2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay yazmışsın zaten tekrar tekrar sormuşum bende
bi devletin aciline gitsen canım yaşadığın gerçekten kasılmaysa magnezyuma rağmen bukadar çok oluyorsa hala bi alanında uzmanın görmesi gerekir hem için rahat eder hem belki dozu yada ilacı değiştirir

bir sorun çıkmaz canım merak etme. minik burunlu bir bebiş ne tatlı olacak kimbilir.

Korkma canım benim yengem her iki bebeğinde de doğuma kadar hep enfeksiyon vardı ilaç kullandı maalesef çok şükür bebekler sağlıklı rabbim inşallah doğuma kadar yardımcı olur bize

Haber ver bize de canım benim gittiğin zaman, güzel haberlerini bekliyorum zaten güzel olacak da en azından için rahat edecek

Kızlar magnezyuma başladınız mı? Geçen gece uykudayken bacağıma bir kramp girdi çok kötüydü. Gerinmeye korkar oldum. Doktor bana yazmamıştı magnezyum; multivitamin, demir ve d vitamini kullanıyorum. Onları bile zor yetiştiriyorum gün içinde gerçi bazı günler birini atlıyorum. Düzenli ilaç kullanmak zormuş

Magnezyum vermedi canım sadece demir ilacı ve multivitamin kullanıyorum.Ama bu demir ilacı ne kadar kabızlık yaptı bende ya sizdede mi öyle ?

Benimde geçen gece 2 3 kere kramp girdi doktorum başlattı magnezyumu

Ben dün başladım canım ne zaman yatsam kalksam bacagıma kalçama gramp giriyor doktoruma söyledim magnezyuma başlayalım dedi

Hayır canım benim de doktorum yazmadı doktoruna kramplarından bahsedersen kesin yazar ama. En az iki günde bir soda içiyorum o da iyi gelebilir doktora gidene kadar deneyebilirsin. İlaçları hatırlamak için de anımsatıcılar iş görür bazen ben de atlıyodum anımsatıcı kurdum bu takip uygulamalarından

Sırt ağrısı yaşayan var mı peki? Yaklaşık bir haftadır sırtımın sağ tarafı ağrıyor masajlar kütletmelerle falan da geçmiyor

Benimde henüz bir kez oldu bacağıma kramp girdi uykuda. Doktora kontrolde söylücem belki başlatır. Vitamini bende atlıyorum bazen bitek kan sulandırıcıya alarm kurdum
Sırt ağrısı yaşayan var mı peki? Yaklaşık bir haftadır sırtımın sağ tarafı ağrıyor masajlar kütletmelerle falan da geçmiyor
tek taraf ağrıyosa rüzgarda kalmış olabilirsin canım o bile ciddi ağrı yapıyor hemen de geçmiyor. Bende de bel ağrısı başladı biraz ayakta kalsam hemen belim ağrıyor ama erken başladı sanki

Kızlar bol hareket edin gunluk meyve yiyin özellikle nar yiyiyorum ben her gün aksatmadan narın hamilelere faydalari yazın onu gördükçe yiyesiniz geliyo zaten ağrıları yok etmek için bol hareket lazım..
Bel ağrısı yaşamamak için yere eğilirken dik ve dizlerinizi kirarak eğilin gerçekten faydasını göreceksiniz

bana vermedi kuzum. gerek görmedikçe ekstra hap vermiyor. ben de kan değerlerime baktırcam eksikse isticem magnezyum. sen de baktır vaktin varsa

Been kuyruk sokumunun olduğu yer özellikle, akşam TV karşısına geçince sıcak su torbası yaptım biraz iyi geldi gibi oldu. Akşamları uyurken de rahatsız olunca hamile yastığı sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Belimin de desteğe ihtiyacı var sanki uyurken. Yastık koyup rahatliyorum ama uyurken kayıp gitmiş oluyor

Ben epeyidir içiyorum canım ona rağmen bel ağrılarım var icmesem demek ki neler olacak

Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum magnezyum

Ay şunu görünce size de atmak istedim sizde de böyle mi bebiş ne zaman kıpır kıpır olsa eşime söylüyorum koş uyanık bak kıpır kıpır diye geliyor hemen elini koyuyor bekliyor da bekliyor tık yok elini koymadığı zamanlar maşallah durmuyor arka arkaya hareketler

Olabilir evet tek taraf Bize biraz pilates iyi gelebilir mi ki acaba bu ağrıları dindirir belki, aslında açıp videolar eşliğinde yapmak lazım
Meyveyi bu aralar aksatmıştım ve hareketsiz de kaldım aynı zamanda, dediğin doğru deneyeyim bi sağol canım
Hamile yastığı gelince kullandıktan sonra memnun kalırsan haber eder misin ben de alayım ondan uyurken cidden destek istiyor insan şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…