- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Hadi inşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz bende geçen hafta aldım randevuyu cumaya anca bulabildim heryer full yaBenim haftaya pazartesi gelmedi geçmedi günler ya
aynen bende o Mehmet tunç canda var ay tartıştım yani o derece sinirimi bozduYa ben anlamıyorum doktorları tel. dahi almadım son aylarda alırım diye düşündüm.
Hiç uzatmam sohbeti de.
Ama bir şey sorunca dediğin gibi alaycı ifade hissediyorum sorduğumda işte tetanoz aşısı vs.
Hakan beye bakayım olmadı.
Buca kadın doğumda bana denilenleri anlatmıştım sanki mesleki olarak kötülüyorum gibi algılıyor. Savunuyor. Ağzından lafı cımbızla alıyorum. Bana diyor ki instagram hesabım var orada hepsini anlattım
Herkes bıkmış valla mesleğinden artık
Islaklık mı gördün canım yoksa sıkınca mı geldi anlamadım erken değil mi bence yarın bı doktoruna git hormonlardandır da en azından kafan rahatlatCanim sen tecrubeli bir annesin diger anneleri suan şok icinde oldugum icin aklima getiremedim sol gogsumden süt geliyor saka gibi ben suan 24+2yim ayy normal bi durum mugulumsebebek
Canım normal değil diye biliyorum haftada erken daha. Sıkma meme ucunu elleme uyarma akmasın daha fazla. Korkutmak gibi olmasın yine doktoruna danışırsın ama böyle doğum öncesi süt gelmesi ve uyarılması doğumu tetikler diye okumuştum.Canim sen tecrubeli bir annesin diger anneleri suan şok icinde oldugum icin aklima getiremedim sol gogsumden süt geliyor saka gibi ben suan 24+2yim ayy normal bi durum mugulumsebebek
Aaa hadi arka arkaya olduk hepimiz.benim de perşembe,sırayla buraya iyi haberler dolduralım canım kızlar
o haftalarda benimde olmuştu canım hatta burda bende sormuştum kızlara aynı şeyi yaşadılar mı diye ya rahim büyüyordu yada o dönem pek ayaklarıma dikkat etmiyordum çorapsız terliksiz üşütmekten oluyodu. Kendime dikkat edince geçtiKızlar selam aleyküm benim böyle kasıklarıma doğru iğne batması Ağrı birkaç gündür sürekli devam ediyor 18 haftalığım acaba aranızda benim gibi ağrısı olan var mı
aynen aynen birebir aynı durumlarımızBen de hiç sevmiyorum balık senede 1-2 ancak yiyoruzfaydalı diye hamilelikte yiyordum sonra bıraktım işte ay inşallah ikinciler de sağlıklı olur ya şimdiden böyle bir salmışlık oldu nedense gerçi midem de almıyor o da etkili ama ne bileyim insan suçluluk duyuyor
Banu çiftçinin uygulamasını takip ediyorum orada normal diyordu canım yanlış hatırlamıyorsam bu haftalarda gelebilirmişCanim sen tecrubeli bir annesin diger anneleri suan şok icinde oldugum icin aklima getiremedim sol gogsumden süt geliyor saka gibi ben suan 24+2yim ayy normal bi durum mugulumsebebek
Canim sıkınca geldiIslaklık mı gördün canım yoksa sıkınca mı geldi anlamadım erken değil mi bence yarın bı doktoruna git hormonlardandır da en azından kafan rahatlat
Ay valla benzer şeylerHadi inşallah güzel haberlerle gelelim hepimiz bende geçen hafta aldım randevuyu cumaya anca bulabildim heryer full ya
aynen bende o Mehmet tunç canda var ay tartıştım yani o derece sinirimi bozdu
Ben Ege’de yaptım ilk doğumu sebep olarak tansiyon dediler rahim ağzı kısalması dediler diyorum gülüyor o öyle olmaz bu böyle olmaz Ege üniversitesinde acilden girişle doğurdum nekadar neyi açıklarlarki sizce anca dedikleri bu dedim böyle salak saçma bıyık altı gülüşler filan parçalıcaktım adamı
Aynılarını Hakan hocaya anlattım gel bi ultrasonda bakalım filan dedi baktı seni daha önce kimse dinlemedi mi dedi yok hocam hatta dalga geçer gibi davrandı doktor dedim. Bu işte bi iş var rahim ağzı kısalması olamaz gel biz sana bi genetik test yapalım dedi neticede hiç bilmediğim genetik pıhtılaşmam olduğunu öğrendim.
Tetanoz sordum iki gebelik arası yakın olduğundan tek doz 28. Haftada yapılsın dedi. Yeni eve taşındık buranın Sağlıkocağı sıkıntılı filan diye durumumu anlattım gelirken eczaneden al bi iğne yaparım ben sana dedi.
Yani genel olarak insanı dinliyor anlıyor dediğim gibi tek sıkıntı randevuları fazla yoğun.
Google’dan de yorumlarına bak ben ona dayanarak gittim sanırım doğumu da onla yaparım inşallah bi sıkıntı çıkmazsa
Ayy çok garip araştırıyorum aslında normal bir şeymiş o anki şokla yazdım buraya ama bir daha ellemem de donma vs olmaz dimiCanım normal değil diye biliyorum haftada erken daha. Sıkma meme ucunu elleme uyarma akmasın daha fazla. Korkutmak gibi olmasın yine doktoruna danışırsın ama böyle doğum öncesi süt gelmesi ve uyarılması doğumu tetikler diye okumuştum.
Bende nokta gibi bazen görünüyordu ama öyle akmamıştı hiç sıkmadım ellemedim sende elleme bişey olmaz Allahın izniyle
Ayy çok garip gerçekten bende googledan baktım evet normal diyorBanu çiftçinin uygulamasını takip ediyorum orada normal diyordu canım yanlış hatırlamıyorsam bu haftalarda gelebilirmiş
Benim arada hep geliyordu gebelik öncesiAyy çok garip araştırıyorum aslında normal bir şeymiş o anki şokla yazdım buraya ama bir daha ellemem de donma vs olmaz dimi
Evet canım hatırladım seni de bende çorabımı hıc çıkarmıyorum artık faydası oluyorAaa hadi arka arkaya olduk hepimiz.
Salı
Perşembe
Cuma
Ve sonraki pazartesi
Önümüzdeki hafta bol detaylı var. Hepimiz güzel haberlerle gelelim
o haftalarda benimde olmuştu canım hatta burda bende sormuştum kızlara aynı şeyi yaşadılar mı diye ya rahim büyüyordu yada o dönem pek ayaklarıma dikkat etmiyordum çorapsız terliksiz üşütmekten oluyodu. Kendime dikkat edince geçti
aynen aynen birebir aynı durumlarımızay evet bi salmışlık var ama Allahın izniyle sağlıkla gelir bebişlerimiz inşallah
Sıkma sıkmaCanim sıkınca geldi
Benim arada hep geliyordu gebelik öncesi. Prolaktin yükseldikçe oluyor gebelikte korkma hiç.
meme başı oksitosinden ötürü erken doğumu tetikliyor çok fazla uyarma yapmamaya dikkat edersen hiçbi şey olmazAyy çok garip gerçekten bende googledan baktım evet normal diyor
Allah affetsin çok guldumSıkma sıkmacanım afedersin benım eşim cok oynuyor hatta daha da ılerı gıdıyor artık bunu duyunca yasak koymam lazım ay
Tamam canım çok teşekkür ederim dikkat edicemmeme başı oksitosinden ötürü erken doğumu tetikliyor çok fazla uyarma yapmamaya dikkat edersen hiçbi şey olmaz
Yok bişey olmaz uyarma ama ucunuAyy çok garip araştırıyorum aslında normal bir şeymiş o anki şokla yazdım buraya ama bir daha ellemem de donma vs olmaz dimi
valla bende aynıyım canım dikkat ediyorum artık çorap terlik filan. ciddi faydası oldu bendedeEvet canım hatırladım seni de bende çorabımı hıc çıkarmıyorum artık faydası oluyor
Ucundaki beyaz noktalara dokunmuyorum ilk zamanlar sıkıyordum iyi bir şey olmadığını öğrenince vazgecmistimYok bişey olmaz uyarma ama ucunuBende mesela beyaz nokta oluyordu sıksam gelecek gibi hiç ellemedim. Kanallar açılmasın beklesin biraz daha
valla bende aynıyım canım dikkat ediyorum artık çorap terlik filan. ciddi faydası oldu bendede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?