- 1 Nisan 2022
- 15.439
- 17.186
- 248
Niqu,dedikodu değil doğum gerçeklerini duymak istiyorum ya benYüfteeeennn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niqu,dedikodu değil doğum gerçeklerini duymak istiyorum ya benYüfteeeennn
![]()
Bir hemşire olarak sezeryan mı isterdin normal mi :) şu anki düşüncenle :)Kız kafanı dağıt
amaaan ne edicen gercekleri suyun gelince gidicen hastaneye tak diye doğucan
bu kadar basit
![]()
Çok haklısın kendimizi bir şekilde rahatlatmamız gerek.Başka yolu yok,öyle ya da böyle çıkacak bu çocuklarO attığım kitabı da al oku canım. Doğum korkumu yenmeme yardımcı oldu diye yorumlar var . Belki bi faydası olur . Çok düşünmemeye çalışalım. bebeğe odaklan hep her şeyin bitip kucağına aldığın anı düşün![]()
canım daha bizlere erken de gebelik şekeride çok tehlikeli diyorlar her yemekten sonra koridorda bile olsa 5 dakika yürüme şekere iyi geliyormuş şimdiden aklımızda olsunHaklısın canım. Sonuçta çoğu kadın doğuruyor zaten. Ben de akışına bırakıcam durumum son haftalarda neye elverişliyse onu deneyimliycem
Tansiyon çoğu gebede sorun galiba fazla kilo alanlarda da yükseliyormuş![]()
Demek o kadar basitKız kafanı dağıt
amaaan ne edicen gercekleri suyun gelince gidicen hastaneye tak diye doğucan
bu kadar basit
![]()
Yaşımdan dolayı kesinlikle sezeryan düşünmeden yaş çok önemliBir hemşire olarak sezeryan mı isterdin normal mi :) şu anki düşüncenle :)
AnlamadımYaşımdan dolayı kesinlikle sezeryan düşünmeden yaş çok önemli![]()
Bak kadın var 40 yaşında o gücü kendinde görüyor ve diyor kesinlikle kendim doğucam yani ona 100 kişi desinki çok korkunç edemezsin yapamazsın o yine söylicekki doğucam ve gerçektende çok güzel doğum gercekleşiyor.Anlamadım![]()
Niqu,bilmece gibisin çöz çözebilirsenBak kadın var 40 yaşında o gücü kendinde görüyor ve diyor kesinlikle kendim doğucam yani ona 100 kişi desinki çok korkunç edemezsin yapamazsın o yine söylicekki doğucam ve gerçektende çok güzel doğum gercekleşiyor.
Aynen öyleSezeryan temiz iş![]()
ÇözemezsinNiqu,bilmece gibisin çöz çözebilirsen![]()
Sen sezeryan mı istiyorsun yoksa normal mi bari onu söyle ya kasma bu kadarÇözemezsin![]()
Tabi sezeryan kesinlikle düşünmeden rahatla şimdiSen sezeryan mı istiyorsun yoksa normal mi bari onu söyle ya kasma bu kadar![]()
Genel anestezi mi spinal mi yoksa epidural miTabi sezeryan kesinlikle düşünmeden rahatla şimdi![]()
Yarım daha iyi ama bana göre sonuçta bebiş doğuluyor hemen görüyorsun ve mesela bende aynaları görsem hiç bakmam bazen bakmamak daha iyi.Kızlar bugun bebek mevlidine gittik akrabamızın,
Kızın 2. Çocugu, doğum hıkayesini dınledım
Bn hep sezeryanda tamamen bayıltılması taraftarıyım, kız devlette dogum yapmış, tercihini sormadan yarım bayıltmışlar yami belden aşağı
Kız üstündeki ışıktan( yanları aynaymış,) tüm yapılan işlemi görmüş,
Ve tansiyonu düşüp bayılmış,
Bebiş doğmuş hemen yoğun bakıma, kalp atışlarında sıkıntı olmuş bebişin
Bnde zaten aksiyete oldugu için oyle belden asagı bayıltmalara gelemem
Bnım ılk dogumum tüm uyuşturma ve çok memnunum, hiç sezeryan sıkıntısı yasamadım
Ona kesin karar vermedim veren gibi ilk sana haber edicemGenel anestezi mi spinal mi yoksa epidural mi![]()
Çok mutlu olurumOna kesin karar vermedim veren gibi ilk sana haber edicem![]()
Bnde kıza dedimki neden baktın bakmasaydın, abla mumkun değil dediYarım daha iyi ama bana göre sonuçta bebiş doğuluyor hemen görüyorsun ve mesela bende aynaları görsem hiç bakmam bazen bakmamak daha iyi.