• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Aynen cnm benim ilk gebeliğimde gece 3te altıma azcık kacrdm diye uyandım sonra iç çamaşırı degstrdim yine geldi sonra 2 3 kere daha degstrdm dedim ki yok ben altıma kaçamıyorum suyum geliyor insan anlıyor gelirken bile İnternet'e baktm hep birden saldır saldır geliyor yazıyor ama benim öyle olmadı en son ped koyup hastanesinin kadın doğum katındaki hemşiresi aradım şansın yoksa gelme dedi gece yarısı olduğu iicn doktorumu aramadım salak gibi sabah 9 gbi doktorum muayene ettiğinde suyun yarısı bitmişti ama hala sandım yok suni sancı verildi mecbur ben suanda çok pişmanım hemşiresi dinlediğim için dogumum zor oldu Allah korudu bebeğimi vakumlu alındı burda anlatmam ne kadar doğru bilmiyorum ama sancı illa gelecek diye birsy yok yani onu anladım doktorunuza aramaktan da çekinmeyin
Kaçıncı haftada oldu bu canım . Allah'tan bebeğine bişey olmamış. 🧿🧿

Günde 1 defa canım doktor 2 defa bile dedi kullana bilirsin
Benim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devam 😊

Benim doktorum da dedi sabah ve akşam kullan dedi. 2 defa aldığım da oldu ama genelde 1 kullandım hep. Çok stresliyim diye sakinlik de verir magnezyum sana dedi. Ama ben bi sakinlik hissetmedim yine aynı gerginliğim devam 😊
Sakinlik yok bendede😅ben diyorum şimde 1 kullanayım ireli haftalarda kasılmalarımız daha çok olucak o zaman 2 ederim

Canım bende daha öncede yazmıştım Cybex istiyorum diye. Ben daha bakamadım gidip. Be kadar fiyat dediler. Doonayı bende düşündüm ama bir buçuk yaşında kadar kullanılabiliyor.
canım modele göre değişiyor puseti olsun bebek arabası olsun ben kendi beğendiğimi yazayım sana operaistanbul mağazasından aldım bu fiyatı direk internet sitesinde de aynı rakam indirim vs yapmadılar aksine zam gelecek dediler.
Cybex Balios (silver) olarak 22.865 dedi
pusette ben uzayan neredeyse 2 yaşına kadar kullanılabilen puseti beğendim oto koltuğu da oluyor Cloud Z size 14.365 tl dedi lacivert rengi için kırmızı için daha uyguna gelir ama elimde yok dedi

Doona bana mantıksız geldi :(

Çok teşekkür ederim at kestanesi yagı satılıyor mu her yerde bende kantaron yağı var o da etkili mı acaba?
Bütun aktarlarda vardir 😊 kantaron yagi daha cok yanik yara izi falan onlarda iyi ama istersen at kestanesi yagiyla biraz karistirip kullanabilirsin 🤩 kabiz olmamayada cok dikkat et bol su ic kayisi ye bende demir ilacindan sebeb kabizlik vardi çok korktum baslicak diye de Allaha şükür olmadi çok zor tahmin edebiliyorum Allahim yardimcin olsun🤲

Dün dedim acaba gazmı ama yok gaz diğil oğluşum bu kesin çünkü sabahta pıt pıt hiss etdim şimdide oldu bende göbekten aşağıda oluyor🥹
Yaaaa oglusundur gaz bu kadar yapmaz 😍😍 bende ilk baslarda gaz mi bebek mi derken 1 hafta icinde aşırı hissettirdi kendini suan bile kipir kipir insallah seninde oyle olur 😁😍😍😍

Yaptım canım. Teşekkür ederim ❤️ ben bunu çok eskiden bu forumda görüyordum kaldırmışlar sanmıştım hiç görmeyince 🤣 ayarlarım kapalıymış 😊
canım profil hesap ayarları bebeğinizin doğacağı tarih oradan heralde ☺️☺️☺️sana da günlük gibi her gün hamileliğin ile ilgili gelişmeleri belirtiyor 🫶🏻

canım modele göre değişiyor puseti olsun bebek arabası olsun ben kendi beğendiğimi yazayım sana operaistanbul mağazasından aldım bu fiyatı direk internet sitesinde de aynı rakam indirim vs yapmadılar aksine zam gelecek dediler.
Cybex Balios (silver) olarak 22.865 dedi
pusette ben uzayan neredeyse 2 yaşına kadar kullanılabilen puseti beğendim oto koltuğu da oluyor Cloud Z size 14.365 tl dedi lacivert rengi için kırmızı için daha uyguna gelir ama elimde yok dedi

Doona bana mantıksız geldi :KK43:
Evet canım Cybex ile ilgili bende baya güzel şeyler okudum. Bende bunu beğenmiştim. İnşallah bir an önce doktor yatmana gerek yok artık der de ben gidip bakarım 😞

Eklentiler

• 6FAC495A-A371-4FB7-8BBA-22B451290F6E.webp
    6FAC495A-A371-4FB7-8BBA-22B451290F6E.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
Vallahi canım hiç bilmiyorum ki, 4000lik olanda 10 tane iğne var içinde, 3 kutu veriyorlar yani 1 aylık, sonra yeniden yazdırıyorum ama bir fark görülmedi neye göre yapışıyor bilmiyorum 🤷‍♀️

Evet çok haklısın bende her seferinde 12 saat sancı çekip sezeryan oluyorum, ama olsun sağlıkla geldiler dünyaya, karnımızdakileri de sağlıkla alalım kucağımıza, iyi düşünelim hep iyi olsunlar 🤲
Aminn canim insallah 🤲🏼😊

Tüp bebek tedavisi zamaninda bu şırıngaları saklamıştım bebegim dogunca fotograf çekerim diye şimdi o kadar zor geliyo ki bakmak bile dün dolaptaki ilaçlari ayırırken gördüm hemen attım bırak foto çekmeyi görmek bile istemiyorum 🥺 bide buz dağının görünen kısmı bu bir bu kadar da atmıştım bir kere negatif gordugumde dellenip 😂
Bende çoğunu biriktirdim ve hepsine teşekkür ettim bugünlere gelmemde payları büyük :) halada saklıyorum anı olarak hep kalacaklar :)

Azönce WC gittiğimde iç çamaşırımda yine ıslaklık vardı ve 1 damla kadar zıbınıma da geçmiş . Doktoru aradım yarın gel alttan muayene edelim dedi. Kızlar çok korkuyorum yaa bir şey yoktır dimi . Kendime engel olamıyorum durup durup ağlıyorum 😭

Back
X