- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Orijinal mi değil mi bilmiyorum ama bi yerden anlasiliyormus sanırım yoksa küf oluyormuş katlanan yerler sanırım instagramda bi video görmüştüm zamaninda ama orijinal olanlarda bir sıkıntı olmuyormusaraya kaynak yapıcam ama bundan almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
Numio Katlanabilir Bebek Banyo Seti 5Li Gri | Babymall
Numio Katlanır Bebek Banyo Seti Kullanım Yaşı: 0-12 ay (maksimum 15 kg) Özellikleri ve Avantajları: Numio banyo seti bebeğinizi yıkarken bebeğinizin tenine zarar vermeyen kaliteli plastikten üretilmiştir. Katlanabilir özelliği sayesinde banyonuzda yer kaplamaz Kullanmadan önce katlı olan...www.babymall.com.tr
Normal zamanda bir ağrım yok aslında görüntü olarak ya da tartıda da bir degisiklik yok, ama uyurken ya da TV izlerken hep sola yatınca bacak isyan ettiÇok değişik canım acaba artık ödemlerin mi başladı ağrı yapıyor çünkü bu haftalarda basliyormus
Canım kovasını normal hayatta kullanan biri olarak ben memnun kalmadım bebeğime de almadım böyle evet yer kaplamıyor iyi ama dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa kapanıp dökülebiliyor ve zamanla o katlanma yerlerinden açılabiliyor çok çok az kullanmama rağmen kovasında ben bu sorunu yaşadımaraya kaynak yapıcam ama bundan almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
Numio Katlanır Bebek Banyo Seti Kullanım Yaşı: 0-12 ay (maksimum 15 kg) Özellikleri ve Avantajları: Numio banyo seti bebeğinizi yıkarken bebeğinizin tenine zarar vermeyen kaliteli plastikten üretilmiştir. Katlanabilir özelliği sayesinde banyonuzda yer kaplamaz Kullanmadan önce katlı olan...www.babymall.com.tr
Zaten canım.bugun okudum daha hareketsiz kaldığında oluyormus kan akışı yavaşladıgi için ama işte sen uyurken nasıl.cozum bulursun ona bilmiyorumNormal zamanda bir ağrım yok aslında görüntü olarak ya da tartıda da bir degisiklik yok, ama uyurken ya da TV izlerken hep sola yatınca bacak isyan etti
acaba nasıl anlıcaz orijinali ya. küf olması kötüymüşOrijinal mi değil mi bilmiyorum ama bi yerden anlasiliyormus sanırım yoksa küf oluyormuş katlanan yerler sanırım instagramda bi video görmüştüm zamaninda ama orijinal olanlarda bir sıkıntı olmuyormus
Bimde satılanlar nasıl acabaOrijinal mi değil mi bilmiyorum ama bi yerden anlasiliyormus sanırım yoksa küf oluyormuş katlanan yerler sanırım instagramda bi video görmüştüm zamaninda ama orijinal olanlarda bir sıkıntı olmuyormus
araya kaynak yapıcam ama bundan almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
Bilmiyorum inan canım ben katlanmayandan alcamBimde satılanlar nasıl acaba
Ya ben tam arastirmadim ama katlanmayan küvet alıp içinede file satiliyor ya onlardan düşünüyordumbir de şöyle bişey gördüm. acaba katlanmayan küvet alıp içine bunu koysak yeni doğan bebek yıkanabilir mi ne dersiniz?
Meleni Baby 3'lü Soft Bebek Küveti Seti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Su Kovası, Koçero - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby 3'lü Soft Bebek Küveti Seti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Su Kovası, Koçero yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yani sürekli sağa yatmadıktan sonra arada yatmanın sıkıntı olacağını düşünmüyorum tabiki sola yatmak iyi ama bacağımın ağrısına uyanıyorum bu seferSağ tarafta kalbe giden damarlardan ötürü tehlikeli diye okumuştum ben de uyanınca hep sağa dönük uyaniyordum kendimi düzeltiyordum bütün gecem böyle geçiyordu yanlış tarafta uyuyorum diyeşimdi o konuda rahat ettim ama bacağım çok ağrıyor işte
üniversitelerin acilleri hep full canım burnundan gelir beklediğine değmez. Ben ne normal acilde nede Sağlıkocağında uğraşıyorum gerçi zaten eski Sağlıkocağı idrar bakmıyordu buradaki bakıyormu bilmiyorum gitmiyorumda.Ayyy universite hastanesi acilinde okuduğum universitede saat kaçta gidersen git hep dolu olurdu en azından seninki boşmuş ama ilgilenen yok bu seferde şaka gibi
Küveti değil ama maşrapa ve kovası var küvet normal katlanır küvet almıştım üstüne fileyle. Buda çok güzel ama kullanım ömrü kısa olur gibi. Normal katlanır alırsan sonrası içinde kullanabilirsin ben ilk 4 ay kullandım küvetinide sonra eşimin kucağında soktuk banyoya öyle alıştı. Küveti de normal havuz alana kadar geçtiğimiz yaz balkonda kullandım havuz niyetine mesela yada banyoda yazın suyla uzun oynadı onun içinde.bir de şöyle bişey gördüm. acaba katlanmayan küvet alıp içine bunu koysak yeni doğan bebek yıkanabilir mi ne dersiniz?
Meleni Baby 3'lü Soft Bebek Küveti Seti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Su Kovası, Koçero - Fiyatı, Yorumları
Meleni Baby 3'lü Soft Bebek Küveti Seti - Silikon Fileli Bebek Besleme, Yıkama Banyo Küveti, Su Kovası, Koçero yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok tatlılar güle güle giysin bebisin canımZıbın alışverişi yapmam gerektiğini öğrenince benalışveriş için bahane ariyormusum çok heyecanlanıyorum kıyafetleri gelince
Çok teşekkür ederiz teyzesiiÇok tatlılar güle güle giysin bebisin canım
Kuzum randevu al hastaneye git burda maalesef öyle diğer şehirler gibi değil o yüzden şehir hastanesinden randevu aldım bu saçmalıklarla uğraşmamak içinKızlar kan ve idrar vermek için sizi dinledim hüsranımı anlatmak istiyorum..
Semt polikliniği aciline gittim 2 gündür idrarimda yanma var ve kan tahlili vermek istiyorum dedim beni dahiliye sekreterligine yönlendirdi.... dahiliyeye gittim randevuyla çalışıyoruz dedi dışarıdaki randevulular bitecekmiş öyle alacakmis disarda ben diyim 30 siz diyin 40 kişi var... Her neyse ne biçim iş anlamadım..
Yeni sağlık ocağına gittim saat artık 9.45 oldu 10dq bitmesi gerekiyor ya kanın bende gittim işte en azından kan veriyim idrar yoksa dedim bu sefer demezler mi 9.40da bitti yani kızlar ben buranın sağlık sektörüne de yemin ediyorum küfür etmemek için zor duruyorum hamile olduğumu söylememe rağmen yardımcı olmuyorlar parası neyse vercem çok sinir oldum ne biçim sistem ya
Ben aldım açması kapatması zor yanlışlıkla kapanacak gibi değil tüm ağırlığını verince zor kapanıyor evde koca bir küvet istemiyorum o yüzden bunu tercih ettimaraya kaynak yapıcam ama bundan almayı düşünüyorum sizce nasıl kızlar?
Yerin varsa cok iyi olur ama ben lojmanda oturuyorum ınankı normal yer sılme kovam bıle basıma bela oluyor heryer heryerde gibi bi algı var malesef mecbur katlanır alıcamBilmiyorum inan canım ben katlanmayandan alcam
Eğer sağınıza yattığınızda kalp çarpıntısı, rahatsızlık hissi vs yoksa arada sağa da yatabilirsiniz demişti bi doktor. Kim demişti adını hatırlayamıyorum. Bence arada sağa da yat canım yoksa sol tarafın çok ağrıycak. Ben ilk cocukta da rahatsız oldukça arada sağa yatıyordum örneğin 3 gün sola yattıysam 1 gün ağrı hafiflesin diye sağa yatardım iyi gelirdiKizlar günaydınn, iyi haftalar
Hamile yastığım geldi biraz kullandıktan sonra yorumlamak istedim. Bel ağrılarımı geçirdi vs diyemeyecegim çünkü yastık tam bel kısmına oturmuyor ben belime oturtuyorum mesela eşim de arkamdan sarilirsa tam o şekilde denk gelebiliyor. Ben belime oturacak diye düşünmüştüm ama öyle olmadı. Yastığı kullandigimdan beri asla sağıma dönemedim sırt üstü uyaniyorum bazen düzeltiyorum kendimi ama sağa yatış pozisyonunda hiç uyanmadim bu açıdan iyi oldu, TV falan izlerken denedim koltuğun sırt tarafı yastığı desteklediği için tam bel kismina oturuyor bu yüzden rahat. Yastık sırt üstü yatarken çok rahat geldi niyeyse banasürekli dönüyorsaniz bu konuda ideal bence dönmemi engelliyor, karın desteği kısmını belki ileriki aylarda daha net anlarım normalde o konuda bir şikayetim yoktu zaten. Bel için ben beklentimi çok yüksek tutmusum.
Bir de sürekli soluma yattigim için sol bacagim isyan etti artık, bacağımın arasına yastik falan da koyuyorum ama TV izlerken falan çok rahatsız olmaya başladı bacağım, uyurken uzanırken vs hep altta kalmış oluyor tüm sol bacak kemiklerim ağrıyor gibi bir his var, buna nasıl çözüm bulabilirim
En azından TV izlerken falan sağıma doğru yatayım bari doğuma kadar bacak falan kalmayacak yoksaEğer sağınıza yattığınızda kalp çarpıntısı, rahatsızlık hissi vs yoksa arada sağa da yatabilirsiniz demişti bi doktor. Kim demişti adını hatırlayamıyorum. Bence arada sağa da yat canım yoksa sol tarafın çok ağrıycak. Ben ilk cocukta da rahatsız oldukça arada sağa yatıyordum örneğin 3 gün sola yattıysam 1 gün ağrı hafiflesin diye sağa yatardım iyi gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?