Evet özel okulda takip çok. O anlamda iyi zaten. Eğitim tartışılır sabah örnek verdim mesela o diplomaya sahip değil ama onu yapıyor. Bunları bilmek önemli ki eşin o okuldaymış o bilir. Bahçeşehir’de mi kuzum eşin orada %50ydi de indirim. Ben atandıktan sonra beni çağırdılar gelin hocam diye dedim taaaa Türkiye’nin diğer ucundayımKızlar benimde kizim 1.sinifa gdiyor özel okul ama eşimde özel okulda matematik öğretmeni olduğu için bize yuzde 50 indirim oluyor ve özel okulun bize en büyük katkısı tam gün olması ve eşimle gidip gelmesi daha öncede 2 sene yine eşimle gtti geldi biz çok memnunuz İngilizce özellikle kızım suanda baya bilgin muhabbet edebiliyor egtim sisteminden ilgisi alakası dan öğretmenlerin çok çok memnunuz ama malesf her yerde arkadaş bakımında sknti yaşayabiliyor geçen sene çok yaşadık yanında oturduğu arkadsindan dolayı erkek biz kızıma oyun terapisi aldirdk rehberlikci de çözememişti ama sonrasında anladık ki yanındaki arkadasi sürekli küfür filn ediyormuş boğazını skms öğretmenleri hemen görür görmez müdahale etmiş bilgisini de veriyorlar ne olursa olsun. Sonra öğrendik ki o çocuktan herkes şikayetçi aile sorumsuz bu sene kayıt almadılar arkadaş zorbalığı özelde de devlette malesf olan şeyler