2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar benim de bugün 20. Haftalık kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda haftaya detaylı için gün verdi, maalesef idrarda bakteri çıktı az su içiyorum bol vitamin alıyorum sanırım ondan. Antibiyotik başladık. Birde bana sakın sırt üstü yatma bu haftadan sonra bebeğe giden kan azalır bradikardi yapar riskli bir durum dedi aklınızda olsun sizin de gebelikten bol vitamin kullanıyoruz malum lütfen siz de bol bol su için benim gibi yapmayın bende bundan sonra dikkat edeceğim

Genetik o zaman ne güzel şşte ileride estetik derdi olmayacak içini ferah tut çok bariz bir küçüklük olsa muayene eden doktor da söylerdi zaten sağlıkla gelsin inşallaahhh

Canım bakteri kültürü yaptırdın mı ? Doktorum bende de var dedi hemen kültür istedi, beş gün sonra çıkan bakterinin çeşidine göre uygun antibiyotik yazacak. O zamana kadar da idrarı temizlesin diye ayrı bir ilaç verdi

Genetik o zaman ne güzel şşte ileride estetik derdi olmayacak içini ferah tut çok bariz bir küçüklük olsa muayene eden doktor da söylerdi zaten sağlıkla gelsin inşallaahhh
Dr hafif küçük diye not düşünce kendi doktorum çağırdı yarın, inşallah sıkıntı çıkmaz

O yüz üstü yatınca olmuyor muydu ya sırt üstü yatınca sanki anneyi etkiliyordu diye hatırlıyorumben dayanamıyorum ya kısa da olsa yatıyorum bazı gecelerde de sırt üstü yatmış şekilde uyanıp pozisyon değiştiriyorum

Güzel sonuçlarla geleceksin inşallah canım moralini hiç bozma senin burnun da minnakmış hem

Maalesef ben de sırt üstü uyanıyorum bazen doktor 20. Haftadan sonra yasak sırt üstündedi

Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmıcak canım hiç morelinizi bozmayın doktorun da iyiymiş bak bide ben bakayım demiş hem için daha da rahat eder güzel haberlerle geleceğine inanıyorum

Güzel sonuçlarla geleceksin inşallah canım moralini hiç bozma senin burnun da minnakmış hem
İnşallah canım yani Dr başta bir küçük gibi yorum yaptı ama inceledikce de diğer bulgularda problem yok dedi içimde kötü bir his yok açıkçası ama kendi doktorum da çağırınca eşimin morali biraz bozuldu

Kontrol amaçlıdır hayatım zaten bi şey olsa ikili testte falan çıkardı yine de dualarımız seninle

Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmıcak canım hiç morelinizi bozmayın doktorun da iyiymiş bak bide ben bakayım demiş hem için daha da rahat eder güzel haberlerle geleceğine inanıyorum
Benim de içimde kötü bir his yok açıkçası canım yani başka başka kriterler de oluyormus organlarında falan hiçbiri çıkmadı sadece burnu hafif küçükmüs bu durum daha zor yorumlama açısından çünkü genetik de olabilir dedi, inşallah doktorum yarın olumlu şeyler söyler, inşallah bebeğim sağlıklıdır açıkçası aldırma gibi bir şey düşünemiyorum kocaman oldu artık yavrum, amniyosentez de istemiyorum riskli diye. Eğer yarın da riskli bir durum söylerse doktorum en azından bilelim diye fetal DNA yaptırabiliriz dedik esimle

Çok ilginç bana da doktorum nasıl rahat olacaksan öyle uyu dedi

Kontrol amaçlıdır hayatım zaten bi şey olsa ikili testte falan çıkardı yine de dualarımız seninle
Benim de içimde kötü bir his yok açıkçası canım, kendi doktorum da son gittiğim zamanlar hep organlarıni inceledi, farklı bir durum olsa o da söylerdi bence. Bir de başka hiçbir şey çıkmadı çok şükür diğer organlarında. Yarın da inşallah güzel sonuçlar alırım

Korkma kuzum ense kalınlığı normal sadece burnu ufak diyorsun o da genetik olabilir sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…