2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben çok dikkat ediyorum üşütmemeye bakalım artık inşallah bir an önce geçer

Senin meme ucunla derdin ne yahu bi rahat bırak onları sıkma sağını solunu elleme akıtma bi sal rahat etsinler

Benim de bebis biraz onden gidiyor detayli icin emin olamadim normalde 22 de gitmek istiyorum ki biraz daha eli yuzu gorulsun ama onde giderse kacirirsam diye de uzuluyorm 10 gun falan fark var 22 haftayi gecirsek bakmaz mi

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun yaşadığınız olay için çok üzüldüm malesef 1 ay kadar önce ben de bebeğimi kaybettim. Kaç haftalıktı acaba bebeğiniz. Kaybetme sebebiniz neydi. Patoloji sonucunda hiçbir detay yok malesef

Benim de bebis biraz onden gidiyor detayli icin emin olamadim normalde 22 de gitmek istiyorum ki biraz daha eli yuzu gorulsun ama onde giderse kacirirsam diye de uzuluyorm 10 gun falan fark var 22 haftayi gecirsek bakmaz mi
23 te de bakıyorlar kuzum yani doktor öyle dedi 24 ü bulmasın dedi ama nedenini bilmiyorum

zencefili gebelikte dikkatli tüketmen lazım bebeğim ona göre at
Doktorum bulantın olduğunda taze zencefili su içebilirsin, et yiyemiyorum diye de eti toz zencefile batırıp ye zencefil bulantıyı keser demişti. İçtiğimiz bulantı haplarının özü de zencefilmiş ama ben pimpirikli olduğum için sürekli yapmadım yine de Teşekkür ederim canım uyarın için

benim de iştahım gitti yediklerim de durmuyor ne lanet bi şey bu hastalık
Bugün bi arkadaşıma bi şey sormak için aramıştım sesi berbat bizim belirtilerin aynısını yaşıyormuş. Bi kaç gün süründürüyor sanırım. Nane limon içmek ferahlattı biraz ama etkisi geçince yeniden aynısı oluyor. Yarın haşlanmış patates deneyeceğim.

Bende anlamadım cuma günü ayrıntılıultrasona gidicem doktora o zaman sorucam yazarım buraya sonucu ınsallah

Hayırlısıyla ayrıntılı ultrasona gittiğin zaman beni de etiketler misin canım inşallah normal şeylerdir bunlar insan ister istemez endişeleniyor
Kızlar rahim büyüyor sebebi bu büyük ihtimalle. Siz yinede sorun içiniz rahat etsin

Geçmiş olsun ikinize de kızlar, inşallaj çabuk toparlarsınız. ishaliniz varsa eğer bi önerim olacak tabi yapıp yapmama kararı sizin.. bildiğimiz çayı ham demlenmemiş haliyle biraz suyla yutabilirsiniz. Göz kararı yapıyoduk biz ama 1 silme tatlı kaşığından biraz az çayı yarım çay bardağı suya katıp içilecek. Ya da çayı kaşıkla ağzınıza atıp suyla yutabilirsiniz. Bir defa deneyin geçmezse diğer öğün tekrar denersiniz.

Çok sağol canım geçer gider inşallah sizlerden de uzak olsun ben çayı sapsarı içiyorum hamileliğin başından beri kahve de 5 kez içmişimdir toplamda kafeinle bebişi rahatsız edecekmişim gibi hissediyorum ama ishal daha çok rahatsız ediyor, eğer kahvaltıda patates bir işe yaramazsa deneyim canım çok sağolasın

ben de bugün test vermeye çalışıcam,domuz gribinden şüpheleniyorum açıkçası,ama gece sıcak su torbasıyla uyumak iyi geldi düne göre daha iyiyim kuzu sen nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…