- 3 Ocak 2023
- 703
- 716
- 33
- 33
Kizlar bunu alsak mi ya çok kararsızım çok iyi dusmussssKızlar bu indirimde almayı düşünen varsa. Yataş olan uçtu çünkü fiyatta
Baby Jem Tummy İlk Yatağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bunu alsak mi ya çok kararsızım çok iyi dusmussssKızlar bu indirimde almayı düşünen varsa. Yataş olan uçtu çünkü fiyatta
Baby Jem Tummy İlk Yatağım
Ayyyy kuzum içinde durmasın söyle yaaaa. Ya da eşine söyleKızlarrr naber. Ayy çok sinir oluyorum ya . Yaklaşık 1 aydır falan kv gile gidememiştim . Hem iş yoğunluğum fazlaydı hem de kendilerinin zaten tarla işleri vardı onları da yormayalım dedik . Neyse dün gittik evlerine. Kp ilk lafı ‘’evin yolunu unuttunuz sandık’’ diyo gülerek. Ay sinir oluyorum daha öncesinde de bu şekilde iğneleyici konuştuğunda böyle gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz muhabbeti yapmasından hoşlanmadığımı aslında belirtmiştim . Güya gülerek söyleyince bir şey olmuyor . En son biz eve giderken de diyor ki ‘bugün canını sıkkın gördüm senin’ .. sen sıktın diyemedim tabi :) ‘sen beni anlamıyorsun belki baba ama cidden yorgunum’’ dedim sadece . Ay sinirleniyorum ya. Ben gidemediysem de oğlunuz geldi yani zaten yanınıza sık sık üf
Ben de çok kararsızım ama yataş almak yerime bunu alacak gibiyim. Bu ay almam battım çünküKizlar bunu alsak mi ya çok kararsızım çok iyi dusmussss![]()
Ay şimdi bende de oldu, nasıl bir ağrı girdi olduğum yere yatıverdim. Adet sancısından daha kötüydü belim ve karın kaslarım sanki çekiliyor gibi. Eşim sıcak battaniye falan koydu biraz bekledik kıvrandım sonra geçti çok şükür, yalancı kasılma diyorlarmış sanırım inşallah kötü değildirKızlar bir şey soracaktım karnımın üst kısmında değişik bir ağrı var sancı gibi bazen nefes alınca hareket edince bile şiddetleniyor sonra azalır gibi oluyor ne olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım normal midir![]()
Benimde hâlâ yokkKızlar hamilelik çizginiz çıktı mı göbeğin yukardan aşağı doğru hafif koyu olan çizgi? İnternette denk geldim 20. Haftadan sonra çıkar diye ama bende yok bazılarında hiç olmuyormuş![]()
Ne kadara aldınız? Şu an 594,05 tl yazıyo, bu fiyat mı?Kaptım hemen süpersin çok teşekkür ederim kuzumDaha sabah baktım indirim yoktu harikasın valla
![]()
Benimde öyleydi canımAy şimdi bende de oldu, nasıl bir ağrı girdi olduğum yere yatıverdim. Adet sancısından daha kötüydü belim ve karın kaslarım sanki çekiliyor gibi. Eşim sıcak battaniye falan koydu biraz bekledik kıvrandım sonra geçti çok şükür, yalancı kasılma diyorlarmış sanırım inşallah kötü değildir
581.30 a aldım bende çok büyük bi fark yokNe kadara aldınız? Şu an 594,05 tl yazıyo, bu fiyat mı?
Benimkini doktor epey geçe vermiş yaa resmen 22+6 da gireceğim benMerhaba kizlar. 20+2 önümüzdeki hafta içi detayliya gidicem. Insallah her sey iyidir.
Yaaa bende bendeeee çocukken dergilerden gazetelerden resimlerini kesip koynuma koyup uyurdumKızıma şimdiden Harry potter aşkı aşılıyorum. Doğduktan sonra da milyon kez izleteceğimEki Görüntüle 3333535
Ahahahahah ben ron un hastasıydım posterleri falan asılıydı odamdaYaaa bende bendeeee çocukken dergilerden gazetelerden resimlerini kesip koynuma koyup uyurdumfilmlerini izlerken Harry cikinca durdurup TV yi öperdim annemden az dayak yemedim ashdgahd
![]()
Bende bu gun aradim. Ne zamn gideyim diye. Hafta içi git dedi. Ben her ay duzenli hastanede yatiyorum. Riskli gebelik geçiriyorum. Kan uyusmazligi fln. Ayrintiliya girerek hastaneye gidicem. O yuzden aceleciyim. Sen suan kac haftaliksnBenimkini doktor epey geçe vermiş yaa resmen 22+6 da gireceğim ben![]()
Ben aşırı takintiliydim annemin ingiltere de arkadaşı vardı yalvariyordum beni evlatlık al diyeAhahahahah ben ron un hastasıydım posterleri falan asılıydı odamdamilyon kez izlemişimdir asla da sıkılmam
AhahahhahahahaBen aşırı takintiliydim annemin ingiltere de arkadaşı vardı yalvariyordum beni evlatlık al diyesınıftaki erkekler alnına şimşek cizerdi afsfaga
![]()
Vajina girişi ve çevresinde kaşıntı olabilir canım. Geçmiş olsun mantar mı oldun?Kızlar mantarda kaşıntı olur mu? Olursa neresi kaşınır