2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Benim de iştahım hiç yok ama mecbur yemek zorundayız canım. Ben de bir an önce martın gelmesini istiyorum sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz 🤲🏻
Senin de başından beri mi yok yoksa canın sıkıldığı için mi?
Ben de bugün eşime aynısını söyledim mart gelsin attık sağlıkla doğurayım diye. Vallahi çok zorlanıyorum her anlamda

Oğlumun minik dötünün bezleri geldi 😂😍😍😍 1 3 ay kiyafet faslınıda bu 2 takımla kapatıyorum insallah sıra 3 6 ay yazlıklarda 😁🥹🥹 hazırlıklar yavaş yavaş bitiyo beni bi heyecan basıyo kizlar yaa oglumda anlamis gibi hep ben burdayim diyo pitir pitir cok guclendi masallaaah🥹😍

Eklentiler

• IMG_0183.webp
    IMG_0183.webp
    73 KB · Görüntüleme: 83
Oğlumun minik dötünün bezleri geldi 😂😍😍😍 1 3 ay kiyafet faslınıda bu 2 takımla kapatıyorum insallah sıra 3 6 ay yazlıklarda 😁🥹🥹 hazırlıklar yavaş yavaş bitiyo beni bi heyecan basıyo kizlar yaa oglumda anlamis gibi hep ben burdayim diyo pitir pitir cok guclendi masallaaah🥹😍
Ayıcıkli olana bittim yumuşacık duruyo nerden o acaba benim oglanda pıtır pıtır birşey yapiyo içerde küçük ayaklarını anlıyorum içim eriyo boylu boyunca uzanmış karnımin alt tarafında hissediyorum kafası sağda ayaklari solda özellikle tatlı yediğimde coşuyo 😍

• Muhteşem
Reactions: The
Ayıcıkli olana bittim yumuşacık duruyo nerden o acaba benim oglanda pıtır pıtır birşey yapiyo içerde küçük ayaklarını anlıyorum içim eriyo boylu boyunca uzanmış karnımin alt tarafında hissediyorum kafası sağda ayaklari solda özellikle tatlı yediğimde coşuyo 😍
Lc waikiki canimm evet yumusacik bende cok sevdim 😍😍 ay evet bende daha demin bi dilim tatli yedim tak tuk vuruyo enerji gidiyo masallah 😂😂

Lc waikiki canimm evet yumusacik bende cok sevdim 😍😍 ay evet bende daha demin bi dilim tatli yedim tak tuk vuruyo enerji gidiyo masallah 😂😂
Tatlıya inanılmaz artı isteğim çok fazla yemek istiyorum reçel falanda yiyorum kilo almış gibi durmuyorum ama bugün bı tartıldım 64 olmuşum 55 le hamile kalmıştım doğurana kadar nasıl olurum acaba erkek bebek gerçekten tatlıya düşürdü beni 😬 bide ben ağır işte çalışıyorum günde en az 11 bin adım oluyor uyuyana kadar evde yatsam ne olurdu Allah bilir 😂

Tatlıya inanılmaz artı isteğim çok fazla yemek istiyorum reçel falanda yiyorum kilo almış gibi durmuyorum ama bugün bı tartıldım 64 olmuşum 55 le hamile kalmıştım doğurana kadar nasıl olurum acaba erkek bebek gerçekten tatlıya düşürdü beni 😬 bide ben ağır işte çalışıyorum günde en az 11 bin adım oluyor uyuyana kadar evde yatsam ne olurdu Allah bilir 😂
Oooh yarasin verilir kilo yaa bizimde bebislerimizinde sagligi iyi olsun da 😍😍😍 bende 57 ile kaldim bugun sabah 65i gordum bu ay full yatiyorum annem bakiyo daha 10 gun var muayneye doktorum şok olucak kesin 1 ayda 3 4 kilo almis gidicem 😂😂🙈

Oooh yarasin verilir kilo yaa bizimde bebislerimizinde sagligi iyi olsun da 😍😍😍 bende 57 ile kaldim bugun sabah 65i gordum bu ay full yatiyorum annem bakiyo daha 10 gun var muayneye doktorum şok olucak kesin 1 ayda 3 4 kilo almis gidicem 😂😂🙈
Yatmana rağmen iyi almışsın ama maşallah ben ilk gebeliğimde 8 haftalıkken 6 kilo almıştım yattığım için bebekler iyi olsunda onlara gerekli kiloyu aldiralim da gerisi verilir inşallah

Senin de başından beri mi yok yoksa canın sıkıldığı için mi?
Ben de bugün eşime aynısını söyledim mart gelsin attık sağlıkla doğurayım diye. Vallahi çok zorlanıyorum her anlamda
Benim ara ara iştahım oluyor ama devamlı değil canım genel olarak iştahsızım zaten normalde de çok yiyen biri değilim şimdi bebiş için yemeye çalışıyorum sağlıklı besleniyorum ama hiçbir şeye aşermiyorum öyle şeylerim hiç yok. Yarın gideyim de doktora içim daha rahat eder umarım hep bir şeyler çıkıyor gebeliğimin başından beri o kadar yoruldum ki tam böyle her şey yolunda dediğim olmuyor hep bir pürüz var. İlk zamanlar her hafta kanamam oldu sonra ikiz olduğu ortaya çıktı gelişimi duran bebeğimin kaybolmasını beklerken diğeri riske girdi 14 hafta boyunca yat denildi bağırsakları parlaktı hastalık zannedildi kan yutmuş. Sonra plasenta previa tanısı konuldu yine yat yat. Sonra yok suyu azdı yok plasentada boşluk tansiyon şüphesi derken çok yoruldum. Zaten zor kazandım tüp bebekle 4. denemede hamile kaldım. Süreç yorucuydu hamilelikte yorucu oldu bilmiyorum ya canımı sıkmayayım diyorum ama çok bunaldım. Uzun oldu canım kusura bakma🙏🏻

Yatmana rağmen iyi almışsın ama maşallah ben ilk gebeliğimde 8 haftalıkken 6 kilo almıştım yattığım için bebekler iyi olsunda onlara gerekli kiloyu aldiralim da gerisi verilir inşallah
Ay oyle valla tek derdimiz kilo olsun dogduktan sonra şıp diye veririz Allahin izniyle burda saglikli beslenme diyet grubu kurariz bide 😂😍

Kaçıncı haftadasınız şu anda?

Benim ara ara iştahım oluyor ama devamlı değil canım genel olarak iştahsızım zaten normalde de çok yiyen biri değilim şimdi bebiş için yemeye çalışıyorum sağlıklı besleniyorum ama hiçbir şeye aşermiyorum öyle şeylerim hiç yok. Yarın gideyim de doktora içim daha rahat eder umarım hep bir şeyler çıkıyor gebeliğimin başından beri o kadar yoruldum ki tam böyle her şey yolunda dediğim olmuyor hep bir pürüz var. İlk zamanlar her hafta kanamam oldu sonra ikiz olduğu ortaya çıktı gelişimi duran bebeğimin kaybolmasını beklerken diğeri riske girdi 14 hafta boyunca yat denildi bağırsakları parlaktı hastalık zannedildi kan yutmuş. Sonra plasenta previa tanısı konuldu yine yat yat. Sonra yok suyu azdı yok plasentada boşluk tansiyon şüphesi derken çok yoruldum. Zaten zor kazandım tüp bebekle 4. denemede hamile kaldım. Süreç yorucuydu hamilelikte yorucu oldu bilmiyorum ya canımı sıkmayayım diyorum ama çok bunaldım. Uzun oldu canım kusura bakma🙏🏻
Yok kuzum ne kusuru. Bizi biz anlarız kim anlayacak başka. İnşalllah sapasağlam kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏 tabi zamanında 🙏 erken olmasın inşallah 🙏 inşallah yarın doktorun da iyi şeyler söyler kuzum rahatlarsın 🙏❤️ dualarım seninle ❤️

Trip konusunda sizinkilerle benimkiler üstüne tanımam 😂 iki arada bir derede mutlaka bi laf sokulacak :) neyseki aynı il sınırları içinde değilsiniz. Benimkiler de özellikle kp gelmiyorsunuz muhabbeti çok yapar. Gidince hemen kalkalım istemez daha yeni geldiniz ya der. Gelmiyorsunuz diye konu açınca defalarca söyledim ‘trip atmayalım birbirimize lütfen hiç sevmiyorum cidden’ diye :KK70: Trip değil gönül koyma dedi . O zaman gönül koymayı da sevmiyorum dedim. Yine aynı yine aynı . Değişmiyorlar. O yüzden biz duymamayı öğrencez mecbur :)

Ayyy çok benziyor kv’ler :KK70: geçende ne oldu bak anlatayım .. bize geldiğinde diğer torunu ile ilgili bir şey anlatmıştı eşimle bana. Konuştuk bunun üstüne. 2 gün önce ben yalnız gitmiştim kv’ye. Bak dedi ben seni kendi kızım gibi görüyorum sana bir şey anlatcm ama oğluma söyleme dedi. Bi anlattı geçenki torunuyla ilgili anlattığı şey 😂 sonuna kadar dinledim. Sonra dedim ki anne bak sen bunu bize geldiğin zaman anlatmıştın, yarın bir gün oğlundan duyarsan ben anlatmadım yani haberin olsun :KK70: heee doğru diyo 😂😂 ayy bir de üstüme kalacak mazallah 😂🤣😂
Ayy bilerek mi yaptı kız yoksa seni bişey demeyecek sanıp . Sonra laf taşıyor gelin diye adını çıkarırdı.🤣bunu benim büyük Gr çok yapar insan denemek için yapıyor b3nce. Bi kere eşimle ilgili dediği bişeyi eşime anlattım . Eşim sinirlenip Gr ile kavga etti. Sonra laf taşıyor diye beni kötü çıkardı🤣

Ahahahha delirmelik artık gülüyorum sadece 🤣 bizimki soranlara tüp bebek demeyin diye tembihliyor tövbe Allah’ın bildiğini kuldan ne saklicam söylerim ben onu aklımda tutamam dedim🤷🏻‍♀️ Allah bize mucizeler vermiş ben onları öyle saklayamam.. Annesinin kuzuları onlar 🧿😍😍
Ben de gülüyorum. Sitkom karakteri gibiler 🤣 kafasında ne kuruyor acaba. Ne fark ediyorsa tüp ya da değil 🤣 .

Yok kuzum ne kusuru. Bizi biz anlarız kim anlayacak başka. İnşalllah sapasağlam kucağımıza alalım bebeklerimizi 🙏 tabi zamanında 🙏 erken olmasın inşallah 🙏 inşallah yarın doktorun da iyi şeyler söyler kuzum rahatlarsın 🙏❤️ dualarım seninle ❤️
Inşallah canım inşallah hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz bu günler de birer anı olarak kalır 🤲🏻

canım benim de aynı 12 gelmiş ama ağrım sancım da yok anlamadım neden yükselmiş daha önce de ağır hastalanmıştım o zaman da böyle geldi ilaç vermemişlerdi :(
1 ay kadar önce 12 gelmişti benimde doktor önemsemedi kitlerde problem olabiliyor diye. O zaman hiç bişeyim yoktu. Bu kez soğuk algınlığı başladı hafif de idrar yolu enfeksiyonu oldum gene ikisinin biri yüzünden böyle yükseldi diye düşünüyorum ama geçen ay neden öyle çıktı soru işareti

Back
X