- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Aşırı ön yargılı. Umarım büyüyünce bu huyu devam etmez. Mesela kendi doktoruna götürmeden evde konuşuyorum bak aşı iğne yok canın acımıcak doktor amca boyuna kilona bakacak sonra evimize gelcez filan uzun uzun anlatıyorum oraya gidince daha karşıdan girdiği an kıyamet kopuyorEvet canım sana arkadaş geliyo artık beraber oynayacaksiniz o seni çok sevecek sende onu çok seveceksin hani böyle sevdiği bir şeyin yanına eklemek alıştırmak şimdiden çok saglikli olur ama hiçbir şeyi saklama bu sefer kızar.. en basiti doktora gittiğinde belki bir gün goturursen doktor karnıma bakacakmis bebeğe kardeşine ekranda gozukcek sende görmek ister misin sana öpücük atacak vs tarzında çocuğa oyun oynatarak az da sevdirerek belki yaptirabilirsin..
Geçen misafir geldi bize çocuk sehpadan alıp diğer odaya goturuyo koyduğum cerezi dedim ki gel beraber burda birlikte yiyebiliriz dedim 2 3 tane aldı yedi zaten gitti hep sen dili değilde ben dili kullanırsan sağlıklı geçer canım
.formasyon eğitimi aldım eğitim fakültesi mezunum hani bi nebze yardımcı olabilir inşallah
Dün bi arkadaşımın spiralle dördüncüye hamile kaldığını öğrendim ben şokİyi cesaret valla ben bunu doğurur masadan ayrılırım benim kumarım biter direk spiral taktırırım
Rica ederim canım benim hatta çocuğu yatır koltuğun üstüne bak doktorculuk oynayalım de karnına elini gezdir canının acimadigjni seninde canının acimayacagini anlasın o yaştaki çocuklar oyunla anlıyorlar..Aşırı ön yargılı. Umarım büyüyünce bu huyu devam etmez. Mesela kendi doktoruna götürmeden evde konuşuyorum bak aşı iğne yok canın acımıcak doktor amca boyuna kilona bakacak sonra evimize gelcez filan uzun uzun anlatıyorum oraya gidince daha karşıdan girdiği an kıyamet kopuyorama o muayene salonu onun oldukça tanıdığı yer belki ondan. Bu dediğini kendi doktorumda denicem haftaya detaylı var ama o fazla uzun sürer ona götürmem de kendi doktoruma gittiğimde götürcem evde dediğin gibi anlatarak. Bakalım nolcak belki ilk seferde değil ama öyle öyle yaparak alışır mı ki?
Allah razı olsun canım güzel de anlatıyorsun açıklıyorsun valla takmayım diyorum ama kaygılarım var sağolasın ilgilendiğin için
aahaahahah böyle bakınca zaman çabuk geçiyorDoğup önce gazıyla sonra uyku sorunuyla sonra atak haftalarıyla sonra yabancılama dönemi, o evresi bu bilmem nesi 2 yaş sendromu derken çokta değil aslında
ahahahah valla benim de o zamanki ruh halime bağlı işteİyi cesaret valla ben bunu doğurur masadan ayrılırım benim kumarım biter direk spiral taktırırım
Bende pazartesi cekilcem sulu ultrason.nasil oluyor agrilimi korkuyorum.Hayır hiç yoktu canm hatta sulu ultrason çekildim temizdi onun üstüne hamile kaldım
Kızlarım arasında 2.5 yaş var senin nekadar olacak canım?Arası olsun biraz 4-5 yaş kadar tavsiyemdir daha yaşamadan neler yaşayabileceğimi düşünüp stresleniyorum
Güzel fikir onuda deneyeyimRica ederim canım benim hatta çocuğu yatır koltuğun üstüne bak doktorculuk oynayalım de karnına elini gezdir canının acimadigjni seninde canının acimayacagini anlasın o yaştaki çocuklar oyunla anlıyorlar..
Dediğin şekilde orda belki canı acıdı iğne oldu doktor çubuk soktu midesi bulandı vs derken çocuğa kötü etki birakmistir
bide bu evrelerden sonra rahatlama geliyor uyuyor kendi oynuyor yürüyor geziyor filan sonra busefer rahatlık hoş geliyoraahaahahah böyle bakınca zaman çabuk geçiyor
ay seninde işin zor valla. Ben direk yeni bebeğinde 1 yaş evresine ışınlanmasını istiyorum oturup oyun oynamaları filanKızlarım arasında 2.5 yaş var senin nekadar olacak canım?
Şimdi en küçüğüm 4 yaşına giriyo nisanda 1 ay sonra tam mayısta kardeşi oluyor inşaAllah bunların arası iyi gibi ama bakalım zaman gösterecek. Ama ben küçükken olmasının avantajının daha çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü aklı çok ermiyor ve çok çabuk alışıyorlar.
Şimdi küçük kızım herşeyin farkında ve beni paylaşamayan bir çocuk çok kıskanç bakalım nasıl olacak bilmiyorum
Ay onları hiç aklımda tutamadımÇok şükür canımboyu kilosu ne kadarmış bize de ön bilgi olur ben de salı gidicem
Biz de şaşırdık dalga mı geçti ciddi mi dedi diye düşündük eşimle biKızz detaylida nasıl gözüküyor göz rengiayy maşallah canim
Ben zor hamile kalıyorum 3 yılda 1 olduDün bi arkadaşımın spiralle dördüncüye hamile kaldığını öğrendim ben şok
Göz rengi çok ilginç gerçekten bana da dese dalga geçiyor sanırımBiz de şaşırdık dalga mı geçti ciddi mi dedi diye düşündük eşimle biama gayet ciddi duruyordu
Tekrar muhalefet olmuş gibi olcam amaBen zor hamile kalıyorum 3 yılda 1 oldubir tanecik yeterli benim için
Ne olsun istiyorsun başıma ne gelsinTekrar muhalefet olmuş gibi olcam ama3 yıl sonra üçüncü tüp bebek denemesiyle kızımı doğurup sonra hiç düşünmediğim anda kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim ve burdayım yine de Rabbim gönlüne göre versin
Yok seninkinin araları bukadar az olsun istememNe olsun istiyorsun başıma ne gelsinmümkünse yani düşünmüyoruz
Ben hamileyken yapılmaması gerek diye biliyorum.Kızlar ben bişey sorucam hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı,zararlı mı ...Benim Philips lumea lazer cihazım var ,yüz,kol ve bacak için kullanmak istiyorum,zararı var mıdır
Mümkünse tek çocuk bana yeter mental olarakta maddi olarakta her türlü yeterli geliyorYok seninkinin araları bukadar az olsun istememben sen zor hamile kalıyorum dedin diye söyledim hani ekstra dikkat et diye
Bu dönemde yapılmaması gerek diye biliyorum, bende de var Philips lumea ara verdim benKızlar ben bişey sorucam hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı,zararlı mı ...Benim Philips lumea lazer cihazım var ,yüz,kol ve bacak için kullanmak istiyorum,zararı var mıdır
Kuzum bu düzeltilmiş ay hesabı tam olarak nasıl? Artuk benim de bilmem gereken şeyler bunlar henüz hiçbir şey bilmiyorum. Ama kitap aldım bunla ilgili gelince başlayacağımBenimde kepçe kulaklar eşime benziyor
benimkide aynı canım doğumu 20 ay düzeltilmiş 17 aylık. Canı isteyince konuşuyor işi düşerse filanyada şunu getir bunu götür şurayı niye dağıttın topla diyince yapıyor hepsini. Kardeş konusunu da anlatıyorum o konuda kalkıp gidiyor dinlemiyormuş gibi ama dinliyor biliyorum. Devamlı dahil ederek çözcez galiba durumu ablalık yaptırarak değilde akranı gibi yaklaşarak.
Rabbim ümidi kestiğin anda veriyorMümkünse tek çocuk bana yeter mental olarakta maddi olarakta her türlü yeterli geliyorYani doktor tüp bebek dedi 2 aşılama tutmadı tam ümidi kestik bebiş geldi doğumdan sonra toparlanınca spiral takarız dedi doktorum ama spirali de sık kontrol ettirmek lazımmış kayıyormuş deri altı implant baktım hormonlar için çok sıkıntıymış ama bakacağız bir çaresine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?