2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
kızlar çok fena salgın var dikkat edin,ben de galiba hastaneden kaptım,daha önce domuz gribi geçirmiştim ona çok benziyor,20+5w sabah bulantı ve kusmalarla güne başladım,tüm vücudum acıyor ayak tabanım bile,aman dikkat edin toplu ortamda durmayın maske kullanmaya başlayın şu salgın geçene kadar

Canım bende iki gündür geceleri iç titremesi ve aşırı üşüme yaşıyorum, midem de bulanıyor. Bugünde ishal oldum. Ağrı benimde var sanırım bende bi salgına yakalandım :/

İzmir Medicana hastanesine giden arkadaşlar vardı grupta ama hatırlayamadım kimlerdi.
Ben önce Cüneyt hocaya gittim biraz gerildim nedense. Sonra başka doktora geçtim Alaaddin beye ama o da çok sessiz ve enerjisi düşük sanki ya sormasam konuşmuyor.
Tekrar değiştirmek de zor geldi baştan anlat süreci falan ama o kadar da para veriyorum içime sinmedi.
Mustafa Melih hoca ya mı geçsem bilenler fikir verse keşke

Kızlar sabah kanamam oldu acile geldim bebekte herhangi bir sorun yok ama riskli gebelik dedi dinlen dedi tekrar kanaman ve suyun gelirse gel direk dediler çok korkuyorum bir problem olur mu
Kanama sebebi neymiş neden riskliymiş ilaç ya da tedavi veremiyorlar mıymış

Canım bende iki gündür geceleri iç titremesi ve aşırı üşüme yaşıyorum, midem de bulanıyor. Bugünde ishal oldum. Ağrı benimde var sanırım bende bi salgına yakalandım :/
benim de ishalim başlayacak sanırım,karnım gurulduyor,çok geçmiş olsun sana da,hıphızlı iyileşip toparlarız inşallah

ay 21+5w yanlış yazmışım,ben ilk bulantıları normal gebelik bulantılarım sandım ama tuzdan bağımsız asla geçmeyen şekilde,çocuk da normalde pek hareket etmez ama sabahtan beri o da tekme atıp duruyor,tek temennim onun içimde hareketli olması yoksa kafayı yerdim

O alacağını alıyodur senin depolarından sen merak etme bak ortalama yazan ölçüde çıkmış tam hem kız çocukları daha zarif minyon olurmuş

Çok geçmiş olsun umarım toparlarsın bir an önce

Kızlar sabah kanamam oldu acile geldim bebekte herhangi bir sorun yok ama riskli gebelik dedi dinlen dedi tekrar kanaman ve suyun gelirse gel direk dediler çok korkuyorum bir problem olur mu
Neden olmuş peki kanama yani öncesinde var mıydı bir belirti bir şey?

benim de ishalim başlayacak sanırım,karnım gurulduyor,çok geçmiş olsun sana da,hıphızlı iyileşip toparlarız inşallah
İnşallah canım benim napıyorsun sen bu süreçte daha önce doktora gitmiş miydin? Doktora gitsek napıcaklar bu duruma onu da anlamış değilim evde geçmesini bekliyorum resmen

Benimde öyle sürekli tekme atıyor dedim acaba mini kasılmalar mı bu ne oluyor. Benimde ilk üç aydaki gibi bulantılarım yastık yorgan yine kokmaya başladı

İnşallah canım benim napıyorsun sen bu süreçte daha önce doktora gitmiş miydin? Doktora gitsek napıcaklar bu duruma onu da anlamış değilim evde geçmesini bekliyorum resmen
ben doğal tarhana ve meyveyle direniyorum zaten raporlu da değilim çalışıyorum,ama malesef cidden istirahat ve meyveyle iyileşme bekliyorum ben de,gitsem de bişey takmayacaklar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…