• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle
Cnm bnimde ilk akıma kan sulandırıcı iğne geldı boyle bi durumda
Kesın vermiştr doktor dıye düşünüyorum
Yakın takipte kalıcaksın, inşallh sorunsuz atlatacaksın, 🙏🙏🙏

Kızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Canım bende 20. Haftadayım ayaklarını esmene yumurtalıklarımda hissediyorum kafasını da göbek deliğimin yakınlarında hissediyorum. Özellikle 1 haftadır ayaklarını çok net kasıklarımda hissediyorum normal bence boyları uzuyor yer değiştiriyorlar falan endişe etme🙏🏻

Kızlar haberler pek iyi değil tansiyon yüksekliği kaynaklı plesenta olması gerektiği gibi besin geçiremiyormuş bebekte bu sebepten geri kalmış bir süre çapada yatacağım gibi,perşembe günü randevumda belli olacak tansiyonun sebebine bakacaklar kontrol altında tutmaya çalışacaklar ama kromozomal bir sorun yok bebekte o yüzden amniyosentez yapılmayacak. Bebeğin suyu da haftasına göre az umarım her şey yolunda giderse sıkı takip ile geçireceğim kalan süreci durumlar böyle

Amin canım Rabb'im kimseyi yari yolda birakmasin inşallah sağlıcakla bu süreci atlatalim Allah razı olsun hepinizden moral oldunuz bugün bana X Xxudy Niqu Niqu Tikabasa Tikabasa @tweeetyyy @HejaR12 paris2023 paris2023 @Peynirdomates B Buddy x daha etiket yapamadığım tüm kızlar 🤲🌼

Kızlar ikinizide çok çok geçmiş olsun Allahım tez vakitte şifanızı versin inşallah Allahın izniyle sağsalim bu süreci atlatıp bebekleriniz ve siz iyi olun hepimiz sağlıkla mutlulukla huzurla vakitlice kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻🙏🏻🧿🧿

Kuzum hepsi çok güzel minnoş🥹benim eşim hayatda kendi alamaz bu işlerden hiç anlamıyor bebiş olunca değişecek eminim ama şimdilik her şey bana kalmış☺️
Kuzum ben hiç çıkamıyorum ki çok üzülüyordum birsey alamıyorum diye oda gitmiş almış 🥰

Bende beğendim gidemiyorum almaya üzülüyorum diye eşim almış benimde böyle gidecek süreç galiba ama olsun diyorum
canım azıcık daha sabret yolu yarıladık sonu çok güzel olacak 🙏🙏yazın acısını çıkarırsın zaten önümüzde kış en güzeli sıcacık evin ❤️white lotus diye bir dizi var çok beğendim izle kendini oralarda hayal et :))

Canım inşallah bebeğin en kısa sürede toparlar benim de bir ara tansiyon yüksekliği oluyordu çok fazla zeytin tüketiyordum ondan dolayıymış benim ve o hafta bebeğin plasentasında boşluklar oluşmuştu ve hep önde giden bebek gerilemeye başlamıştı doktor ailemin tansiyon öyküsünü sordu sonra ben zeytinden olur mu deyince kaç zeytin yiyorsun demişti ben de her gün kase kase deyince doktor çok kızmıştı hamilelikte tuz iyi değil ondan dolayıdır kes tuzu demişti sonraki muayenelerimde düzelmişti o boşluklar şu an hiç tuz tüketmiyorum bilmiyorum tabii ki seninkinin sebebi ne ama tansiyonun kontrol altına alınınca her şey düzelecek inşallah canım bol bol dua edeceğim sana inşallah en güzel haberlerle gelirsin bundan sonra hep🙏🏻

Cnm bndede enfeksıyon var
Bnde çok altta hissedıyorum
Ama kontrollerde hersey normal gozukuyor

Nden iptal ettın detaylını?
Çatı muayenesi yerine bnce detaylıya girseydın daha iyi olurdu
Kafan rahat ederdi
Doktor şehir dışına çıkmış başka bir doktor da yoktu detaylı yapan, yine gideceğim inşallah haftaya

Canım bende 20. Haftadayım ayaklarını esmene yumurtalıklarımda hissediyorum kafasını da göbek deliğimin yakınlarında hissediyorum. Özellikle 1 haftadır ayaklarını çok net kasıklarımda hissediyorum normal bence boyları uzuyor yer değiştiriyorlar falan endişe etme🙏🏻
Ya bildiğin tekme atınca vajinamın üstünde hissediyorum, ayaklarımı oraya geçti acaba. Senin de öyle ise bi sorun yoktur inşallah

B Buddy x canım bende baktım ama famerat da folik asit var mı bulamadım bir yerde yazmıyor öyle birsey
Kuzum bence yok olsa prospektüsünde yazardı benim mesela gyno nun prospektüsünde yazıyor seninkini eski bir sağlıkçıolarak baktım ama folik asit içinde bulamadım

Ya bildiğin tekme atınca vajinamın üstünde hissediyorum, ayaklarımı oraya geçti acaba. Senin de öyle ise bi sorun yoktur inşallah
Yoktur canım sorun benimde mesela öyle değildi yani 1 hafta önce orada hiç hissetmiyordum ama şimdi kadıklarım yumurtalıklarım oralarda ayakları olduğunu net hissediyorum vuruşundan anlaşılıyor onuda benim mantığım boyu uzuyor haftalar geçtikçe kilo da alıyorlar ona yorumladım 🙏🏻

Kızlar benim de detaylım vardı iptal edildi, dün gece de bebeği altta hissettim sabah yukarı çıkmamıştı. Acile gittim ebe çatı muayenesi yaptı çok ağrılı bir şeymiş. İlişki gibi değil daha çok ağrıdı parmağını sokarken. Açıklığın yok ama enfeksiyonun var erken doğuma sebep olabilir tedavi olman lazım dedi. Acaba bebeği aşağıda hissedenleriniz var mı, ben normalde göbek deliği hizasında hissediyordum şimdi daha altta vuruyor
Canım normal bebişler büyüyor bazen üstten bazen alttan vuruyorlar benim ilk defa bu aralar bildiğin vajinama vuruyor ben de çok korktum bebek aşağıda diye sonra öğrendim ki rahmin içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış o yüzden her an her yerden vurabilirler miş. Bugün de muayenem vardı doktor ultrasonu aşağı tarafa götürünce bebek oradan vuruyor göbeğimin çevresine getirince oradan vuruyor ultrason kovaladı resmen. 🙈 İçin rahat olsun🙏🏻

Canım normal bebişler büyüyor bazen üstten bazen alttan vuruyorlar benim ilk defa bu aralar bildiğin vajinama vuruyor ben de çok korktum bebek aşağıda diye sonra öğrendim ki rahmin içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlarmış o yüzden her an her yerden vurabilirler miş. Bugün de muayenem vardı doktor ultrasonu aşağı tarafa götürünce bebek oradan vuruyor göbeğimin çevresine getirince oradan vuruyor ultrason kovaladı resmen. 🙈 İçin rahat olsun🙏🏻
Evet ya vurduğu yerler hiç hoş yerler değil bazen diyorum noluyor üst üste olunca tedirgin oluyordum ama gün geçince anladım ki o bebekten kaynaklı endişem gitti doktora sormadım pazartesi günü randevum o zamanı bekliyorum😀

Evet ya vurduğu yerler hiç hoş yerler değil bazen diyorum noluyor üst üste olunca tedirgin oluyordum ama gün geçince anladım ki o bebekten kaynaklı endişem gitti doktora sormadım pazartesi günü randevum o zamanı bekliyorum😀
Sorma🙈 tedirgin olma canım zaten bu haftalarda küçük oldukları için çok rahat pozisyon değiştirebiliyorlarmış o yüzden nereden vuracaklari belli olmuyor😂

iyi günlerde kullanın 💐bozulunca yaptıramıyoruz mu demek oluyor bu :KK43: bozulan birsey mi acaba ? hangi modeli almıştınız kullanılmamış geldi değil mi ben de buradan almayı düşünüyorum 😊ama model konusunda kararsızım
Cybex Gazelle S ikiz koltuklu, Cybex Aton M puset iki adet olarak aldık. İkizde çok seçeneceğimiz yoktu, burada ücret karşılığında yapılır, ama normalde bu set 70000 e yakın bir fiyattı mağazada biz 39000 e aldık. Sıfır üründü, kapalı kutuda ve çok güzel paketlenmiş geldi. Barkodlarını da kontrol ettim sıfır olduğunu teyit ettim.

Biraz acemice oldu birden geldi periler 😂😂😂 yap kız dedim ❤️ inşallah eleye eleye birşeyler seçeri ❤️
Kuzum prego dusunuyosan biraz bilgi vereyim ben aldim modeli farkli ama agirlik falan ayni 😁 eger agirlik onemliyse senin icin hic tavsiye etmem asansorlu degilse oturdugun yer buyuk skinti veya yollar kotuyse bazen elde tasiman gerekirse skinti agir yani ama surusu kibarligi cok guzel benim agirlik sorunum yok o yuzden iade etmedim 😄

Back
X