• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Canım folik asit ilk 3 ay kullandım günlük alinmasi gereken doz asilirsa zararlı daha doğrusu bebekte otizm ve hiperaktiviteye sebebiyet verebiliyormus diye biliyorum. 400 mikrogram alınması lazım günlük ilk 3 ay. Birde folik asit değil FOLAT kullanilmali dedi doktorum bana.

Kızlar hamileliğinizin başından beri folik asit ve vitamin kullandınız mı geçen haberlerde zararlı olduğu söylenildi benimde kafama takıldı size sormak istedim çünkü bende kullanıyorum
Ben kullandım hamile kalmadan 1 ay önce başladım. Neymiş zararlı olan. Zaten fazlası vücuttan idrarla atılan vitaminler bunlar. Herkes ayrı bişey söylüyor.

Ben kullandım . Gebelik istediğim zaman başladım 1 kutu bitirdim aile hekimi folat değerimi ölçtü 22 çıktı. Sınır 20 idi. Aile hekimi bırak hamile kalınca başlarsın dedi. Bıraktım 2 ay sonra hamilelik başladı . Gebeliğin 5. Haftasında tekrar başladım. 12. Haftaya kadar sadece folik asit kullandım. Şimdi kullandığım multivitaminde de var. Her hamile kullanıyor neredeyse . Kullanmazsan başka sorunlar oluyor kullanınca da böyle söylentiler var. Ama doktor dedi diye güvenip kullanıyoruz işte. 😔
Teşekkür ederim canım bende kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız☺️

Erkek olabilir demişti kuzum bi öncekinde
Cnm aynı bnım olayı yasadın
14+3 te erkek denip 15+3ten sonra 2 kez kız dendi
İnaan tereddütte kalıyor dımı ya kızda doğru değilse dıye😄tekrar gdıp baktrma ıhtıyacı hıssedıyosun, bnde oyle olmuştu. Tabiiki sağlıklı olması en önemli sey 🙏çok sevındım cnm🤩

Ben de benzer olduğundan emin gibiyim ama ispatlayamam. Bazı günler o kadar şişiyorum ki vücut galiba boşalt butonuna basıp hem kusturuyor hem tuvalete çıkıyorum, diğer günler de hep idare ediyorum bir şekilde. Enteresan bence.
Bende de öyle sık sık olmuyor arada oluyor. Bu sabah yaşadım net şekilde. Çok ilginç gerçekten 😊

11_+6 da erkek olabilir dedi ama pozisyonda görmedi bacak arasını. Tahmin dedi. Bu sefer 15+6 %95 kız dedi 😍 ama bir dahakine netleştirelim dedi ❤️❤️
Hımmm erkek dediğinde daha küçükmüş zten bu nettir bence 😁

Korkma ağrılı değil, rahat olmaya çalış biliyorum zor ama, en azından dene
Doktorlar deneyimli bizim gibi yüzlerce hasta görmüştür, çok güzel geçecek inan 🥰

Teşekkür ederiiim inşallah kolay olacak ve güzel sonuçlarla gelicem 🌸

Kızlar grip oldum. Var mı onerebileceginiz ilaç dışında biseyler.ise gidip geliyorum aynı zamanda gece nöbeti falan zor oluyo

Kızlar grip oldum. Var mı onerebileceginiz ilaç dışında biseyler.ise gidip geliyorum aynı zamanda gece nöbeti falan zor oluyo
Bana burda söylediler. Sıcak suya bal limon koydum içtim . Sirke bal sıcak su içtim. 2 günde boğazım düzeldi. Karbonatla gargara yaptım bi kere de. Geçmiş olsun .

Kızlar çıktım ❤️ çok şükür iyi bebeğim yemememe rağmen 🙏 mide bulantısı ve yanması için ilaç verdi. Suyu da güzel dedi ki bu ay içemedim su bulantıdan. Veeeee bombayı söylüyorum %95 kız dedi 😍😍😍
Yaa benim de seninle ilgili hep erkek diye geçiyordu Dr da sanki başta erkek mi demişti ters köşe yaptı meleğin 😀🥰

Cnm aynı bnım olayı yasadın
14+3 te erkek denip 15+3ten sonra 2 kez kız dendi
İnaan tereddütte kalıyor dımı ya kızda doğru değilse dıye😄tekrar gdıp baktrma ıhtıyacı hıssedıyosun, bnde oyle olmuştu. Tabiiki sağlıklı olması en önemli sey 🙏çok sevındım cnm🤩
Yok bir daha kontrole gidince netleşir başka doktora gitmem ❤️ herşey kabulüm zaten ilk benim ❤️

Tabi en önemlisi sağlıklı olmaları 🙏🏻 bana da 12 de erkek tahmininde bulundu baya kendimi de alistirdim şimdi kız derse şok olurum 😀
Ahahahah❤😂😂 ama kuzum benimkinin pozisyondan görerek dememişti haberin olsun. Bacak arasını görmemiştik biz geçenkinde

Bu sancılar başlayınca doktor ilişkiyi kesin dedi. Zaten eşim de ben de korkuyoruz yaptığımız da yoktu :KK70: dün eşim bi twit görmüş sağlıklı evliliğin sırrı yatak odasından geçer tezini çürüten yeni bir tez yazıldı diye. Aaa bak bizim doktor meğer tez hazırlığı yapıyormuş ondan sürekli ilişkiyi yasaklayıp duruyormuş diyo mnyak :KK70:
neymiş o tez canım :)) benim doktor demedi ama hiç cesaretim yok :))

Back
X