Vallahi yaAgsgababu linkleri işbirliği yapıp paylassaydin çocuğun park yatağı bedavaya gelmişti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi yaAgsgababu linkleri işbirliği yapıp paylassaydin çocuğun park yatağı bedavaya gelmişti
![]()
Aynen cnm ilkler çok başka oluyor inankı seni çok iyi anlıyorum insan ilkte tecrübe edindiği baya şey oluyor ama 2.de de insanın bazi korkuları düşünceleri oluyor benim suanda devamlı düşündüğüm uykusuz geceler ilk kızımda çok cektm uyku düzensiz 4 5 yaşına kadar oturmadiydiAhh kuzum annelik çok zor gerçekten doğulmadan neleri düşünüyorum ilk olunca daha bir panik oluyorum aslında yaşımda az diğil ama onunla hiç alakası yokmuş
Hadii yaa ayy ne kadar iyi olurmuş tüh heleki şimdi hamilelik döneminde çok işine yarardıVallahi yabir ara Trendyol beni aradı aslında işbirliği için(şaka değil
) toplantıya çağırdı. Ama ben İstanbul’da değildim öyle konu kapandı
yoksa ben aşırı alışveriş yapıyorum normalde de
![]()
Evet kuzumm çok iyi düştü ya yoksa biraz daha bekleyecektim almak içinEvet ya bu çok güzel ben kaçırdım o hepsi burada daki indirimi 500 küsürdü. O fiyattan aldın dimi canım
Kardeşimin ilk çocuğu 7 yaşına kadar piş pişlemiş öyle uyumuş düşün yaniAynen cnm ilkler çok başka oluyor inankı seni çok iyi anlıyorum insan ilkte tecrübe edindiği baya şey oluyor ama 2.de de insanın bazi korkuları düşünceleri oluyor benim suanda devamlı düşündüğüm uykusuz geceler ilk kızımda çok cektm uyku düzensiz 4 5 yaşına kadar oturmadiydi
Merak etmeyin buradayımHadii yaa ayy ne kadar iyi olurmuş tüh heleki şimdi hamilelik döneminde çok işine yarardıolsun sen bizim icin influencer oldun
![]()
Şuan trendyolda 700 tl bende ara ara bakıyorum belki düşer diyeEvet kuzumm çok iyi düştü ya yoksa biraz daha bekleyecektim almak için![]()
Aaaa kuzum herkesi influence ediyorum beni takip etEvet ya bu çok güzel ben kaçırdım o hepsi burada daki indirimi 500 küsürdü. O fiyattan aldın dimi canım
Tekrar indirim görürsen yolla kuzumAaaa kuzum herkesi influence ediyorum beni takip et![]()
Tabi ki kuzumTekrar indirim görürsen yolla kuzum![]()
Cok mantıklı hem yumuşak hem sıcak olur hem temizlemesi çok kolay olurKızlar ben bebek odasına halı yerine oyun matı almak istiyorum. Şunların güzelliğine bakar mısınız? Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda. Birkaç güzel birşey buldum. Tabi önce mobilyasını almak lazım.
Aynı markanın ateş ölçerini de alicam benTabi ki kuzumburadan demişlerdi görür görmez yolladım. Başka istekleriniz varsa yazın kızlar
uyumadığım sürece gerçekten iyi yakalarım
![]()
Ahahaha tamam kuzum görürsem onu da paylaşırımAynı markanın ateş ölçerini de alicam ben![]()
Bak bide ekonomik influencer yaaMerak etmeyin buradayımama çok güzel indirim görmedikçe paylaşmıyorum
çünkü herşey çok pahalı
![]()
Her daim yanınızdayımBak bide ekonomik influencer yaahalktan halkı düşünen
![]()
Teşekkür ederim canım. Buhar makinesi için bizim burada 2 101 e baktım yoktu. 101 kapındadan alayım bende dedim. Bi türlü onaylamadı deli oldum. Nasil aldı acaba diye soracaktım da. Kızı okuldan almaya giderken. Bide o taraftaki 101 e bakayım dedim. Şükür orda buldum