- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.719
- 63
Bana bugün doktor 10+0 ile uyumlu dedi, ama 9+5 esas alacak hep dedi. Benimki de zıpladı minik minikYok kuzum benim 9+5 bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana bugün doktor 10+0 ile uyumlu dedi, ama 9+5 esas alacak hep dedi. Benimki de zıpladı minik minikYok kuzum benim 9+5 bugün
AhahahaAy evet ben şuan canım bir iş yapmak istemediğinde midem bulanıyor gibi yapıyorum arada Allah affetsin![]()
Çok tatlı bir görüntü değil miBana bugün doktor 10+0 ile uyumlu dedi, ama 9+5 esas alacak hep dedi. Benimki de zıpladı minik minik![]()
Emojiyi bir tek ben mi göremiyorumAyy listede bir de mavi kalp olduuu![]()
Aa mavi kalp ve pembe kalp çıkmıyor muEmojiyi bir tek ben mi göremiyorumlistede görünmüyor emoji
Bende buraya yazdığımda emoji çıkmıyor neden acaba ben mi göremiyorumEmojiyi bir tek ben mi göremiyorumlistede görünmüyor emoji
Merhaba, hoş geldin. InşallahMerhaba güzel anneler ve anne adayları, ben de aranıza yeni katıldım. Öncelikle gebeliğiniz inşallah güzel ve sağlıklı bir şekilde geçer ve sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah.![]()
Benimki en son muayenemde 162 atıyordu geçen hafta.Selamlar kızlar . Dün kontrole bir hafta önceden gittim 12+1 im . Gripten dolayı korktum bebeğe bişey olmuştur diye . Doktor herşey normal dedi ama kalp atış sesi çok derinden ve çok hızlı geldi bana içime şüphe düştü . 170-180 gibiydi sanki . Size kalp atış sayısını söyledi mi doktorunuz ? Bi de hiç hareket etmedi nedense halbuki çikolata yiyip gittim . Foti koyuyorum cinsiyet tahmini yapabilecek var mı :)
Ben daha hiç hareketli göremedim ondan endişem sanırım :) haftaya tekrar var kontrol bakalım bu sefer baklava falan yicemBenimki en son muayenemde 162 atıyordu geçen hafta.Her gittiğinde farklı oluyorlar. Benim bir gittiğimde çok hareketliydi öbür gittiğimde hareketsizdi birinde doktor ölçüm yaptıktan sonra sırtını döndü bize rahat bırakın beni der gibi
![]()
kahve için mutlaka kahve çikolatadan tatlıdan daha fazla hareketlendiriyormuş bir doktorun yorumunu görmüştümBen daha hiç hareketli göremedim ondan endişem sanırım :) haftaya tekrar var kontrol bakalım bu sefer baklava falan yicem![]()
Ben daha hiç hareketli göremedim ondan endişem sanırım :) haftaya tekrar var kontrol bakalım bu sefer baklava falan yicem![]()
TEşekkür ederim tavsiye için denicem haftaya :)kahve için mutlaka kahve çikolatadan tatlıdan daha fazla hareketlendiriyormuş bir doktorun yorumunu görmüştüm![]()
valla ben de eşim de küçükken cok hareketlymişiz öylee sakin olursa cok şaşırırım :))belki de sakin bir bebişin olacak
![]()
Benimde geçen ay lökosit ve eritrosit yüksekti bir kutu antibiyotik verdi doktor içtim bitti tekrar test yaptırdım lökosit aynı. Eritrosit düşmüş ama lökosit 24. Anlamadım niye geçmedi. Hergün çamaşır değiştiriyorum pamuklu giyiyorum vs. İdrar kültürünü tekrar istemişler bir idrar analizi bi idrar kültürü. Bu sonuç idrar analizinde çıktıGebelikten önce yaşadım ben bende antibiyotikle geçti canım bide dediğim gibi dut kurusu kaynatıb içtimki sık sık idrara çıkartıyordu beni..gecmiş olsun.
Hiç belli olmaz gerçi benim yeğenimi de bebekken sakin sanıyorduk ama ne zaman ayaklandı çocuğun içinden başka bir çocuk çıktıvalla ben de eşim de küçükken cok hareketlymişiz öylee sakin olursa cok şaşırırım :))
Kabızlıktan dolayı mı canım yoksa gaz problemi mikızlar şişkinlik için tavsiyeleriniz var mı? 52 kiloyum zayıf bir insanım ama inanın suanda göbeğim 5 aylık hamile göbeği gibi üstelik sadece 9. haftamdayım ne yapıcam lütfen yardım edin![]()
bilmiyorum anlamadım dün sabaha karşı inanılmaz gaz ağrısı yaşadım ama ömrümde ilk kez böyle bir şey yaşadım nasıl canım acıdı anlatamam herhalde ondan kuru kayısı da yiyorum bol bol ama anlamadımKabızlıktan dolayı mı canım yoksa gaz problemi mi