2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benimde öyle sürekli tekme atıyor dedim acaba mini kasılmalar mı bu ne oluyor. Benimde ilk üç aydaki gibi bulantılarım yastık yorgan yine kokmaya başladı
mini kasılmalar değildir kuzu ya aklına getirme,bence hastalık da bir stres ya stres bebeğin hissedebildiği bi şey ondan hareketleri artmıştır bi de istemsiz kusmalardan sıvısız da kalıyoruz

Canım ben gidiyorum Medicanaya. Önce Prof Mehmet tunç canda var ona gittim erken doğum sebebini sordu bana ne dedilerse anlattım dalga geçer gibi bi tavır takındı aşırı sinir oldum birazda tartıştım.
Sonra epey araştırdım Hakan sabırlı var operatör doktor. Sonraki tüm kontrollerimde kendisine gittim. Anlayışlı insanı dinliyor yargılamadan düzeltmeler yapıyor güler yüzlü.

Onunda tek sıkıntısı mesela bugün aradın yarına randevu bulamıyorsun en az 1 hafta sonraya var full çekiyor. Aslında bununda sebebi araya hasta kabul etmiyor acil durum olmadıkça bu sayede randevu günün gelince tam saatinde girebiliyorsun.
Mesela ilk diğer doktora hemen ertesi güne bulabilmiştim randevu ama Hakan sabırlı da böyle bişey yok. O durumda bazen sıkıntılı olsada sonuç olarak işime geliyor. Ha bide msjlara sorulara gün içinde biraz geç cevap verebiliyor. Ama genel olarak memnunum bi değerlendirilmesi gereken doktor.

Kesinlikle aynıyız. Hatta hamile kaldığımdan beri ilk defa bugün balık yedim ben genel olarak balık sevmem evde asla pişmez dışarda yeriz. Ben sevmem diye çocuğa da yedirmiyorum açıkçası orda hatalıyım balık yağıyla işi götürmeye çalışıyorum. İlkinde sevmesemde her hafta yerdim şimdi oda yok muzlu süt kaşar filan hakgetire

Eşim dahil etrafımdaki herkes hasta kimseyle görüşmüyorum eşimi de direk serum yemeye gönderdim toparlasın gelsin diye. Çok geçmiş olsun canım iyice korkmaya başladım bende şu salgından.
Kızlar sabah kanamam oldu acile geldim bebekte herhangi bir sorun yok ama riskli gebelik dedi dinlen dedi tekrar kanaman ve suyun gelirse gel direk dediler çok korkuyorum bir problem olur mu
canım kendi doktorunla görüşebildin mi bide ona baktır sebep ne bilinmiyor mu Şuan

Ya ben anlamıyorum doktorları tel. dahi almadım son aylarda alırım diye düşündüm.
Hiç uzatmam sohbeti de.
Ama bir şey sorunca dediğin gibi alaycı ifade hissediyorum sorduğumda işte tetanoz aşısı vs.
Hakan beye bakayım olmadı.
Buca kadın doğumda bana denilenleri anlatmıştım sanki mesleki olarak kötülüyorum gibi algılıyor. Savunuyor. Ağzından lafı cımbızla alıyorum. Bana diyor ki instagram hesabım var orada hepsini anlattım
Herkes bıkmış valla mesleğinden artık

Kızlar selam aleyküm benim böyle kasıklarıma doğru iğne batması Ağrı birkaç gündür sürekli devam ediyor 18 haftalığım acaba aranızda benim gibi ağrısı olan var mı

Kızlar selam aleyküm benim böyle kasıklarıma doğru iğne batması Ağrı birkaç gündür sürekli devam ediyor 18 haftalığım acaba aranızda benim gibi ağrısı olan var mı
Hosgeldin aramıza bende de aynı durum var enfeksıyon cıktı ama tamamen buna mı baglı bılmıyorum burda bı arkadasda enfeksıyon yoktu onda da aynı seyler vardı benımkı şükür biraz hafifledi ama 10 gündür vardı neredeyse bende 19 haftalığım

mini kasılmalar değildir kuzu ya aklına getirme,bence hastalık da bir stres ya stres bebeğin hissedebildiği bi şey ondan hareketleri artmıştır bi de istemsiz kusmalardan sıvısız da kalıyoruz
Canım keşke kusabilsemde rahatlasam kusamamak ve ateş çok fena yaptı eşimde evde yok işte saatlerdir uyuyorum. Şimdi kalktım da bi sıcak suya zencefil atıp içeceğim

Hoş buldum teşekkür ederim canım enim de 1 2 3 gündür sürekli böyle iğne batması kasıklarda ağrı karnın yanlarında kramp tarzı şeyler oluyor ben de anlamış değilim ilk defa başıma geliyor Bir de ilk hamilelik insanın endişeleniyor ister istemez 10 gün önce enfeksiyon için tahlil vermiştim temiz çıkmıştı ağrıların sebebini ben de anlamadım

ben doğal tarhana ve meyveyle direniyorum zaten raporlu da değilim çalışıyorum,ama malesef cidden istirahat ve meyveyle iyileşme bekliyorum ben de,gitsem de bişey takmayacaklar biliyorum
Benim iştahım tamamiyle kesildi nasıl bi şeyse böyle su bile içemedim bugün, olmadı rapor al canım dinlen nasıl gideceksin işe benim bi adım atmaya bile halim yok.

Bende anlamadım cuma günü ayrıntılıultrasona gidicem doktora o zaman sorucam yazarım buraya sonucu ınsallah

Bende anlamadım cuma günü ayrıntılıultrasona gidicem doktora o zaman sorucam yazarım buraya sonucu ınsallah
Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasona gittiğin zaman beni de etiketler misin canım inşallah normal şeylerdir bunlar insan ister istemez endişeleniyor

Canım keşke kusabilsemde rahatlasam kusamamak ve ateş çok fena yaptı eşimde evde yok işte saatlerdir uyuyorum. Şimdi kalktım da bi sıcak suya zencefil atıp içeceğim
zencefili gebelikte dikkatli tüketmen lazım bebeğim ona göre at

Benim iştahım tamamiyle kesildi nasıl bi şeyse böyle su bile içemedim bugün, olmadı rapor al canım dinlen nasıl gideceksin işe benim bi adım atmaya bile halim yok.
benim de iştahım gitti yediklerim de durmuyor ne lanet bi şey bu hastalık

gaz sancısı gibi olmasın ben de dediğiniz tarzda ağrılarım oluyor ama gaz sancısı oluyor genelde

Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasona gittiğin zaman beni de etiketler misin canım inşallah normal şeylerdir bunlar insan ister istemez endişeleniyor
Tabikide canım ama sen gene de bi idrar ver benım sanırım ilaçlardan sonra hafifledi gibi geldi bide magnezyumu her gün almaya basladım

Ben de hiç sevmiyorum balık senede 1-2 ancak yiyoruz faydalı diye hamilelikte yiyordum sonra bıraktım işte ay inşallah ikinciler de sağlıklı olur ya şimdiden böyle bir salmışlık oldu nedense gerçi midem de almıyor o da etkili ama ne bileyim insan suçluluk duyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…