2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Evet cano bak ilk resimdeki modelden aldım Alya uyuyacagi zaman duvara sıfır iticem yatağı öteki tarafına da keremden kalma korumaligi koyucam onunda resmi ikincideki gibi. Ben genç odası mantığında yaptım yani. Ajsjajd hahaha abi abla dayağı yemeyen kardeş yoktur heralde senin minnosta nasibini alacak illaki 😂😂
Güle güle kullanın canım☺️Bizdede öyle olucak🤦🏻‍♀️🤭

Adaş nasılsın sesin çıkmıyor, yusuf nasıl?
İyiyim çok şükür Yusuf da iyi bir sıkıntı yok
Gün içinde çok işim oluyor açıkçası pek bir şeye fırsat kalmıyor her an hareket halindeyim, eskisi gibi sohbetlere katılamıyorum
Sen nasılsın Mercan nasıl

İyiyim çok şükür Yusuf da iyi bir sıkıntı yok
Gün içinde çok işim oluyor açıkçası pek bir şeye fırsat kalmıyor her an hareket halindeyim, eskisi gibi sohbetlere katılamıyorum
Sen nasılsın Mercan nasıl
Bizde iyiyiz şükür, açıkçası benimde çok vaktim olmuyor gün içinde hep bi koşturmaca, mercanla ilgilen, oğlanın okulu, dershanesi, süpürmesi, yemeği zor yetişiyorum walla

Günaydın kızlar Nasılsınız İstanbul ve çevresinde yaşayanlara çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın 🤲🏻
Çok kötüydü, depreme hiç hazır değiliz ne yapacagımı şaşırdım, 😔çok panik yaptım, eşim evdeydi Allah'tan.
Rabbim beterinden korusun 🤲

Çok kötüydü, depreme hiç hazır değiliz ne yapacagımı şaşırdım, 😔çok panik yaptım, eşim evdeydi Allah'tan.
Rabbim beterinden korusun 🤲
Amin canim bizim hazirda afet çantamiz var daha sabahinda kizlarimla konusuyorduk bu gun çantaya petubor bisküvi bişeler alalim kucuk kizim sordu ki anne daha deprem olmayacak değil mi ? Yavrum dedim Allah bilir ama bir buyuk deprem istanbula bekleniyor aman Allah'ım 1 saat geçmedi felaketi yaşadik 😭 acaba biz mi kotu olani çagirdik bazen hersey iki dudağimizin arasinda

Yine bana ‘gir ve mart grubunu oku’ perileri geldi😂 🧚 Nasılsınız güzel anneler guzel hamişler buralari cok ozluyorum bazen ne guzel zamanlar gecirdik hep beraber simdi yavrularimiz yanimizda bazilari 2.yi doguracak nerdeyse 🥹🥹 hepiniz benim yerime opun mis kokulu evlatlarinizi ❤️ Eymenle artik yorucu olmaya basladi zamanlar ismini koyarken Eymenler cok yaramaz oluyo degistir diyenler vardi inanmamistim hahahs 😂😂 o kadar haklilarmis ki 🤪

Back
X