2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar günaydınn, iyi haftalar
Hamile yastığım geldi biraz kullandıktan sonra yorumlamak istedim. Bel ağrılarımı geçirdi vs diyemeyecegim çünkü yastık tam bel kısmına oturmuyor ben belime oturtuyorum mesela eşim de arkamdan sarilirsa tam o şekilde denk gelebiliyor. Ben belime oturacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Yastığı kullandigimdan beri asla sağıma dönemedim sırt üstü uyaniyorum bazen düzeltiyorum kendimi ama sağa yatış pozisyonunda hiç uyanmadim bu açıdan iyi oldu, TV falan izlerken denedim koltuğun sırt tarafı yastığı desteklediği için tam bel kismina oturuyor bu yüzden rahat. Yastık sırt üstü yatarken çok rahat geldi niyeyse bana sürekli dönüyorsaniz bu konuda ideal bence dönmemi engelliyor, karın desteği kısmını belki ileriki aylarda daha net anlarım normalde o konuda bir şikayetim yoktu zaten. Bel için ben beklentimi çok yüksek tutmusum.
Bir de sürekli soluma yattigim için sol bacagim isyan etti artık, bacağımın arasına yastik falan da koyuyorum ama TV izlerken falan çok rahatsız olmaya başladı bacağım, uyurken uzanırken vs hep altta kalmış oluyor tüm sol bacak kemiklerim ağrıyor gibi bir his var, buna nasıl çözüm bulabilirim

Son düzenleme:
O bende de öyle canım soluma yatıyorum genelde hep kızımın beşiği yatagın sol tarafında olduğu için. Arada sırt üstü uyanıyorum geri sola dönüyorum bi süre sonra sol bacak kalça kemiği iptal oluyor aşırı bir ağrı ozaman sağa dönüyorum. Genelde sol ama sağa dönük te yatıyorum yani. Yastık yok bu arada bende

23 te de bakıyorlar kuzum yani doktor öyle dedi 24 ü bulmasın dedi ama nedenini bilmiyorum
24te de bakılıyor ama sanırım riskli bi durum varsa aldırmak için yasal sınır 23. o yüzden öyle diyorlar. ben geçen sorduğumda öyle dedi en azından. ben de geç kaldım da biraz detaylı için oradan biliyorum

Kızlar  kan ve  idrar vermek için sizi dinledim hüsranımı anlatmak istiyorum..
Semt polikliniği aciline gittim 2 gündür idrarimda yanma var ve kan tahlili vermek istiyorum dedim beni dahiliye sekreterligine yönlendirdi.... dahiliyeye gittim randevuyla çalışıyoruz dedi dışarıdaki randevulular bitecekmiş öyle alacakmis disarda ben diyim 30 siz diyin 40 kişi var... Her neyse ne biçim iş anlamadım..
Yeni sağlık ocağına gittim saat artık 9.45 oldu 10dq bitmesi gerekiyor ya kanın bende gittim işte en azından kan veriyim idrar yoksa dedim bu sefer demezler mi 9.40da bitti yani kızlar ben buranın sağlık sektörüne de yemin ediyorum küfür etmemek için zor duruyorum hamile olduğumu söylememe rağmen yardımcı olmuyorlar parası neyse vercem çok sinir oldum ne biçim sistem ya

Aaa ben hiç böyle bısey duymadım sen nerde yasıyordun canım ben kac defa verdim hayret ettım ben aksam gıttım onla mı alakalı dıycem de bence onlada alakalı degıl hemen tamam deyip alıyorlardı

canım ge.miş olsun. kadın doğum doktorun almıyor mu acil randevu falan oradan versen? aciller çok kötü durumda. geçen hafta çarşamba korona oldum, hamileyim çok kötüyüm dedim ne ultrasonla baktılar ne bişey. personel olduğum için zorla kan verebildim o da ısrar kıyamet sinir oldum geldim. zaten kanı da intörn aldı kolum mosmor

Sağ tarafta kalbe giden damarlardan ötürü tehlikeli diye okumuştum ben de uyanınca hep sağa dönük uyaniyordum kendimi düzeltiyordum bütün gecem böyle geçiyordu yanlış tarafta uyuyorum diye şimdi o konuda rahat ettim ama bacağım çok ağrıyor işte

Aaa ben hiç böyle bısey duymadım sen nerde yasıyordun canım ben kac defa verdim hayret ettım ben aksam gıttım onla mı alakalı dıycem de bence onlada alakalı degıl hemen tamam deyip alıyorlardı
Canım Antalya dosemealti ilçesinde yaşıyorum artık konum vs her şey vericem ne biçim saglik sistemi var anlamış değilim birde hamile olduğumu söylüyorum beni o kadar saat bekletecekler alt tarafi bak kan ve idrar alacaklar neymiş dahiliyeye yonlendiriyo dahiliyedeki sekreterinde şuan sistemi çalışmiyormus şaka gibi gerçekten

Oha ya canim sen hangi ilde yaşıyorsun mersinde hiç böyle sorunlar olmuyordu antalyadq saglik sektöründen bıktım bıktım.. yazık günah birde hamileyim çok kotuyum demissin ya bebeğe sana bir şey olsa ya bizim hamileyken ayricaligimiz yok mu acaba ben mi çok şey bekliyorum acaba.. sadece kan vercez sen personel olduğun halde zorla kanini almışlar şaka gibi ya

Canım ben şey yapıyorum bel boşluğumu dolduracak şekilde birde bacak arama alacak şekilde yastığı koyuyorum sarılıyorum kisacasi ne ağrı ne sizi ne dönme problemi yaşıyorum

Hastanenin aile hekimliği bölümünde deneseydiniz, bazı hastanelerde aile hekimliğinde randevusuz bakabiliyor. Ya da acil en azından içiniz rahat eder bekleseniz bile

Canım ben şey yapıyorum bel boşluğumu dolduracak şekilde birde bacak arama alacak şekilde yastığı koyuyorum sarılıyorum kisacasi ne ağrı ne sizi ne dönme problemi yaşıyorum
Aslında aldığım yastık öyle ama arkadan eşim desteklerse bel boşluğunu tam dolduruyor, bir yere yaslanmam gerek ki bel boşluğum dolsun öyle bir sey. Bacak arama da bir tane normal yastık alıyorum ama hep soluma yattigim için sol bacagim ağrıyor artık

bursadayım ben. üniversite hastanesine geldim. acil de boştu üstelik. anlamadım nasıl iş yapıyorlar gerçekten. ben de senin gibi düşündüm hamilelere hani biraz daha özen gösterilir diye..neredeee

Hastanenin aile hekimliği bölümünde deneseydiniz, bazı hastanelerde aile hekimliğinde randevusuz bakabiliyor. Ya da acil en azından içiniz rahat eder bekleseniz bile
Hastane döşemealtında yok başka bi ilçeye gitmem gerekecek hastaneye gitmem için.. o yüzden saglikocaklari semt poliklinigi veya işte özel hastane şansım var özelde idrar ve kan tahliline 1040 TL gibi bir para istediği için vermemistim o yüzden yani..

Çok değişik canım acaba artık ödemlerin mi başladı ağrı yapıyor çünkü bu haftalarda basliyormus

bursadayım ben. üniversite hastanesine geldim. acil de boştu üstelik. anlamadım nasıl iş yapıyorlar gerçekten. ben de senin gibi düşündüm hamilelere hani biraz daha özen gösterilir diye..neredeee
Ayyy universite hastanesi acilinde okuduğum universitede saat kaçta gidersen git hep dolu olurdu en azından seninki boşmuş ama ilgilenen yok bu seferde şaka gibi

araya kaynak yapıcam ama bundan almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…