- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.518
- 198
Ay yazmışsın zaten tekrar tekrar sormuşum bende
bi devletin aciline gitsen canım yaşadığın gerçekten kasılmaysa magnezyuma rağmen bukadar çok oluyorsa hala bi alanında uzmanın görmesi gerekir hem için rahat eder hem belki dozu yada ilacı değiştirirKızlar herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğumlar dilerim
Biz 16+4 olduk bugün ama 1 haftadır kasilme gibi şeyler yaşıyorum magnezyum sitrat yazdı aile hekimi günde 1 alıyorum ama yeterli gelmiyor galiba gece 3ten beride kramp giriyor sürekli karnıma.
Daha randevum 2 ocakda ilçedeyim devlet hastanesi var sadece eşimde köyde çalışıyor kaynana kayınpeder yok anne baba uzak şehirde ne yapsam bilemedim
bir sorun çıkmaz canım merak etme. minik burunlu bir bebiş ne tatlı olacak kimbilir.Ben de öyle düşünüyorum canım ikiliden sonraki her gittiğimde kendi doktorum da hep organlarına baktı burunla ilgili bir sıkıntı olsa doktorumun da dikkatini çekerdi sanki dedim, çünkü bir önceki gittigimde yüzünü de inceledi yarık dudak yok vs diye bakmıştı burnu da orada dikkatini çekerdi diye düşünüyorum yarın inşallah olumlu şeyler söylerinşallah canım benim
Korkma canım benim yengem her iki bebeğinde de doğuma kadar hep enfeksiyon vardı ilaç kullandı maalesef çok şükür bebekler sağlıklıEn kısa zamanda kurtuluruz inşallah acildeki doktor doğuma kadar sürer bu enfeksiyon bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyo ondan oluyo dedi ama bebeğe bir şey olur diye korkuyorum onlar ne kadar normal karşılasada bi tedirginlik oluyo içimde
Haber ver bize de canım benim gittiğin zaman, güzel haberlerini bekliyorum zaten güzel olacak da en azından için rahat edecekBen de öyle düşünüyorum canım ikiliden sonraki her gittiğimde kendi doktorum da hep organlarına baktı burunla ilgili bir sıkıntı olsa doktorumun da dikkatini çekerdi sanki dedim, çünkü bir önceki gittigimde yüzünü de inceledi yarık dudak yok vs diye bakmıştı burnu da orada dikkatini çekerdi diye düşünüyorum yarın inşallah olumlu şeyler söylerinşallah canım benim
Magnezyum vermedi canım sadece demir ilacı ve multivitamin kullanıyorum.Ama bu demir ilacı ne kadar kabızlık yaptı bende ya sizdede mi öyle ?Kızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
İnşallah canım, çok teşekkür ederim haber veririm tabiiHaber ver bize de canım benim gittiğin zaman, güzel haberlerini bekliyorum zaten güzel olacak da en azından için rahat edecek
Amin canım inşallah ben de bu şekilde olumlu düşünüyorum inşallah öyle olurbir sorun çıkmaz canım merak etme. minik burunlu bir bebiş ne tatlı olacak kimbilir.
Benimde geçen gece 2 3 kere kramp girdi doktorum başlattı magnezyumuKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
Ben dün başladım canım ne zaman yatsam kalksam bacagıma kalçama gramp giriyor doktoruma söyledim magnezyuma başlayalım dediKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
Hayır canım benim de doktorum yazmadı doktoruna kramplarından bahsedersen kesin yazar ama. En az iki günde bir soda içiyorum o da iyi gelebilir doktora gidene kadar deneyebilirsin. İlaçları hatırlamak için de anımsatıcılar iş görür bazen ben de atlıyodum anımsatıcı kurdum bu takip uygulamalarındanKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
Benimde henüz bir kez oldu bacağıma kramp girdi uykuda. Doktora kontrolde söylücem belki başlatır. Vitamini bende atlıyorum bazen bitek kan sulandırıcıya alarm kurdumKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
tek taraf ağrıyosa rüzgarda kalmış olabilirsin canım o bile ciddi ağrı yapıyor hemen de geçmiyor. Bende de bel ağrısı başladı biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor ama erken başladı sankiSırt ağrısı yaşayan var mı peki? Yaklaşık bir haftadır sırtımın sağ tarafı ağrıyor masajlar kütletmelerle falan da geçmiyor
Kızlar bol hareket edin gunluk meyve yiyin özellikle nar yiyiyorum ben her gün aksatmadan narın hamilelere faydalari yazın onu gördükçe yiyesiniz geliyo zaten ağrıları yok etmek için bol hareket lazım..Benimde henüz bir kez oldu bacağıma kramp girdi uykuda. Doktora kontrolde söylücem belki başlatır. Vitamini bende atlıyorum bazen bitek kan sulandırıcıya alarm kurdum
tek taraf ağrıyosa rüzgarda kalmış olabilirsin canım o bile ciddi ağrı yapıyor hemen de geçmiyor. Bende de bel ağrısı başladı biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor ama erken başladı sanki
bana vermedi kuzum. gerek görmedikçe ekstra hap vermiyor. ben de kan değerlerime baktırcam eksikse isticem magnezyum. sen de baktır vaktin varsaKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
BeenSırt ağrısı yaşayan var mı peki? Yaklaşık bir haftadır sırtımın sağ tarafı ağrıyor masajlar kütletmelerle falan da geçmiyor
Ben epeyidir içiyorum canım ona rağmen bel ağrılarım var icmesem demek ki neler olacakKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum magnezyumKızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçibazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş
Olabilir evet tek tarafBenimde henüz bir kez oldu bacağıma kramp girdi uykuda. Doktora kontrolde söylücem belki başlatır. Vitamini bende atlıyorum bazen bitek kan sulandırıcıya alarm kurdum
tek taraf ağrıyosa rüzgarda kalmış olabilirsin canım o bile ciddi ağrı yapıyor hemen de geçmiyor. Bende de bel ağrısı başladı biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor ama erken başladı sanki
Meyveyi bu aralar aksatmıştım ve hareketsiz de kaldım aynı zamanda, dediğin doğru deneyeyim bi sağol canımKızlar bol hareket edin gunluk meyve yiyin özellikle nar yiyiyorum ben her gün aksatmadan narın hamilelere faydalari yazın onu gördükçe yiyesiniz geliyo zaten ağrıları yok etmek için bol hareket lazım..
Bel ağrısı yaşamamak için yere eğilirken dik ve dizlerinizi kirarak eğilin gerçekten faydasını göreceksiniz
Hamile yastığı gelince kullandıktan sonra memnun kalırsan haber eder misin ben de alayım ondan uyurken cidden destek istiyor insan şimdidenBeenkuyruk sokumunun olduğu yer özellikle, akşam TV karşısına geçince sıcak su torbası yaptım biraz iyi geldi gibi oldu. Akşamları uyurken de rahatsız olunca hamile yastığı sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Belimin de desteğe ihtiyacı var sanki uyurken. Yastık koyup rahatliyorum ama uyurken kayıp gitmiş oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?