- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Bi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba baO bi yaştan sonra otomatik yükleniyor galiba. Benim çevrem hep böyle genelde sürekli aynı şeyleri dinliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba baO bi yaştan sonra otomatik yükleniyor galiba. Benim çevrem hep böyle genelde sürekli aynı şeyleri dinliyorum![]()
Ben de tokum vallahi. Akşam da kestane yapcam birazcık çay demleyipAynı şeyleri yemişiz. Ben de aynı şeyleri düşünüyordumsabah avokado yumurta domates ceviz peynir salata yaptım onu yedim. Öğlen yoğurt. Akşam da beşamel soslu karnabahar havuç yedim. Ama ben tok hissediyorum o zaman yeterlidir düşüncesiyle bişey yememeye karar verdim
![]()
Oo tamam işte o da doyurucu bişey zaten. Kaç kilo aldın şimdiye kadar.Ben de tokum vallahi. Akşam da kestane yapcam birazcık çay demleyip![]()
Şu meşhur kestaneeeeeBen de tokum vallahi. Akşam da kestane yapcam birazcık çay demleyip![]()
Almadım kuzum. Yani başta verdim onu geri aldım sadeceOo tamam işte o da doyurucu bişey zaten. Kaç kilo aldın şimdiye kadar.
Ahahahaahaa evet meşhur kestaneŞu meşhur kestaneeeee![]()
Eşine mısır patlat. SeverlerAhahahaahaa evet meşhur kestanekendime yapcam sadece. Eşim de istemiyor
![]()
Hahahahah cidden böyleyiz kendimi gördümAy kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladımşok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz
akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim
![]()
![]()
AyyBi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba ba![]()
Ay inann ben de böyleyim bazen eski şeyleri düşünüp ağlıyorum yaa çok ilginçAy kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladımşok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz
akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim
![]()
![]()
Ben de herşeye ağlıyorumAy kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladımşok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz
![]()
![]()
Ahshdh benimkinin 5 kızı var, başta bana diyordu sen de 6.sin benim için diye ama aramızda hoş olmayan şeyler yaşandıBi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba ba![]()
Ayy hiç uğraşamamEşine mısır patlat. Severler![]()
Yatıp dinleniyor musun ? Ben gün içinde dinlenmeye başlayalı ağrılarım geçti biliyor musun çok şükür. Baya baya yürütmeyecek bel ağrılarım vardıAyy hiç uğraşamamakşam bana bir ağırlık çöküyor ki sormayın gitsin
zaten bel ve sırt ağrım fena
Kız bebek kocaman olmuş şimdiye ayırt edersin artık bağırsak mi bebek mi :) kii bebektir muhtemelenArkadaşlar merhaba ben 22+1 günlük hamileyim. 2 3 gündür içimde müthiş bir hareket var :) acaba diyorum bunlar bağırsak hareketlerimi bebeğim mi ? Ama bazen durmadan 10 dk falan sürüyor ve baya güçlü hareketler dışarıdan falan gözüküyor. Sizin de böyle mi olmuştu hareketler
Evet kuzum evdeyim raporluyum. Yani arada kalkıyorum tabi. Ama benim dümdüz yatmam lazım bu ağrı için. O da olmuyor sırt üstü malumYatıp dinleniyor musun ? Ben gün içinde dinlenmeye başlayalı ağrılarım geçti biliyor musun çok şükür. Baya baya yürütmeyecek bel ağrılarım vardı
Ayy çok benzıyoruz bnde doymam, aslında olması greken o ama kndımı frenleyemıyorum. Karbonhıdrart, tatlı, hamur işi bayılıyorumAy ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmekbence olması gereken seninki gibi canım çok az değil. Ha ben o kararla doymazdim orası ayrı.
Bugün sadece sabah ekmek yedim kuzum akşam yemedim. 3 simit miiiii yedinAyy çok benzıyoruz bnde doymam, aslında olması greken o ama kndımı frenleyemıyorum. Karbonhıdrart, tatlı, hamur işi bayılıyorum
Bugun arkadasım kahvaltıya geldı, 4 simit aldım, 3ünü bn yedım, yanındakiler cabası..
T tweeetyyy cnm peki bu öğünün yanında ekmk yıyormusun, bıde akşam meyve ye Tamam, yada kuruyemiş
Öğünün guzel