2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Oksapar ve muadilleri kullanıma hazır enjektör olarak hazırlandığı için havası alınmaz
Bana hemşireler hatta doktorum bu şekilde bilgi vermedi.
Havası alındıktan sonra vurulması gerektigi söylendi.
Tüp bebek tedavisiyle hamileliğimi öğrendim ve bu ilaçlardan baya bi kullandım da.

Hahahha ben öyle anlarda burnum yere düşse kaldırmam modundayım saçmaladığımın farkında da olsam asla taviz vermiyorum sen yine iyi huyluymuşsun canım

Hahahha ben öyle anlarda burnum yere düşse kaldırmam modundayım saçmaladığımın farkında da olsam asla taviz vermiyorum sen yine iyi huyluymuşsun canım
Ay kiyamadim, cok iyi niyetliydi..ben aşiri domuzdum kendi kendime dedim senin sorunun ne diyebirden aydinlanma geldi

Ben ne zaman dile getirsem suçlu olurum ve silerler anında. İnsanlar hatalarıyla yüzleşmek istemiyolar heralde ay hemen İzmire geliyorum yanına zaten önceki hayatımda İzmirli olduğumu iddia ediyorum öyle bir sevmek

Tüp bebek tedavisiyle hamileliğimi öğrendim ve bu ilaçlardan baya bi kullandım da.

Uluslararası dergilerde bile bu şekilde yayınlanıyor

Eklentiler

• Screenshot_20240109_202558.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…