16. Hafta 120 gr canım normal dedi ilk kez ölçtü ağırlığıKızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16. Hafta 120 gr canım normal dedi ilk kez ölçtü ağırlığıKızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?
Tam hatırlamıyorum 16 haftada sanki 130 kaçsa dedi iyi dedi amaKızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?
Maşallah canım16. Hafta 120 gr canım normal dedi ilk kez ölçtü ağırlığı
İyiyim canım çok şükür buna da diyorumMaşallah canımsen nasılsın iyi misin ? Nasıl oldun ?
Oh şükür canım iyi olmana çok sevindim gerçekten, sen ve bebeklerin inşallah iyi olacaksınız. Bana da hafta içi heyet raporu çıkacak iş yerinde vereceğim bende uzunca süre yatacağım.İyiyim canım çok şükür buna da diyorumyarın sabah doktorum görecek hastaneden çıkacağız nasipse de haftaya cumartesi serklaj olacağım Allahın izniyle
![]()
Canım bende de öyle oldu 12 haftalarda şekerim çok düşüyordu kusmaktan mide bulantısından bol bol su içtim, kusmamak için emedur ve prilam kullandım. Bunun tek çaresi bol bol su içmek. Bol su içme lazım yürüyüş falan yapma canım bol bol dinlen ki, benim birde bağışıklığım çökmüştü mecburen bana antibiyotikte vermişti.Kızlar bende keton çıkıyor maalesef şiddetli bulantı ve kusma yüzünden nolacak bu konuda bilgili olan arkadaşlarım var mı?
Bende onzyd içiyorum ama ona rağmen hala kusma bulantı devam daha yeni yattım hastaneye hatta çok zor yemek yemek bir şey içmek geçeceği günü dua ederek bekliyorum serum ile engellemeye çalışıyor galiba doktorlar ketonu şuanCanım bende de öyle oldu 12 haftalarda şekerim çok düşüyordu kusmaktan mide bulantısından bol bol su içtim, kusmamak için emedur ve prilam kullandım. Bunun tek çaresi bol bol su içmek. Bol su içme lazım yürüyüş falan yapma canım bol bol dinlen ki, benim birde bağışıklığım çökmüştü mecburen bana antibiyotikte vermişti.
Heyet raporunu kolay aldın mı canım gerçi senin kanama alnın var Allahın izniyle geçecek inşallahOh şükür canım iyi olmana çok sevindim gerçekten, sen ve bebeklerin inşallah iyi olacaksınız. Bana da hafta içi heyet raporu çıkacak iş yerinde vereceğim bende uzunca süre yatacağım.
Vücuduna sıvı veriyorlar idrarde keton azalsın diye, bana bu durumda zefor takıyorlardı. Biraz olsun rahatlatıyordum. Korkma geçecek inşallah ben halen prilam içmediğim zaman mide bulantısı yaşıyorum. Çok zor ama geçecek Allah’ın izni ileBende onzyd içiyorum ama ona rağmen hala kusma bulantı devam daha yeni yattım hastaneye hatta çok zor yemek yemek bir şey içmek geçeceği günü dua ederek bekliyorum serum ile engellemeye çalışıyor galiba doktorlar ketonu şuan
Hafta içi alacağız canım daha almadık. Aynen canım 2,5 cm idi kanama alanı tekrar 3,5 olmuş ve keseye çok yakın. Kasılmalarımda var.Heyet raporunu kolay aldın mı canım gerçi senin kanama alnın var Allahın izniyle geçecek inşallah![]()
Kaçıncı hafta da rahatladın peki ne zaman azalmaya başladı canımVücuduna sıvı veriyorlar idrarde keton azalsın diye, bana bu durumda zefor takıyorlardı. Biraz olsun rahatlatıyordum. Korkma geçecek inşallah ben halen prilam içmediğim zaman mide bulantısı yaşıyorum. Çok zor ama geçecek Allah’ın izni ile
Geçmiş olsun kuzum ya inşallah en kısa zamanda geçse de bir nebze gönlün ferah olsaHafta içi alacağız canım daha almadık. Aynen canım 2,5 cm idi kanama alanı tekrar 3,5 olmuş ve keseye çok yakın. Kasılmalarımda var.
Benimki bu halde bile şehir dışında gelmedi sağolsunKızlar hadi biraz havamız değişsinbu kv ler ne olacak böyle ya
eşim 1 haftadır falan gitmemişti Azönce arıyor napıyosun falan diye. Yarın iş çıkışı uğra diyor
Neyse bana bulaşmasın yeter gerçi de
![]()
Kız gelse canını sıkar zaten. Kv’nin geline uzak Allah’a yakın olanı makbuldürBenimki bu halde bile şehir dışında gelmedi sağolsunev temizleyemicem diyorum temizlikçi tutarsın diyor annem yapıyor sağolsun dedim yoksa pislik içindeyiz
iyi sağolsun dedi
sinirlenmiyore
15+2 de 125 gr dediKızlar birsey soracağım. Bebişleriniz kaç gram doktor birsey dedi mi ?
Oy maşallah15+2 de 125 gr dedi