- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
çok güzel hepsiiii güzel günlerde giysin prensesEvet hediye de gelir diye çok da almak istemedim ama ilk 3ayı bitirdimbir de eldiveni çıkarıp duruyorlarmış o yüzden 4 tulumu kendiliğinden eldivenli aldım daha rahat oluyormuş hatta buraya da atmıştım İngiliz şapkalı takım tekrar atayım. Bunlardan birini vereceğim hemşireye içine de çıtçıtlı zıbın, çorap bir de bez koyacağım o şekilde olacak hastane şeysi
Oooo ben de ara ara ağlarımŞimdi aklıma geldikçe gözlerim dolar o üzüldüğüm günleri şuan yaşıyor olduğuma inanamıyorum bazen, o zaman hiç gerçek olmayacak gibiydi :/ duygulandımmm çok şükür diyelim tekrardan :)
Amin inşallah canım inşallahOooo ben de ara ara ağlarımçok şükür kuzum bir de sağlıkla kucağımıza alalım
Zaten bu tulumların eldiveni ister tak ister takma şeklinde. Ben de 40 mevlidi yapacağım ama bizim çok yok yakınımız eşimin akrabaları var o da hepsi değil benimkiler de memleketteler o yüzden daha çok bizim için olacak mevlidçok güzel hepsiiii güzel günlerde giysin prensesya eldveni tam hatırlamıyorum ama 1-2 haftadan sonra takmamak gerekiyomus sanırım..Bende 40 mevlidi okutucam büyük ihtimalle 3 aydan sonrası için çok fazls hediye gelir diye az almayı düşünüyorum çünkü eşimin tarafı da benim tarafımda aşırı kalabalık
Ay inşallah güzel leyler gelirZaten bu tulumların eldiveni ister tak ister takma şeklinde. Ben de 40 mevlidi yapacağım ama bizim çok yok yakınımız eşimin akrabaları var o da hepsi değil benimkiler de memleketteler o yüzden daha çok bizim için olacak mevlido yönden şanslısın da inşallah hediye alanlar zevklidir
Şu hediye almak yerine parası verilse ya da hediye çeki alınsa mesela e bebekten daha güzel bence ya :) herkesin zevki bir olmuyor beğenmediğin şeyler gelince boşa para vermiş oluyor alan kişi :)Zaten bu tulumların eldiveni ister tak ister takma şeklinde. Ben de 40 mevlidi yapacağım ama bizim çok yok yakınımız eşimin akrabaları var o da hepsi değil benimkiler de memleketteler o yüzden daha çok bizim için olacak mevlido yönden şanslısın da inşallah hediye alanlar zevklidir
Evet modeller çok güzel ama fiyatları yüksek geldi bana ya verilir mi bilemedim bir giydiğini 2.ye giydirebilecek miyiz muallaktaBayıldım buna
kitikate ORGANİK TEA TIME 3
kitikate ORGANİK TEA TIME 3'LÜ SET yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Zaten en mantıklısı öyle ben de o yüzden yapacağım zaten gelmek isteyenlere mevlidimize bekleriz demek için, kalabalık değiller ama dediğin gibi her gün biri gelmek ister. 4 amca ve eşleri 1 hala, bir de eşimin bu saydığım kişilerden 2şer 3er kuzenleri var hepsi de yetişkin çocuklu. O yüzden mevlid en mantıklısı 1 günde çıkar hepsini oh mis zaten ben bir şey yapmam muhtemelen annem, kardeşim, görümcem falan ağırlar ben bebişle ilgilenirimAy inşallah güzel leyler gelirBen napıcam bilmiyorum çok kalabalık olucak ama yapmazsam da 2 yık bitiremem her gün biri gelir çocuk görmeye
Ay evet ya keşke öyle akıl edebilseler bizim de işimize gelir en azından çocuğun ihtiyacını alırız kendi zevkimize göreŞu hediye almak yerine parası verilse ya da hediye çeki alınsa mesela e bebekten daha güzel bence ya :) herkesin zevki bir olmuyor beğenmediğin şeyler gelince boşa para vermiş oluyor alan kişi :)
Keşkee ama kendi çevrem için konuşayım sanmıyorum belki bir iki kişi çıkar hediye çeki alan o kadar :)Ay evet ya keşke öyle akıl edebilseler bizim de işimize gelir en azından çocuğun ihtiyacını alırız kendi zevkimize göre
benimkinde de çalışcak çok kişi var bize bir temizliği kalır ona da yardıma gelirlerZaten en mantıklısı öyle ben de o yüzden yapacağım zaten gelmek isteyenlere mevlidimize bekleriz demek için, kalabalık değiller ama dediğin gibi her gün biri gelmek ister. 4 amca ve eşleri 1 hala, bir de eşimin bu saydığım kişilerden 2şer 3er kuzenleri var hepsi de yetişkin çocuklu. O yüzden mevlid en mantıklısı 1 günde çıkar hepsini oh mis zaten ben bir şey yapmam muhtemelen annem, kardeşim, görümcem falan ağırlar ben bebişle ilgilenirim
Ben de o bir iki kişi de çıkmazKeşkee ama kendi çevrem için konuşayım sanmıyorum belki bir iki kişi çıkar hediye çeki alan o kadar :)
Para altın en sevdiğimBen de o bir iki kişi de çıkmazama para takacaklarını düşünüyorum ben daha çok
benimkinde de çalışcak çok kişi var bize bir temizliği kalır ona da yardıma gelirler
benimde tek derdm 1 günde çıkması yoksa hiç umursamamRahat yok diyorsun ay gelip geçsin de 1 günde temizliği kalsın önemli değil en azından çağırmadı istemedi muhabbeti olmasın tek günde de hepsi aradan çıksın oh mis
Para altın en sevdiğim
En mantıklısı bu zatenbenimde tek derdm 1 günde çıkması yoksa hiç umursamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?