Yaa bnde alıngan oldum bişey deseler aglıcamAy kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladımşok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz
akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim
![]()
![]()
Bugun bi ablam geldi kahvaltıya, onunda kızı 21 haftalık hamiş. Nyse geldi bn basladım anlatmaya, yeğenım 3 aydır bnı aramıyo, msj atmıyo, bı merak edıp, bn hamıleyım sonuçta, ona çok kırıldım, bi mesaj döşedim dedim..
Yaa dedi neden boylesınız. Bnım kızımda dayım benı aramıyor dıye sitem edıyor dedi, o bna mesaj atmıyor, yok aramıyor, neden böylesınuz dedi

Hamılesınız dıye nie ılgı beklıyosunuz dedi. Normalde pekı senı ararmıydı dedi. Yoo dedım. 'Ee ozaman' dedi