- 3 Kasım 2023
- 221
- 245
- 18
mini kasılmalar değildir kuzu ya aklına getirme,bence hastalık da bir stres ya stres bebeğin hissedebildiği bi şey ondan hareketleri artmıştır bi de istemsiz kusmalardan sıvısız da kalıyoruzBenimde öyle sürekli tekme atıyor dedim acaba mini kasılmalar mı bu ne oluyor. Benimde ilk üç aydaki gibi bulantılarım yastık yorgan yine kokmaya başladı
Canım ben gidiyorum Medicanaya. Önce Prof Mehmet tunç canda var ona gittim erken doğum sebebini sordu bana ne dedilerse anlattım dalga geçer gibi bi tavır takındı aşırı sinir oldum birazda tartıştım.İzmir Medicana hastanesine giden arkadaşlar vardı grupta ama hatırlayamadım kimlerdi.
Ben önce Cüneyt hocaya gittim biraz gerildim nedense. Sonra başka doktora geçtim Alaaddin beye ama o da çok sessiz ve enerjisi düşük sanki ya sormasam konuşmuyor.
Tekrar değiştirmek de zor geldi baştan anlat süreci falan ama o kadar da para veriyorum içime sinmedi.
Mustafa Melih hoca ya mı geçsem bilenler fikir verse keşke
Kesinlikle aynıyız. Hatta hamile kaldığımdan beri ilk defa bugün balık yedimAy evet öyleymiş gerçektenoğlumda yediğime içtiğime çok dikkat ediyordum bunda o kadar düzenli beslenemiyorum eşim de diyor bebek zayıf ve kısa olacak senin yüzünden
Haftada bir somon yerdim her gün muzlu süt içerdim kaşar peyniri de bebişe kilo aldırıyor diye yerdim. Şimdi hiiiççbalık zaten midemi bulandırıyor süt de öyle muz da tatlı geliyor yiyemiyorum. Genler devreye girer inşallah da uzun olur yine
Eşim dahil etrafımdaki herkes hasta kimseyle görüşmüyorum eşimi de direk serum yemeye gönderdim toparlasın gelsin diye. Çok geçmiş olsun canım iyice korkmaya başladım bende şu salgından.kızlar çok fena salgın var dikkat edin,ben de galiba hastaneden kaptım,daha önce domuz gribi geçirmiştim ona çok benziyor,20+5w sabah bulantı ve kusmalarla güne başladım,tüm vücudum acıyor ayak tabanım bile,aman dikkat edin toplu ortamda durmayın maske kullanmaya başlayın şu salgın geçene kadar
canım kendi doktorunla görüşebildin mi bide ona baktır sebep ne bilinmiyor mu ŞuanKızlar sabah kanamam oldu acile geldim bebekte herhangi bir sorun yok ama riskli gebelik dedi dinlen dedi tekrar kanaman ve suyun gelirse gel direk dediler çok korkuyorum bir problem olur mu
Benimde cuma. Hadi hayırlı güzel haberlerle gel darısı başıma olsunSalı günüüü
Benim haftaya pazartesi gelmedi geçmedi günler yaBenimde cuma. Hadi hayırlı güzel haberlerle gel darısı başıma olsun
Ya ben anlamıyorum doktorları tel. dahi almadım son aylarda alırım diye düşündüm.Canım ben gidiyorum Medicanaya. Önce Prof Mehmet tunç canda var ona gittim erken doğum sebebini sordu bana ne dedilerse anlattım dalga geçer gibi bi tavır takındı aşırı sinir oldum birazda tartıştım.
Sonra epey araştırdım Hakan sabırlı var operatör doktor. Sonraki tüm kontrollerimde kendisine gittim. Anlayışlı insanı dinliyor yargılamadan düzeltmeler yapıyor güler yüzlü.
Onunda tek sıkıntısı mesela bugün aradın yarına randevu bulamıyorsun en az 1 hafta sonraya var full çekiyor. Aslında bununda sebebi araya hasta kabul etmiyor acil durum olmadıkça bu sayede randevu günün gelince tam saatinde girebiliyorsun.
Mesela ilk diğer doktora hemen ertesi güne bulabilmiştim randevu ama Hakan sabırlı da böyle bişey yok. O durumda bazen sıkıntılı olsada sonuç olarak işime geliyor. Ha bide msjlara sorulara gün içinde biraz geç cevap verebiliyor. Ama genel olarak memnunum bi değerlendirilmesi gereken doktor.
benim de perşembe,sırayla buraya iyi haberler dolduralım canım kızlarBenimde cuma. Hadi hayırlı güzel haberlerle gel darısı başıma olsun
Hosgeldin aramıza bende de aynı durum var enfeksıyon cıktı ama tamamen buna mı baglı bılmıyorum burda bı arkadasda enfeksıyon yoktu onda da aynı seyler vardı benımkı şükür biraz hafifledi ama 10 gündür vardı neredeyse bende 19 haftalığımKızlar selam aleyküm benim böyle kasıklarıma doğru iğne batması Ağrı birkaç gündür sürekli devam ediyor 18 haftalığım acaba aranızda benim gibi ağrısı olan var mı
Canım keşke kusabilsemde rahatlasam kusamamak ve ateş çok fena yaptı eşimde evde yok işte saatlerdir uyuyorum. Şimdi kalktım da bi sıcak suya zencefil atıp içeceğimmini kasılmalar değildir kuzu ya aklına getirme,bence hastalık da bir stres ya stres bebeğin hissedebildiği bi şey ondan hareketleri artmıştır bi de istemsiz kusmalardan sıvısız da kalıyoruz
Hoş buldum teşekkür ederim canım enim de 1 2 3 gündür sürekli böyle iğne batması kasıklarda ağrı karnın yanlarında kramp tarzı şeyler oluyor ben de anlamış değilim ilk defa başıma geliyor Bir de ilk hamilelik insanın endişeleniyor ister istemez 10 gün önce enfeksiyon için tahlil vermiştim temiz çıkmıştı ağrıların sebebini ben de anlamadımHosgeldin aramıza bende de aynı durum var enfeksıyon cıktı ama tamamen buna mı baglı bılmıyorum burda bı arkadasda enfeksıyon yoktu onda da aynı seyler vardı benımkı şükür biraz hafifledi ama 10 gündür vardı neredeyse bende 19 haftalığım
Benim iştahım tamamiyle kesildi nasıl bi şeyse böyle su bile içemedim bugün, olmadı rapor al canım dinlen nasıl gideceksin işe benim bi adım atmaya bile halim yok.ben doğal tarhana ve meyveyle direniyorum zaten raporlu da değilim çalışıyorum,ama malesef cidden istirahat ve meyveyle iyileşme bekliyorum ben de,gitsem de bişey takmayacaklar biliyorum
Bende anlamadım cuma günü ayrıntılıultrasona gidicem doktora o zaman sorucam yazarım buraya sonucu ınsallahHoş buldum teşekkür ederim canım enim de 1 2 3 gündür sürekli böyle iğne batması kasıklarda ağrı karnın yanlarında kramp tarzı şeyler oluyor ben de anlamış değilim ilk defa başıma geliyor Bir de ilk hamilelik insanın endişeleniyor ister istemez 10 gün önce enfeksiyon için tahlil vermiştim temiz çıkmıştı ağrıların sebebini ben de anlamadım
Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasona gittiğin zaman beni de etiketler misin canım inşallah normal şeylerdir bunlar insan ister istemez endişeleniyorBende anlamadım cuma günü ayrıntılıultrasona gidicem doktora o zaman sorucam yazarım buraya sonucu ınsallah
zencefili gebelikte dikkatli tüketmen lazım bebeğim ona göre atCanım keşke kusabilsemde rahatlasam kusamamak ve ateş çok fena yaptı eşimde evde yok işte saatlerdir uyuyorum. Şimdi kalktım da bi sıcak suya zencefil atıp içeceğim
benim de iştahım gitti yediklerim de durmuyor ne lanet bi şey bu hastalıkBenim iştahım tamamiyle kesildi nasıl bi şeyse böyle su bile içemedim bugün, olmadı rapor al canım dinlen nasıl gideceksin işe benim bi adım atmaya bile halim yok.
gaz sancısı gibi olmasın ben de dediğiniz tarzda ağrılarım oluyor ama gaz sancısı oluyor geneldeHoş buldum teşekkür ederim canım enim de 1 2 3 gündür sürekli böyle iğne batması kasıklarda ağrı karnın yanlarında kramp tarzı şeyler oluyor ben de anlamış değilim ilk defa başıma geliyor Bir de ilk hamilelik insanın endişeleniyor ister istemez 10 gün önce enfeksiyon için tahlil vermiştim temiz çıkmıştı ağrıların sebebini ben de anlamadım
Tabikide canım ama sen gene de bi idrar ver benım sanırım ilaçlardan sonra hafifledi gibi geldi bide magnezyumu her gün almaya basladımHayırlısıyla ayrıntılı ultrasona gittiğin zaman beni de etiketler misin canım inşallah normal şeylerdir bunlar insan ister istemez endişeleniyor
Ben de hiç sevmiyorum balık senede 1-2 ancak yiyoruzKesinlikle aynıyız. Hatta hamile kaldığımdan beri ilk defa bugün balık yedimben genel olarak balık sevmem evde asla pişmez dışarda yeriz. Ben sevmem diye çocuğa da yedirmiyorum açıkçası orda hatalıyım balık yağıyla işi götürmeye çalışıyorum. İlkinde sevmesemde her hafta yerdim şimdi oda yok muzlu süt kaşar filan hakgetire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?