2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aşırı ön yargılı. Umarım büyüyünce bu huyu devam etmez. Mesela kendi doktoruna götürmeden evde konuşuyorum bak aşı iğne yok canın acımıcak doktor amca boyuna kilona bakacak sonra evimize gelcez filan uzun uzun anlatıyorum oraya gidince daha karşıdan girdiği an kıyamet kopuyor ama o muayene salonu onun oldukça tanıdığı yer belki ondan. Bu dediğini kendi doktorumda denicem haftaya detaylı var ama o fazla uzun sürer ona götürmem de kendi doktoruma gittiğimde götürcem evde dediğin gibi anlatarak. Bakalım nolcak belki ilk seferde değil ama öyle öyle yaparak alışır mı ki?
Allah razı olsun canım güzel de anlatıyorsun açıklıyorsun valla takmayım diyorum ama kaygılarım var sağolasın ilgilendiğin için

Rica ederim canım benim hatta çocuğu yatır koltuğun üstüne bak doktorculuk oynayalım de karnına elini gezdir canının acimadigjni seninde canının acimayacagini anlasın o yaştaki çocuklar oyunla anlıyorlar..
Dediğin şekilde orda belki canı acıdı iğne oldu doktor çubuk soktu midesi bulandı vs derken çocuğa kötü etki birakmistir

Arası olsun biraz 4-5 yaş kadar tavsiyemdir daha yaşamadan neler yaşayabileceğimi düşünüp stresleniyorum
Kızlarım arasında 2.5 yaş var senin nekadar olacak canım?
Şimdi en küçüğüm 4 yaşına giriyo nisanda 1 ay sonra tam mayısta kardeşi oluyor inşaAllah bunların arası iyi gibi ama bakalım zaman gösterecek. Ama ben küçükken olmasının avantajının daha çok olduğunu düşünüyorum. Çünkü aklı çok ermiyor ve çok çabuk alışıyorlar.
Şimdi küçük kızım herşeyin farkında ve beni paylaşamayan bir çocuk çok kıskanç bakalım nasıl olacak bilmiyorum

Güzel fikir onuda deneyeyim
Aynen canım bu özel aşıların tamamını oldu rota menenjit filan artık doktordan sıtkı sıyrıldı çocuğun onun iyiliği içindi ama işte
aahaahahah böyle bakınca zaman çabuk geçiyor
bide bu evrelerden sonra rahatlama geliyor uyuyor kendi oynuyor yürüyor geziyor filan sonra busefer rahatlık hoş geliyor
ay seninde işin zor valla. Ben direk yeni bebeğinde 1 yaş evresine ışınlanmasını istiyorum oturup oyun oynamaları filan
Benim kızım 29 Nisan doğumlu nasipse oğlan 6 Mayıs ta doğacak. Aralarında tam 24 ay olacak.
Yani aynı anda büyücekler filan aradan çıkacak o yönleri iyi de ilk bir sene biz aslında yokuz

Ben zor hamile kalıyorum 3 yılda 1 oldu bir tanecik yeterli benim için
Tekrar muhalefet olmuş gibi olcam ama 3 yıl sonra üçüncü tüp bebek denemesiyle kızımı doğurup sonra hiç düşünmediğim anda kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim ve burdayım yine de Rabbim gönlüne göre versin

Ne olsun istiyorsun başıma ne gelsin mümkünse yani düşünmüyoruz

Kızlar ben bişey sorucam hamileyken lazer epilasyon yaptıran var mı,zararlı mı ...Benim Philips lumea lazer cihazım var ,yüz,kol ve bacak için kullanmak istiyorum,zararı var mıdır
Ben hamileyken yapılmaması gerek diye biliyorum.
Ablamla bir güzellik merkezinden paket almıştık, yarısına gelmeden ablamın hamile oldugunu öğrendik direk paket haklarını dondurttular devam ettirmemişlerdi.

Yok seninkinin araları bukadar az olsun istemem ben sen zor hamile kalıyorum dedin diye söyledim hani ekstra dikkat et diye
Mümkünse tek çocuk bana yeter mental olarakta maddi olarakta her türlü yeterli geliyor Yani doktor tüp bebek dedi 2 aşılama tutmadı tam ümidi kestik bebiş geldi doğumdan sonra toparlanınca spiral takarız dedi doktorum ama spirali de sık kontrol ettirmek lazımmış kayıyormuş deri altı implant baktım hormonlar için çok sıkıntıymış ama bakacağız bir çaresine

Kuzum bu düzeltilmiş ay hesabı tam olarak nasıl? Artuk benim de bilmem gereken şeyler bunlar henüz hiçbir şey bilmiyorum. Ama kitap aldım bunla ilgili gelince başlayacağım

Rabbim ümidi kestiğin anda veriyor sağlıkla gelsin var olanına Rabbim uzun ömür versin canım bende doğumdan sonra direk spiral düşüyorum rutinde kontrollerini yaptırırım bi süprizi daha bünyem kaldırmaz gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…