• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Kızlar haftanız ve bebeğinizin boy kilosunu yazar mısınız rica etsem ☺️ benim bebeğin boyu kısa gibi geliyor bana 23 hafta 24 cm 530 gram
Benim kendi doktorum da detaylı ultrason da perinatolog da hiç boy uzunluğu söylemedi sadece kolları ve bacakları haftasına göre 1 hafta önde uzun olacak dedi kilosunu 20. Hafta da 400 gr diğeri 412 gr dedi. Acaba boy neden hiç söylemiyorlar oysaki 2 haftada bir doktora gidiyorum sadece kilo söyleniyor baş, gövde ve kol bacak uzunluklara bakılıyor

Kızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi 🤲🤲😍

Kızlar iyi akşamlar amniyosentez sonucum çıktı çok şükür %99 risksiz normal çıktı bugünkü duygularımı inanın şuan dile getiremem perinataloji önünde benim ağlamam mi dersiniz eşimin ağlaması görümcemin ağlaması 7 yaşında oğlumun annecim üzülme artık demesine mi ağlayım Rabb'im hiç bir anneyi evladiyla sınamasın bizim için çok zor bir süreçti bu 10 gün Rabbime hamd olsun bize müjdeli haberi verdi 🤲🤲😍
Çok şükür canım gözün aydın😍😍ben seni çok iyi anlıyorum ben fetal DNA testimin cevabı iyi çıkınca çok ağlamıştım hiç cinsiyet umrumda bile diğildi🥹🙌🏻

maşallah canım içiniz rahat eder çok şükür 🙏❤️💐

Çok şükür canım gözün aydın😍😍ben seni çok iyi anlıyorum ben fetal DNA testimin cevabı iyi çıkınca çok ağlamıştım hiç cinsiyet umrumda bile diğildi🥹🙌🏻
Ay gerçekten kuzum cinsiyet falan dert değilki inan sağlık okadar önemli ki bugün bir kez daha anladım çok sağol Allah razı olsun darısı tüm bekleyen kardeşlerime 🤲😍

Gozunuz aydin, cok sevindim 🌸

Ayyyyy nasıl sevindim kuzum 😍😍😍😍 gözünüz aydın ❤️❤️❤️ inşallah hep mutluluktan ağlayalım 🙏❤️

Canımm çok çok sevindim gözünüz aydın olsunnn çapada o kadar kötü anılarım var ki... O bekleme alanında ağlama krizine girdim bende malesef bizimki çok acı sonlandı ama seni böyle mutlu haberle duydum ya nasıl sevindim Allah'ım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bundan sonra hep mutlu olun ❤️

Kızlar sizce nasıl? bunlardan alacağım da şimdi ha e bebek ürünlerinde %20 indirim vardı benim gezip alma gibi bir durumum yok internetten alıyorum ayakta duramadığım için. 3 ay olanları zaten bizimkiler tahmini şubatta gelecek 3 ay olanı nişana kadar giyerler yenidoğan boyu kısa geldi bana 56 cm hemen uzarlar yenidoğan çok alırsam boşa olur çevreden alacağım yenidoğan kıyafetleri zaten. 6 ay dan 9 aya kadar ya yazın giysileri evde veya dışarda. 3 ay içi hem uzun kollu hem kısa kollu aldım çünkü ğev sıcak dışarısı soğuk ya da evde de belki uzun giyerler mantıklı mı onaylayacağım sepeti 🐣
Hepsi birbirinden güzel kuzumm fiyatlar baya iyi bence kaçırma mantıklı seçimler yapmışsın ☺️

Ben şimdi bunu sipariş etdim☺️ ve daha dışarıya bir şey almam bu yeter benim için belki kazaklarım olmayınca 1 tane kazak alırım zaten çok yürüyemiyorum🤷🏻‍♀️

Back
X