- 19 Temmuz 2022
- 2.484
- 2.707
- 83
özel okullarda okuyanlar özellikle pahalı okula gidenler de hayattan çok kopuk oluyorlar kendim iş hayatında ve iş sosyal ilişkilerimde çok zorlandım özel okul çıkışlı olmam nedeniyle yaşadımKuzum bisey sorucam biliyorsun benim oğlan 6 yaşında Aralık doğumlu olduğu için seneye başlayacak 1. Sınıfa. Okumayı yazmayı öğrendi çok şükür Mart'ta da doğum var yenidoğanla ilgilenmekten derslerine vakit ayiramam diye vermedim. Eşim özel okula vermek istiyor ben çok emin degilim şimdi sende söyledin ya ozelin icerisini biliyorum diye kardeşim lise 1 bittikten sonra özel okulda akran zorbaligindan okulu bıraktı ve bize yeni itiraf etti çok çok üzüldük... Şuan kafam allak buldu ne yapsam bilemiyorum ne tavsiye edersin![]()
devlet okullarında en büyük çekincem göçmen sıkıntısı ve çocukların ailelerini tanımamak bizim elimizde liste olurdu kim nerede oturuyor ailesi kimdir bilinirdi ve ilgilenirlerdi
bazen hukukçu olarak cmk devlet ataması ile avukatlık yapıyordum gerçekten olmaması gereken aileler çok fazla ülkemizde bir sorun olsa muhatap yok