2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aynı şeyleri yemişiz. Ben de aynı şeyleri düşünüyordum 😂 sabah avokado yumurta domates ceviz peynir salata yaptım onu yedim. Öğlen yoğurt. Akşam da beşamel soslu karnabahar havuç yedim. Ama ben tok hissediyorum o zaman yeterlidir düşüncesiyle bişey yememeye karar verdim 😬
Ben de tokum vallahi. Akşam da kestane yapcam birazcık çay demleyip 😌

Ay kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladım :D şok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz :D akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim 😒 :D

Ay kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladım :KK70: şok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz :KK70: akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim 😒 :KK70:
Hahahahah cidden böyleyiz kendimi gördüm 🤣🤣

Ay kızlar cidden hamileyken ne kadar hassasız yaaa :) bugün eşim eve geldi birlikte masayı kuruyorduk. O da çok acıktığı için masayı kursaydın keşke dedi. Ay ben bi anda salya sümük bir ağladım :KK70: şok oldu bi baktı 10 saniye tepkisiz :KK70: akşama kadar sanki oturdum 4 makine çamaşır yıkadım dün de sen seviyorsun diye dolma yapmıştım resmen kıymet bilmiyorsun, kaldı kiii ben evde dinlenmek için işe gitmedim hiçbir şey yapmayadabilirim dedim. ay çok ağladım niyeyse . Durup durup dalga geçiyo. Bak ağlamaya da ihtiyacın vardı açıldın diyo. İyi mutluluktan ağlat az da dedim 😒 :KK70:
Ay inann ben de böyleyim bazen eski şeyleri düşünüp ağlıyorum yaa çok ilginç 🤣 dizi izliyorum, ağlıyorum falan 🥲🤣

Ben de herşeye ağlıyorum 😂😂😂 bazen reklama bazen gördüğüm bir fotoğrafa herşeye herşeye 😂😂😂

Bi de beni kızı gibi görüyormuş. Güya oğluna bile söylemediği şeyi benimle paylaşıyor. Ba ba ba ba ba 😂😂
Ahshdh benimkinin 5 kızı var, başta bana diyordu sen de 6.sin benim için diye ama aramızda hoş olmayan şeyler yaşandı 😝 artık 6. kızı değilim 🤣 ben hiç inanmıyorum kv'nin gelinini kızı gibi görebileceğine.

Arkadaşlar merhaba ben 22+1 günlük hamileyim. 2 3 gündür içimde müthiş bir hareket var :) acaba diyorum bunlar bağırsak hareketlerimi bebeğim mi ? Ama bazen durmadan 10 dk falan sürüyor ve baya güçlü hareketler dışarıdan falan gözüküyor. Sizin de böyle mi olmuştu hareketler

Arkadaşlar merhaba ben 22+1 günlük hamileyim. 2 3 gündür içimde müthiş bir hareket var :) acaba diyorum bunlar bağırsak hareketlerimi bebeğim mi ? Ama bazen durmadan 10 dk falan sürüyor ve baya güçlü hareketler dışarıdan falan gözüküyor. Sizin de böyle mi olmuştu hareketler
Kız bebek kocaman olmuş şimdiye ayırt edersin artık bağırsak mi bebek mi :) kii bebektir muhtemelen

Yatıp dinleniyor musun ? Ben gün içinde dinlenmeye başlayalı ağrılarım geçti biliyor musun çok şükür. Baya baya yürütmeyecek bel ağrılarım vardı
Evet kuzum evdeyim raporluyum. Yani arada kalkıyorum tabi. Ama benim dümdüz yatmam lazım bu ağrı için. O da olmuyor sırt üstü malum

Ay ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmek 🤣 bence olması gereken seninki gibi canım çok az değil. Ha ben o kararla doymazdim orası ayrı.
Ayy çok benzıyoruz bnde doymam, aslında olması greken o ama kndımı frenleyemıyorum. Karbonhıdrart, tatlı, hamur işi bayılıyorum 😋

Bugun arkadasım kahvaltıya geldı, 4 simit aldım, 3ünü bn yedım, yanındakiler cabası..

T tweeetyyy cnm peki bu öğünün yanında ekmk yıyormusun, bıde akşam meyve ye Tamam, yada kuruyemiş
Öğünün guzel

Ayy çok benzıyoruz bnde doymam, aslında olması greken o ama kndımı frenleyemıyorum. Karbonhıdrart, tatlı, hamur işi bayılıyorum 😋

Bugun arkadasım kahvaltıya geldı, 4 simit aldım, 3ünü bn yedım, yanındakiler cabası..

T tweeetyyy cnm peki bu öğünün yanında ekmk yıyormusun, bıde akşam meyve ye Tamam, yada kuruyemiş
Öğünün guzel
Bugün sadece sabah ekmek yedim kuzum akşam yemedim. 3 simit miiiii yedin 😂 oyyy kuzum rahatsız olmuyo musun karnın gerilmiyor mu? Ben de öyle bir his oluyor mesela az fazla yesem

Back
X