Cnm hiç geçmiyor çok uzun yıllardır, bnim kasıntım dış tarafta, hiçbişy fayda etmıyorHmm anladım kuzum ayy çok sinirimi bozuyor kaşıntı ya senin neden geçmiyor canım kaşıntı bir sebebi var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hiç geçmiyor çok uzun yıllardır, bnim kasıntım dış tarafta, hiçbişy fayda etmıyorHmm anladım kuzum ayy çok sinirimi bozuyor kaşıntı ya senin neden geçmiyor canım kaşıntı bir sebebi var mı
Link atar mısın canim takip edeyim:)Şu an 698 lira canım baktım da. Bi.ara 570lere düştü 2 gün önce . O zaman alayım demiştim. Biraz oyalanmıştım o kaçtı 700 e yaklaşmıştı. Bu sabah 590 görünce aldımbelki yine düşer arada inip çıkıyor
![]()
Yaa çok güzel haberKızlar savasçıı bugun ikizlerine doğum yaptı 33. Haftada, çok sukur bebişler ıyıymış
Niqu T tweeetyyy A Afratafrac @simurgggg @fnd_50
melisaa93
https://www.hepsiburada.com/direct-...?magaza=Pharmacity&url_src=and-product-detailLink atar mısın canim takip edeyim:)
Cnm sen nasılsın, nasıl gdıyor
Kız zaten gitmiyorum işte genelde hep bir şeyleri bahane etmeye çalışıyorum . Aynı ilçede yürüyerek 10-15 dakikalık mesafede oturuyoruz 1 ay olmuş gitmeyeliBence en iyisi gitmemekyazdan yaza gidiyorum ve işkence gibi geliyor
Ay ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjklKızlaaar bugün ben ilk hamilelik fotoğrafımı İnstagrama attım![]()
Yok kuzum yaaa korkmaaa, bol bol Felak Nas oku hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Rabbime emanetlerAy ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjklBir arkadaşım da en başından her gün bolca foto paylaştım böylece hrkes sıkıldı çocuğumun üstünde nazar mazar kalmadı dedi. Bu da hoşuma giden bir teori oldu.
Ama büyük ihtimalle yılbaşı fotosunda paylaşabilirim ben de![]()
Ay ne güzel dedi arkadaşın bencede sıkılınca artık pek kimse umursamıyor zor birinci resmi paylaşıncaya kadarAy ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjklBir arkadaşım da en başından her gün bolca foto paylaştım böylece hrkes sıkıldı çocuğumun üstünde nazar mazar kalmadı dedi. Bu da hoşuma giden bir teori oldu.
Ama büyük ihtimalle yılbaşı fotosunda paylaşabilirim ben de![]()
Ben de ne görmek ne gitmek istiyorum doğuma da gelmesinler istiyorumKız zaten gitmiyorum işte genelde hep bir şeyleri bahane etmeye çalışıyorum . Aynı ilçede yürüyerek 10-15 dakikalık mesafede oturuyoruz 1 ay olmuş gitmeyeliama gidince de laf sokuyor canım sıkılıyor ister istemez
Ah keşke istediğimiz gibi olsaBen de ne görmek ne gitmek istiyorum doğuma da gelmesinler istiyorum![]()
Keşkeee. Ama doğuma gelirlerse asıl ben o zaman lohusa olurumAh keşke istediğimiz gibi olsa![]()
Oooo güzel günlerde kullansınAna kucağımız da geldiiii![]()
Hahahah dikkatli kuzumOooo güzel günlerde kullansındirek markayı almışsın kuzum helal vallahi
![]()
Kizzz ben altlı üstlü oturuyorum bir deeKeşkeee. Ama doğuma gelirlerse asıl ben o zaman lohusa olurum![]()