Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor rapor verse sağlık ocakları yazmıyor muDevlette oksoparı nasıl yazdırırız acaba ben özele gittiğim için çok pahalıya geliyor bize kendimiz almak zorunda kalıyoruz
Teşekkür ederimHayırlı olsunKaçıncı haftada gösterdi kendini
![]()
Evet erkek erkek erkek maşallahımız var valla, kızçelerimiz kıymetli olacakgercekten erkeklerle dolduk ne kadar enteresangelsinler beyefendiler
giyim alışverişimiz azaldı
erkek ne versen giyer ki
masraf kızlarla kıyaslayınca yarı yarıya
kızı giydirmesi zevkli tokası çorabı donu atleti elbisesi eteği ona uygun ayakkabısı
erkeği sal gitsin bi de ben bakımlı erkek hiç sevmem ne giysem die düşünen
![]()
Amin canım sağolasın hepimiz inşallahMaşallah canımmm.Erkekler çoğalıyorr
sağlıkla kucağına al inşallah…
![]()
Amin sağol canımAy bir oğluş daha katıldıhayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
![]()
galiba zayıf anneler vitamini daha çok yazıyorlar kilolu anne daha da kilo almasın ve onda yeterli depo vardır diye yazmıyorlarbana söylenen oydu
benim depom yetermişşşş
![]()
Sağlık ocağına yazdır canım ve ya kendi doktoruna biz öyle ediyoruz her defa bitince 3 kutu alıyoruzDevlette oksoparı nasıl yazdırırız acaba ben özele gittiğim için çok pahalıya geliyor bize kendimiz almak zorunda kalıyoruz
Evet canım hissedilebiliyormuş bende hadi canım yok artık demiştim ama hissettim.benim 11hafta bebişin kafasını solda hissediyorum resmen daha büyk sertlik var çünkü. Göbekten hiç kilo almazdım hamile kalana kadar ondan galiba en ufak şeyi hissediyorum..
Benimde doktorum rapor çıkarttı ben her kontrole gittiğimde 15 kutu alabiliyorum benimki 0.6 lık olan onun 1 kutusunda 2 tane var 1 aylık oluyor , sağlık ocağı ile uğraşmıyorum yazdırmaya bir dahaSağlık ocağına yazdır canım ve ya kendi doktoruna biz öyle ediyoruz her defa bitince 3 kutu alıyoruz
İşte bu haftalarda oynayabiliyor bu ölçümlerden kaynaklı canımBenimki sata göre küçüktü arada bi kaç gün oynuyordu şimdi sata göre büyüknasıl oluyor bu işler ya
Yaa maşallh kg var artık yerim kiKızlar ben geldim. Herşey yolunda bebeğin kilosu 119 gr çıktı. Haftasına göre üç gün ileride gidiyor. Plesentam rahim ağzından uzaklaşmış şükürler olsun en korktuğum konuydu. Progestanı da bu haftadan sonra keseceğim artık kullanmama gerek olmadığını söyledi.![]()
Gözünüz aydın canım sizin de,hep böyle iyi haberler duyalımKızlar kontrolüm vardı.12+0 bebis kıpır kipirdi.ilk defa boyle hareketli gördüm. Doktor cinsiyeti göremedi.ense ölçümleri iyi çıktı.
Maşallh muayeneler güzel geçmişşkızlar selam biz de muayeneden çıktık. ense kalınlığı, burun kemiği güzel her şey yolunda dedi çok şükürcinsiyet için 1 ay sonra gelin dedi 16 olcaz inşAllah
bana sadece vit yazdı
![]()
Ne güzel kuzu maşallh ikisinedeKızlarrrr biz de kontrolden çıktık bebişlerimiz biri 13+5 diğeri 13+4bir kız bir erkek netleşti dedi doktorum
rabbim isteyen bekleyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ense kalınlıkları ve burun kemiklerine bakıldı her şey yolunda şükür. Doktorum ikili test ve nipt yapmayacağını detaylı ultrasonda ileriki hafta daha sağlıklı olur testler ikizlerde yanıltır dedi bende doktoruma güvenmeyi tercih ediyorum. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra 16. Haftamızda inşallah
tsh (tiroid) ve cpr (erken doğum riski ölçümü) için kan verdim onun sonuçları da bugün çıkarmış doktorum bunlara bakılmasını istedi inşallah onlarda güzel çıkar
16. Hafta da gittiğimde vajinal muayene edeceğini erken doğum riski için vajinal uzunluğu rahim ağzı ölçümleri yapacağını söyledi. Bebeklerin hareketlerini hissettiğimi söyledim ultrasonda onu da netleştirdi hissediyorsun gayet normal dedi şükür
-Yeni ilaçlar verdiler şuan kullandığım yeni ilaç listem:
Gyno ferro demir ilacı sabah 1 aç karnına
Coraspirin sabah 1
Devit-3 15 ml (D vitamini) sabah 15 damla
Vinelac multivitamin sabah 1
Magnezyum sabah 1
Oksapar 0.6 ml gün aşırı kan sulandırıcı iğne göbekten
Beni sağlık ocağı hiç uğraştırmıyor 3 kutudan fazla eczane vermiyor zaten doktor yazsa bile ama hangisi denk gelirse öyle ediyorum bazen doktora gideceğime çok varken hemen sağlık ocağı yazıyor banaBenimde doktorum rapor çıkarttı ben her kontrole gittiğimde 15 kutu alabiliyorum benimki 0.6 lık olan onun 1 kutusunda 2 tane var 1 aylık oluyor , sağlık ocağı ile uğraşmıyorum yazdırmaya bir daha
YaaaYok canım yapmadı
Sen bensinoyy ben bu üstümdeki uykuyu atamıyorum..sabahları 10saat uyysam yine yetmez
inşallah bebişlerde bize çekerSen bensin![]()
İnşallah ya bazen kendimi yetersiz hissediyorum acaba bakabilecek miyim daha uyanamıyorum bile diye kendi kendimi yediğim bi çok konu varinşallah bebişlerde bize çeker![]()
Yok kuzum benim tüp bebekte çok fazla ilaclarım vardır bende korktumki kilo alıcam ama çok şükür öyle bir durum olmadıYaaaben aldığım kiloları hep ilaçlara iğnelere yoruyorum demek ki bende bi hata var
![]()
kendi doktrorum özel olduğu için işimize yaramıyor sgk ödemiyor devlette doktora galiba gidp yazdırmam gerekecekSağlık ocağına yazdır canım ve ya kendi doktoruna biz öyle ediyoruz her defa bitince 3 kutu alıyoruz
Anladım canım ama yazdır bu kadar para ödeme her defakendi doktrorum özel olduğu için işimize yaramıyor sgk ödemiyor devlette doktora galiba gidp yazdırmam gerekecek