2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
17 haftalık olduk üstelik 3.gebeligim ama daha hiç bebek hareketlerini hissetmedim artık suphelenmeye başlıyorum acaba hissettiniz mi sizler
Bende 19 haftalığım henüz aktif hissetmiyorum arada bi pıt oluyor ama omu emin olamiyorum gerisini getirmiyor beyefendi

Yapmadı yarın sonuç göstermeye gidince soracağım idrar kültürünü. Bakteri değerin kaç çıktı senin? Suylada çözüm bulamadım ben günlük en az 3 litre içiyorum. Artık canımı sıkıyo bu durum korkutmaya başladı benide ilaç kullanmama rağmen geçmedi daha çok arttı

Dut çayını bir diyestiyenin sayfasında görmüştüm hamilelere uygun değil diye yazmıştı ondan denemedim. Sanırım gebelik şekerini etkileyen bir şey miş. Şuana kadar şekerle ilgili problemim olmadı ama riske atmak istemedim bi yeri toparlarken başka yeri bozmayayım diye.

Bende yeni geldim detaylıdan tüm organlarına kalbine baktı bi sorun yok çok şükür. Tam 20 haftam bitmiş 350 gr kilosu boy 32.2 mm her şey yolunda dedi
Maşallah bebişine selvi boylu olacak herşeyi yolundaymış şükür gözün aydın canm
Maşallah canım herşeyi yolunda imiş hiç sıkma canını burnu küçük sizlere çekmiş işte. Kendi doktorun da tedbiren çağırmıştır ama inan bana bişey çıkmicak olsa zaten ikilide çıkardı öğrenirdiniz. İçiniz ferah olsun. Hem zaten aldırmak istemiyorsun hiç içine şüphe düşmesin amniyosentez fetal dna bile gerek yok

Sayısını söylemedi ama bakteri bol varmış dedi

Kendi doktorun bence yazdığı nota istinaden kendi de bakıp senin içinin rahat etmesini istemiş :) ikili test zamanı zaten bakıldı doktorun risk olsa o zaman söylerdi. İnşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi

Benim de içimden öyle geçiyor canım, bence bebeğim sağlıklı inşallah da öyledir evet bir şey olsa orada da çıkardı diyorum 1/19000 civarındaydı değeri, amniyosentez yaptırmayı düşünmüyorum zaten bebeği boşuna riske sokmak istemiyorum açıkçası, eşim de yarın bir doktor da yorumlasin duruma göre bakarız fetal yaptırır miyiz diye dedi. En azından eğer öyle bir durum varsa kendimizi hazirlariz yoksa da içimiz rahat şekilde geçer bu süreç dedik

Ben de öyle düşünüyorum canım ikiliden sonraki her gittiğimde kendi doktorum da hep organlarına baktı burunla ilgili bir sıkıntı olsa doktorumun da dikkatini çekerdi sanki dedim, çünkü bir önceki gittigimde yüzünü de inceledi yarık dudak yok vs diye bakmıştı burnu da orada dikkatini çekerdi diye düşünüyorum yarın inşallah olumlu şeyler söyler inşallah canım benim

Hanımlar özellikle akşamları iki gündür karnım çatlayacak gibi oluyor karnıma hafif dokununca biraz ağrı da oluyor bu bebek büyüdüğü için mi gaz falan mıdır ? Bu durumu yaşayan var mı

Sayısını söylemedi ama bakteri bol varmış dedi
En kısa zamanda kurtuluruz inşallah acildeki doktor doğuma kadar sürer bu enfeksiyon bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyo ondan oluyo dedi ama bebeğe bir şey olur diye korkuyorum onlar ne kadar normal karşılasada bi tedirginlik oluyo içimde

Bunları hiç düşünme bile canım ya bencede genetik. Ha ama doktorun önerirse için rahat etsin diye ozaman yaptırırsın fetal dna. Ama benimde içimde kötü his yok inanıyorum güzel haberlerle geleceksin
İnşallah öyle olur gerçi benim kızlar epey büyüdü biri 8 diğeri 11 yaşında
benimkilerin arası yakın oyüzden sakin olması temennim

Evet buradaki öneren arkadaşta önce şekeri sormuştu yoksa kullan diye. Ama yinede tetiklediğini bilmiyordum bende
Aaaa karnın çıktı ama senin de bayağı geçen resmini atmıştın . Kız yazık bebek kız yatma yüzüstü anası
hiç farkında değilim ki uyanınca öyle uyanıyorum düzeltiyorum yatışı yine uyanıyorum yine hafif yandan ama yüzüstü. Daha da dikkat etmek lazım artık
Hanımlar özellikle akşamları iki gündür karnım çatlayacak gibi oluyor karnıma hafif dokununca biraz ağrı da oluyor bu bebek büyüdüğü için mi gaz falan mıdır ? Bu durumu yaşayan var mı
özellikle akşamları oluyorsa gazdan o canım

27

Kızlar herkese hayırlı sağlıklı hamilelik ve doğumlar dilerim

Biz 16+4 olduk bugün ama 1 haftadır kasilme gibi şeyler yaşıyorum magnezyum sitrat yazdı aile hekimi günde 1 alıyorum ama yeterli gelmiyor galiba gece 3ten beride kramp giriyor sürekli karnıma.
Daha randevum 2 ocakda ilçedeyim devlet hastanesi var sadece eşimde köyde çalışıyor kaynana kayınpeder yok anne baba uzak şehirde ne yapsam bilemedim

Benim sonucum böyle eser miktarda diyor doktor sıkma canını hamilelikte olur dedi bana da .. korkulacak bir şey yyok boşuna kötü düşünüp sıkma canını sende

Eklentiler

• IMG_8936.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 43
Ben sırt üstü çok yatıyorum rahat ediyorum öyle sakıncalımıymış canım doktora da sormayı unuttum
sırtüstü ytmak iyi değilmiş canım. sola doğru yatmak öneriliyor.Ben sağa doğru yatınca yada yanlışlıkla sırtüstü yatınca hemen hareket etmeye ,tepki vermeye başlıyor.Ama sürekli sola doğru yatamayabiliyorsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…