2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Abim yeni evlendi o dönem körpecik genç kızım gelinde benden bi yaş küçük. Allahım bi küsmeler tripler filan yahu hatamı bilsem düzeltcem küsüyor sonra gelip kendi basılıyor filan. Hayatımın dersi oldu dedim böyle olmaz açık açık konuşmak lazım o günden beri normaliz. Sonra kendim evlendim görümceleri de bu yönde alıştırdım karşımdaki kim olduğu farketmez kv kayınpeder diğerleri ailem filan bişeye takılırsam sen o gün bana niye böyle yaptın yada niye böyle dedin diye. Cevabımı alırım tatmin etmezse ozaman carlarım ama bazen düşündüğümden farklı bişey oluyor niye kafamda kurmuş olayım ki

Gel gel bacım kanki oluruz valla ne güzel olur grupta Antalyalı çok hatta doktorları bile aynı buluşur onlar bizde İzmirliler olarak toplaşırız ama önce bi taşın

Nazar varya eşimle bi foto atsam akşamına kavga ediyoruz
Şaka maka kuranda da geçiyor nazar var cidden ben seni tutuyorum
Valla canım günlük hayatta öyle herşeye nazar değecek vs diye abartmam ben normalde de pozitifi biriyim. Bir an moralim bozulsa çok çabuk toparlanıyorum. Ama nazarın etkisine de çok inanıyorum. Dediğin gibi nazar Kuranda da geçiyor ve inkar etmek haşa şirk olur. Bişeyi beğendimse hoşuma gittiyse mutlaka maşallah derim ben hele ki bebeklere hamilelere çocuklara cok dikkat ederim. Kendi kızımı severken bile hep maşallah derim

Sana bir şey diyim mi o an içinden Felak nas ne varsa ayetel kursiyide evden çıkmadan önce oku.. insanlarda bi maşallah der veya öyle alıcı gözle bakmaz
katılıyorum canım ben bazı insanların nazara daha açık olduğunu duymuştum belki seninde bünyen hassas o konuda Mavi070707 mutlaka oku kendine evden cıkmadan yada topluma girerken

Sorma canım baya sinirim bozulmuştu üslubu cok kırıcıydı. Bana sanki olaylara pozitif bakmadığım hep negatif düşündüğüm için kötü enerji çekiyormuşum gibi bi yakıştırma yapmıştı. Günlük hayatta hakikaten cok olumlu pozitif bi insanım oysa Bana katılmayan ya da aynı şekilde düşünmeyen yorum yapmıyordu zaten neden onun gözüne o kadar batmıştım anlamadım. O son sözü beni benden almıştı zaten. Neyse ki herkes kendini yansıtıyor

Ay çok güzel ya kendi sistemini kurmuşsun herkesi de ona alıştırmışsın helal olsun

Hiç deme ya kendi şehrimden kimse yok keşke taşınabilsem

Gereksiz bi belleğim var ben hiç yorum yapmamıştım o konuda böyle mesajları sırayla okurken hmm evet haklı aslında diye düşünürken bi baktım işi nerelere getirmişti
Hahah film izliyormuş gibi amaaaan Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun da bu da öylee komik bi anı kaldı hoş son cümlesi baya üzmüştü beni de olsun

Hahah film izliyormuş gibi amaaaan Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun da bu da öylee komik bi anı kaldı hoş son cümlesi baya üzmüştü beni de olsun
Aminnn canım hiç üzülme boşver beş parmağın beşi bile bir değil kimse birbiriyle aynı düşünmek zorunda değil önemli olan saygı duyabilmek

Evet hatırlıyorum ve çok üzülmüştüm gitmesine. Büyük sorunları vardı öyle demişti. İnşallah iyidiir. İnşallah herşey yoluna girmiştir

Yeni hesapla aramızda da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…