içmen grek dedi tahlılde düşük çıkmasada birde magnezyum yazdı, magnezyumum düşük zaten
Bayaa bi ilacım oldu anlıyacagınız..

Bol sulu akıntı için bebişin suyu iyi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…