Hiç ağrılı değil kısa sürüyor merak etmeyinBende pazartesi cekilcem sulu ultrason.nasil oluyor agrilimi korkuyorum.
Amin inşallah hepimizinkine sağlık versinRabbim ümidi kestiğin anda veriyorsağlıkla gelsin var olanına Rabbim uzun ömür versin canım bende doğumdan sonra direk spiral düşüyorum rutinde kontrollerini yaptırırım bi süprizi daha bünyem kaldırmaz gibi geliyor
Çok aşırı kıskanç bir yapısı yoksa hiç düşünme aralarının az olması bence çok güzel birşeyGüzel fikir onuda deneyeyim
Aynen canım bu özel aşıların tamamını oldu rota menenjit filan artık doktordan sıtkı sıyrıldı çocuğunonun iyiliği içindi ama işte
bide bu evrelerden sonra rahatlama geliyor uyuyor kendi oynuyor yürüyor geziyor filan sonra busefer rahatlık hoş geliyor
ay seninde işin zor valla. Ben direk yeni bebeğinde 1 yaş evresine ışınlanmasını istiyorum oturup oyun oynamaları filan
Benim kızım 29 Nisan doğumlu nasipse oğlan 6 Mayıs ta doğacak. Aralarında tam 24 ay olacak.
Yani aynı anda büyücekler filan aradan çıkacak o yönleri iyi de ilk bir sene biz aslında yokuz
Canım bak kitap konusunda inci candemirin kitaplarını tavsiye ederim hatta instagramda ve youtube de çok videosu var süreçle taburculuk sonrasıyla rutin kontrolleriyle alakalı uzmanlarla videolar çekmiş faydalı bilgiler var bi göz at istersen.Kuzum bu düzeltilmiş ay hesabı tam olarak nasıl? Artuk benim de bilmem gereken şeyler bunlar henüz hiçbir şey bilmiyorum. Ama kitap aldım bunla ilgili gelince başlayacağım
Hemde çok yeterliAmin inşallah hepimizinkine sağlık versinsüpriz yeterli olmuştur zaten sana ömürlük
Aslında kucağımda bi bebek gördüğünde kendini yırtıyor illa bırakıp onu alcam ama doktor kıskanmayı henüz bilmez diyor nasıl oluyorsa o işÇok aşırı kıskanç bir yapısı yoksa hiç düşünme aralarının az olması bence çok güzel birşey
Şuan arkadaş gibi benimkiler elhamdulillah. Tabi arada didişiyorlar ama olası şeyler.
Bu konuyu araştırmadım ama kalıcı ojeyi ben de ayda 1 e indirdim. Yapmadan da güneş kremi kullanıyorum. Senin yerinde olsam lazere bi süre ara verirdim ama baktın olcak gibi değil daha az sıklıkla yapardım herhalde bi doktora sormak lazım
Ben hamileyken yapılmaması gerek diye biliyorum.
Ablamla bir güzellik merkezinden paket almıştık, yarısına gelmeden ablamın hamile oldugunu öğrendik direk paket haklarını dondurttular devam ettirmemişlerdi.
Lazer epilasyon bebeğe bir zarar vermez, çünkü dalga boyları bebeğe kadar ulaşamaz. Fakat bir anne adayı hamile olduğu dönemde çeşitli hormonal değişiklikler yaşamaktadır. Bu yüzden hamilelikte lazer yaptıran bir anne adayı kıllarda azalma yerine artış bile gözlemleyebilir. Lazer epilasyonlar hamile bir kadında olumlu bir etki göstermediği gibi ters bir etki gösterebilir. Ayrıca hassaslaşan cilt üzerinde tahriş, yanma, acıma gibi durumlar söz konusu olur..Bu dönemde yapılmaması gerek diye biliyorum, bende de var Philips lumea ara verdim ben
Ya internetten bakınca çok ağır hamileler için yazıyordu. Eksiklik yaşayanlara bile en fazla haftada 2 gibi gördüm. İnşallah normal dozlar verilmiştir ben de gün aşırı kullanacağım şimdilikBen kullanıyorum22.haftadayım ama d vitaminini gün aşırı kullanıyorum
Ben de onun kitaplarını aldım kuzumCanım bak kitap konusunda inci candemirin kitaplarını tavsiye ederim hatta instagramda ve youtube de çok videosu var süreçle taburculuk sonrasıyla rutin kontrolleriyle alakalı uzmanlarla videolar çekmiş faydalı bilgiler var bi göz at istersen.
Bu düzeltilmiş ay konusu şöyle şimdi senin prenses 1 ocakta doğdu bu kronolojik doğumu oluyor tüm doğum günleri aşıları vs kronolojik ay üzerinden yapılıyor. Düzeltilmiş ay ise anneyle kavuştuğu taburcu olduğu gün ilk doğduğu gün sayılıyor.
Atıyorum 1 martta taburcu oldu. Prenses kronolojik 2 aylık düzeltilmiş olarak 1 günlük olacak.
Neden bu düzeltilmiş ay önemseniyor onunda olayı şu. Bebeğin gelişimi düzeltilmiş ay üzerinden takip ediliyor yaklaşık 3 yaşına kadar böyle sonra yaşıtlarını tam yakalıyor. Yani 9 aylıkken sen onu 7 aylık olarak düşünüp neden hala tam desteksiz oturmadı diye düşünmezsin mesela yada 14 aylıkken sen onu 12 aylık düşünüp neden yürümedi demezsin.
Benim kızım çoğu yönden yaşıtlarını yakaladı Şuan 20 aylık gibi ama mesela konuşma 17 aylık gibi nadir iki heceli cümleler kuruyor. Bi kaç aya o konudada gelişeceğini düşünüyorum.
Teşekkür ederimHiç ağrılı değil kısa sürüyor merak etmeyin
yapılmama nedeni sadece etkisi az olması değil bu konuda yeterli bilimsel çalışma olmadığı için tanıdığım hiçbir perinatalog kesinlikle önermiyor.Lazer epilasyon bebeğe bir zarar vermez, çünkü dalga boyları bebeğe kadar ulaşamaz. Fakat bir anne adayı hamile olduğu dönemde çeşitli hormonal değişiklikler yaşamaktadır. Bu yüzden hamilelikte lazer yaptıran bir anne adayı kıllarda azalma yerine artış bile gözlemleyebilir. Lazer epilasyonlar hamile bir kadında olumlu bir etki göstermediği gibi ters bir etki gösterebilir. Ayrıca hassaslaşan cilt üzerinde tahriş, yanma, acıma gibi durumlar söz konusu olur..
İnternet te böyle bir bilgiye ulaştım yapılmama nedeni hormonal durumlardan dolayı etkisinin az olması yada olmamasıymış yani bebeğe zararı yokmuş öyle diyorlar...
Tabii ki de yapıp yapmamak sana kalmış ama bu süreçte ben yapmama kararı aldım zaten şurada dogumlarimiza 4 ay gibi bir zaman kaldı sonrasında düzenli yaparım dedim. Hormonlardan dolayı bazı tüyler doğumdan sonra dokuluyormuş onları da lazerle alıp tamamen tüylü olmaz istemiyorum lazer epilasyon merkezleri de hamilelik döneminde yapmak istemiyorsa küçük de olsa bir sorun olabilir gibi düşündüm o yüzden 4 ay daha bekleyeceğimLazer epilasyon bebeğe bir zarar vermez, çünkü dalga boyları bebeğe kadar ulaşamaz. Fakat bir anne adayı hamile olduğu dönemde çeşitli hormonal değişiklikler yaşamaktadır. Bu yüzden hamilelikte lazer yaptıran bir anne adayı kıllarda azalma yerine artış bile gözlemleyebilir. Lazer epilasyonlar hamile bir kadında olumlu bir etki göstermediği gibi ters bir etki gösterebilir. Ayrıca hassaslaşan cilt üzerinde tahriş, yanma, acıma gibi durumlar söz konusu olur..
İnternet te böyle bir bilgiye ulaştım yapılmama nedeni hormonal durumlardan dolayı etkisinin az olması yada olmamasıymış yani bebeğe zararı yokmuş öyle diyorlar...
Böyle araştırarak bu süreç geçecek. özellikle taburculuk sonrası videoları da çok iş görüyorBen de onun kitaplarını aldım kuzumvideolarına da baktım. Zaten sizle konuşup öyle videolar izleyerek ayakta duruyorum diyebilirim
Maşallah kuzum prensesine
Amin kuzum amin inşallahBöyle araştırarak bu süreç geçecek. özellikle taburculuk sonrası videoları da çok iş görüyorsağol canım darısı senin prensesin başıma inşallah sağlıkla
Amaannn milletin yumurtası spiral bile tanımıyor maşallah,Dün bi arkadaşımın spiralle dördüncüye hamile kaldığını öğrendim ben şok
8 yıldır normal yolla hiç hamile kalamayan benDün bi arkadaşımın spiralle dördüncüye hamile kaldığını öğrendim ben şok
spiralliyken alıp verilen +-7 kilo stalin pozisyonunu değiştirdiği için etkinliğini azaltıyor kilo alıp germiş olabilir arkadaşınDün bi arkadaşımın spiralle dördüncüye hamile kaldığını öğrendim ben şok
Alttaki imzanda tam olarak öyle yazıyor senin minnoş çok uyumlu deseneAy onları hiç aklımda tutamadımkiloya 470 gr dedi boyuna 26-27 cm gibi bir şey demişti sanırım. Eve gidince bakayım kağıtlarda yazıyordur belki
Amaannn milletin yumurtası spiral bile tanımıyor maşallah,
Vallahi bende maşallah dedim zor iş yani8 yıldır normal yolla hiç hamile kalamayan benmaşallah diyeyim arkadaşınıza.
bu detayı bilmiyodum aslında şöyle üçüncü çocuk yanlış hatırlamıyosam 10 aylık filan yani hadi olsun 12 aylık. Bu durumda doğumdan sonra taktırdıysa haliyle arada geçen aylarda kilo vermiştir o sebeple dediğin olurspiralliyken alıp verilen +-7 kilo stalin pozisyonunu değiştirdiği için etkinliğini azaltıyor kilo alıp germiş olabilir arkadaşın
Senin detaylı nezamandıAlttaki imzanda tam olarak öyle yazıyor senin minnoş çok uyumlu desene
Ay evet öyleymiş gerçektenAlttaki imzanda tam olarak öyle yazıyor senin minnoş çok uyumlu desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?