- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Aaa bak bilmiyordum onu.İkizler de 30. Hafta kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bak bilmiyordum onu.İkizler de 30. Hafta kuzum
Kuzum, Atlasta haftada 50 gram falan alıyor. Doktor buna normal demişti. Olsun kafana takma sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar canımKuzum çok şükür iyi. Bundan sonra 2 haftada bir kontrol edileceğim 28.hafta itibariyle de haftada 1. İlaçla tansiyonu kontrol altında tutmaya çalışacağız. Şıanlık kan akışında sorun yok ama ilerde olacak gibi dedi. En geç 38de alırız tarzı konuştu çünkü tansiyon problem dedi. Çok kilo almamış bebeğim bi 50-60 gr yanibunu kafaya takma sorun yok bunda Şuan dedi. Tansiyon takibine devam edeceğim
Aynen canım benim yengemde öyle çıktı izne bende iş yerime mail attım sordum çoğul gebeler 30. Hafta da tekil gebeler 32. Hafta da çalışamaz raporuyla izne ayrılabilir dedilerAaa bak bilmiyordum onu.
Vermedi kuzum. Perşembeye kadar raporuyum zaten. Sonra da gidip parça parça alırım diyorum.Kuzum, Atlasta haftada 50 gram falan alıyor. Doktor buna normal demişti. Olsun kafana takma sağlıklı olsunlar da zayıf olsunlar canımbanada perinatolog 38 de sen doğum yaparsın dedi, bu bebek bir iki hafta erken doğar demişti. Zaten kuzum sezeryanları çok bekletmiyorlar onuda kafana asla takma sana heyet raporu verseler okula devam etmesen.
Aynen canım , o stres anında nefesi bile unutyoruz bol bol derin nefesler al canım , havalar soğudu ama temiz havada yürüyüş bana çok iyi geliyorVermedi kuzum. Perşembeye kadar raporuyum zaten. Sonra da gidip parça parça alırım diyorum.
Yok vallahi takmayacağım. Taka taka bireyleri daha kötü oldum. Sağlıklı beslenmeye çabalayacağım. Prillama geri dönmem gerekiyor çünkü 2 gündür kusuyorum. Sağlıklı olsun kan akışı azalmasın da inşallah![]()
inşaAllah saol canımBence bu takiple birlikte toparlayacak gör bak![]()
Valla bilmiyorum ki o zaman da öyle deniyordu ama tanıdık olunca da veriyorlardır kesinKandırıyorlar diyorsun yani![]()
Ben de her akşam 10-15 dk yürüyeceğim. Fazlasına gerek yok doktor da öyle dedi. Hareket çok edince de yükseliyor tansiyonumAynen canım , o stres anında nefesi bile unutyoruz bol bol derin nefesler al canım , havalar soğudu ama temiz havada yürüyüş bana çok iyi geliyor
Kesin canım. Ama işte tanıdık yok bizimValla bilmiyorum ki o zaman da öyle deniyordu ama tanıdık olunca da veriyorlardır kesin![]()
Aynen ben sanırım ilk başta biberon vermeyeceğim kaşık biberon alacağım ikiz yeğenlerimde de kaşık biberon kullandıkKizlar inşallah vaktinde sağlıcakla dogururz, diğer gruplara bennde bı göz atayım dedim,en önemli konulardan biri besleme cok önemli herşeyi etkiliyor yatırımı buna yapalım , anne sütü kaşığı enjektör bir de eds sistemi var, ilk bı kaç gün pompadan ziyade meme süt uyarımı için elle sağma önermiş bı yenidoğan hemşiresi. Masaj gibi öncelik sonra teknik anlatmış, azar azar sık sık, inşallah yara olmadan bebek de beslenip cisini kakasını yaparsa sarılık olmaz, beslenirse uyurda biraz rahat ederiz kendimizi toplarız.
Çok sıcaksa ev o da tansiyon arttırıyor canım dikkat et sıcak duş sıcak ortam çok olmasın buz gibi de olmasın tabi ayarında olsun bulunduğun ortamBen de her akşam 10-15 dk yürüyeceğim. Fazlasına gerek yok doktor da öyle dedi. Hareket çok edince de yükseliyor tansiyonum![]()
Aşırı çok sıcak değil kuzum zaten biz soğuk yerde yaşıyoruz biliyorsun. Yani doğalgazı yakıyorum baya çünkü üşüyorumÇok sıcaksa ev o da tansiyon arttırıyor canım dikkat et sıcak duş sıcak ortam çok olmasın buz gibi de olmasın tabi ayarında olsun bulunduğun ortam
Amin canım.Sağol duaların içinGüzel anneler bugun az girdim buralara simdi eskiye donup okudum da Allahım en kısa surede güzel haberler almanızı nasip etsin insallaaaahhpozitif tarafından bakarsak en azından kötüye giden bişey yok çok şükür birdahaki gittiğinizde de iyiye doğru gidicek inanıyorum dualarimdasiniz
![]()
Niqu T tweeetyyy
Ben de öyle düşünüyorum ilk zaman bıberon vermeyeceğim,enjektör e uyum sağlarsa onu düşünüyorum katması vermesi pratik, o olmazsa eds serçe parmakla birlikteAynen ben sanırım ilk başta biberon vermeyeceğim kaşık biberon alacağım ikiz yeğenlerimde de kaşık biberon kullandık
Dolaşımı canlandiriyor,,Evet benimde yürüdükçe yuruyesim geliyor ama dönüş e başlayınca yorulma başlıyor , beni 30 40dk kesiyor şuan , agirlasimca nasıl olurum bilmioyrum amaBen de her akşam 10-15 dk yürüyeceğim. Fazlasına gerek yok doktor da öyle dedi. Hareket çok edince de yükseliyor tansiyonum![]()
Oyyy çok sağol kuzumGüzel anneler bugun az girdim buralara simdi eskiye donup okudum da Allahım en kısa surede güzel haberler almanızı nasip etsin insallaaaahhpozitif tarafından bakarsak en azından kötüye giden bişey yok çok şükür birdahaki gittiğinizde de iyiye doğru gidicek inanıyorum dualarimdasiniz
![]()
Niqu T tweeetyyy