- 1 Nisan 2022
- 15.247
- 17.136
- 248
Seftalı ben yedim ama çokta inanmadım nedenseŞeftaliyi duymuştum burda daha önce o da tüylenme yapıyormuş. Kızılcık üzdü şimdi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seftalı ben yedim ama çokta inanmadım nedenseŞeftaliyi duymuştum burda daha önce o da tüylenme yapıyormuş. Kızılcık üzdü şimdi![]()
Yok kuzum sorun etme. Olmadı tekrar çağırır en kötü. Yani biz böyle anlaştık 19 da normal gitcem bir de 22+ da detaylıyaAy ben bunu sorun ediyorum kaç gündür :) 20+1 de çağırdı beni. Erken mi diye düşünüyorum hep :)
Bir şey olmaz bence canım uyandığında alıp yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ben bazen uyku tatlı gelince alarmı kapatıp uyumaya devam ediyorum uyanınca alıyorum yine de etkisini çok güzel görüyorum çok şükürKızlar bısey soracağım ben şimdi troid hapı kullanıyorum düzenli her gun aynı saat almaya calısıyorum ama ben yurtdısına cıkacağım bir hafta orda kalacağım ve ciddi bir saat farkı var Oranın saatıne uygun ac karına ıcıcem mecburen ama düzensizlikten korkuyorum inşallah sonuclarımı etkilemez sizin fikriniz ne bu konuda![]()
Ahhh kuzum ahhh hayaller hayatlar. Ben de eskiden hep erken anne olcam derdim. 28de olmak istemiştim olmadı. Şimdi 31 yaşında olmuş olcam ben deAmin canımKeşki bazen diyorum 33 olsaydım o zaman daha rahat olurdum ohh miss..ama olsun buna şükür
Şimdi öyle diyorum ama ne zaman kendimi hazır edicem bilmiyorum
Bana da 21. Hafta git dedi doktorum normal yanı korkmayın 18 haftadan itibaren gidiliyor sanırım ama daha net bı gelişme sağlansın diye oyle öneriyor doktorlarAy ben bunu sorun ediyorum kaç gündür :) 20+1 de çağırdı beni. Erken mi diye düşünüyorum hep :)
Evet evet kuzum. Doktorun nasıl isterse kararı beraber veriyorsun. İnşallah hiçbirimizde içimize kurt düşmesinBen 21+1 de giricem canım.20-24 arası uygun diyorlar.
17+0 oldum, bebek hareketlerini hissetmezsin şimdi dedi bana. 20. hafta gibi başlarmış.Kaçıncı haftasın sen canım ? Benim de aynı şekilde sertliğim oluyordu ben bebek sanmıştım.
Evet yasak o yüzden ben kullanmıyorum ondan önce de tüp bebek sürecindeydim ve yine kullanamamıştım ama doğumdan sonra tekrar başlayacağım tabii eşim atışları bitirmezseHamilelikte yasak dimi epilasyona gitmek ne güzel bitmişti benim şimdi tekrar çoğalmaya başladı ya
İşte geçen ay yedim bitti hevesim zatenSeftalı ben yedim ama çokta inanmadım nedenseKız o kadar ekşi varken kızılcığı boş ver
![]()
amin canımEvet evet kuzum. Doktorun nasıl isterse kararı beraber veriyorsun. İnşallah hiçbirimizde içimize kurt düşmesin![]()
30 ekimde bizim. 21+3 te gitmiş olcazKızlarr nasılsınız. Detaylı ultrasonlarınız ne zaman![]()
Bana olmuyor lazerEvet yasak o yüzden ben kullanmıyorum ondan önce de tüp bebek sürecindeydim ve yine kullanamamıştım ama doğumdan sonra tekrar başlayacağım tabii eşim atışları bitirmezseBen evde kendim yapıyorum utanıyorum başkalarına yaptırmaya
![]()
Hep içimi sen rahatlatıyorsunBir şey olmaz bence canım uyandığında alıp yarım saat sonra kahvaltını yaparsın ben bazen uyku tatlı gelince alarmı kapatıp uyumaya devam ediyorum uyanınca alıyorum yine de etkisini çok güzel görüyorum çok şükür
Bana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayaBenim lazer makinem var Philips Lumea Prestige markası ve eşim kullanıyoröneririm gerçekten çıkmıyor azalıyor tüyler ve inceliyor sonrasında ise çıkmıyor çıkan ise tek tük incecik oluyor ona da hemen atış yapınca yine uzun süre çıkmıyor
![]()
Of ya burada yok halaKızlar ayvalar çıktı alalım yiyelim oyuk yerlerine de parmak sürüp yanağımıza bastıralım![]()
Benim de açık renk eşimin de ama oldu bize ki çok mu sarı? Önce jiletle alıp tüyleri kalınlaştırıyorsun ve sonra işleme başlıyorsunBana olmuyor lazeraçık renk benim tüylerim diye. Kaç kez gittim denedim yok olmadı
Kuzum krem de çok önerilmiyormuş. Jilet mecbur. Banu çiftçi kitabında öyle demişBana lazım olmadığı için hiç düşünmedim eve almayakollarımı 20 yaşlarda lazer yaptırdım hiç çıkmıyor koltuk altı lazer önerilmiyor ondan epilator kullanıyorum şimdi tabi gebelikte epilator olmaz krem ediyorum..eşimin tüylerini lazerle alsak lazer bozulur
![]()
Bende pek sevmem ama yüzü güzel gamzeli hurafesi yüzünden denemem lazımOf ya burada yok halaçıksın alcam. Ama normalde hiç sevmem
![]()
Gittim kuzum 3 farklı yere gittim. Zaten öyle diyorlar jiletle gel. Yok olmuyor. O hani sıcakmış ya ben o sıcağı bile hissetmiyorum. Kadın şok oldu nasıl yani diye. En yüksekten atış yaptı yok yaniBenim de açık renk eşimin de ama oldu bize ki çok mu sarı? Önce jiletle alıp tüyleri kalınlaştırıyorsun ve sonra işleme başlıyorsun