12 hafta da yorum yaparlar ya tahmini inşallah10+5 olcaz ysrın 10 gün sonra gidicem 12 haftalık oluyoruz o zaman inşallah söyler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
12 hafta da yorum yaparlar ya tahmini inşallah10+5 olcaz ysrın 10 gün sonra gidicem 12 haftalık oluyoruz o zaman inşallah söyler![]()
10+4Sen kaç haftalıksın![]()
Evet çok önde olanlar var ya onlar cinsiyet öğrendikçe bi hoş oluyor insanaaa bende herkes minimum 2-3 hafta önde diye biraz üzülüyordum
Bı haftada doktorum bana %80 erkek dedi
Ne güzeelll Allah keşke herkesi bilgili ve anlayışlı doktorlarla karşılaştırsaBı haftada doktorum bana %80 erkek dedisonra fetal dna sonrası kontrolde hocam nasıl bildiniz dedim omurilik yapısından bile anlarım dedi, kese yapısından, duruşundan
bu haftalara eltime kız dedi onunda kızı var
perşembe günü ultrason fotosu atayım sana nolur göster doktoruna bir arkadaş var 7 aylık merakından ölüyor dersinBı haftada doktorum bana %80 erkek dedisonra fetal dna sonrası kontrolde hocam nasıl bildiniz dedim omurilik yapısından bile anlarım dedi, kese yapısından, duruşundan
oluyor yaBende çoğunlukla hapşuruğum geliyor ama geri kaçıyoro da beni rahatsız ediyor sizde de aynı oluyor mu
Yani kovmadida kovmus kadar oldu dr cok sertti ikili tarama dr ayri oydu bahsettigim bu hafta sonuc icin normal dr gidicem bakalim.%50 demesi de hiçbir şey dememek aslında ama kovması vs çok kötü lütfen şikayet edin
Kıyamam, ya canım iki hafta sonra kontrolüm benim,perşembe günü ultrason fotosu atayım sana nolur göster doktoruna bir arkadaş var 7 aylık merakından ölüyor dersin![]()
olsun bizler bu dönemlerde olduğumuzdan fazla hassas olabiliyoruz oda yaptığı işin farkında olup buna göre yaklaşmalı bence bizi bizden daha iyi tanıyan anlayan insanlardan biri olmalı doktorlarımızYani kovmadida kovmus kadar oldu dr cok sertti ikili tarama dr ayri oydu bahsettigim bu hafta sonuc icin normal dr gidicem bakalim.
olsun kız atarım ben sana ben gitmem 4 haftayı bulacak çünkü bir dahaKıyamam, ya canım iki hafta sonra kontrolüm benim,ama denerim şansımı istersen aile doktorumuz kırmaz bence
![]()
22 eylülde gideceğimolsun kız atarım ben sana ben gitmem 4 haftayı bulacak çünkü bir daha![]()
tamam süper atıcam sana belki yorumlar22 eylülde gideceğim![]()
Canlı görmesi mi lazım bilmiyorum, ultrasondan yorum yapar mı ama deneriz şansımızıtamam süper atıcam sana belki yorumlar![]()
ay ne güzeeelBı haftada doktorum bana %80 erkek dedisonra fetal dna sonrası kontrolde hocam nasıl bildiniz dedim omurilik yapısından bile anlarım dedi, kese yapısından, duruşundan
Teşekkür ediyoruzzzzz hepimize insallahArkadaşlar öğretmen meslektaşlarıma yeni eğitim öğretim yılında kolaylıklar diliyorum![]()
asıl problem o hiçbir şey hissetmiyorumCanlı görmesi mi lazım bilmiyorum, ultrasondan yorum yapar mı ama deneriz şansımızıinsan önce sağlıklı olsun diyor ama cinsiyeti de merak ediyor. Birde anneler hissediyor ya sen ne hissediyorsun
Peki mesela bebeğin adı neydi, erkek ismi mi kız ismimi ? Birde ilk gebelik miasıl problem o hiçbir şey hissetmiyorumrüyamda gördüm 2 kez bir tanesinde eşimle normal arabada sohbet ederken bebeğin adını söyleyip onun için alışveriş yapalım diyorum bir de teyzemin eşi ben hamile olduğumu bilmeden rüyasında görmüştü beni sormuştu bende yok düşünmüyoruz demiştim 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim oda geçenlerde cinsiyeti de görmüş ikimizinde aynı rüyası böyle şeyler olunca daha da meraklandım
![]()
ilk gebelik kız ismiydi kuzumPeki mesela bebeğin adı neydi, erkek ismi mi kız ismimi ? Birde ilk gebelik mi